top of page
Keresés

Mentorokkal való találkozás asztrális utazásaid során

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Nagyon elégedettek vagyunk azzal, ahogyan látjuk a fejlődéseteket, és mégis tudjuk, hogy még hosszú út áll előttetek az ötödik dimenziós magasabb énetekké válásotok útján. Asztrális utazásotok során új kapcsolatokat alakítottatok ki, és ezek a kapcsolatok csodálatosan jelentősek voltak tudatosságotok fejlődésében. Azok közületek, akik ébren vannak, asztrális utazásaik során mentorokkal találkoztak, és ezek a mentorok segítettek nektek, hogy a Föld bolygón zajló mozgalom vezetőiként belépjetek a hatalmatokba.


A legjobbak legjobbjaitól kaptatok segítséget az asztrális síkon, és a fejlődés, amit elértetek, elképesztő. Szó szerint azokká a lényekké váltok, akiknek mindig is szántátok magatokat ebben az életben, miközben alszotok. És így a következő lépés az lesz, hogy amit tanultatok, azt átviszitek az éber állapotba, hogy teljes mértékben betölthessétek a spirituális tanító, vezető és mentor szerepét azok számára, akik most kezdenek ébredezni, és azok számára, akik hamarosan ébredni fognak.


A legtöbben mindig is tudtátok, hogy nagyobb célotok van ebben az életben, még a saját tudatosságotok megváltoztatásánál is nagyobb, és helyesen tettétek ezt a feltételezést. Azért vagytok ott, hogy az emberiséget az aranykorba vezessétek, hogy megosszátok történelmeteket és bölcsességeteket, és ami a legfontosabb, hogy együttérzéseteket mutassátok azoknak, akik most kezdenek ráébredni az igazságra, hogy ők is Forrásenergia Lények, akik megteremtik a valóságukat, felemelkedve egy magasabb dimenziós síkra.


Már egy ideje tudjátok ezt, és elvégeztétek magatokon a munkát, ami szükséges ahhoz, hogy eljussatok erre a helyre, ahol készen álltok az asztrálsík mesterkurzusára, és mindannyian rendelkeztek a tökéletes tanítókkal, akik egyénként tökéletesek számotokra. És mi magunkat is ebbe a csoportba soroljuk. Sokan találkozunk sokakkal közületek, akik kapják ezeket az közvetítéseket, és ezt továbbra is így fogjuk tenni, és segítünk nektek, hogy megteremtsétek a kapcsolatotokat más lényekkel, akik elvihetnek benneteket a következő és a következő szintre.


Egész életetekben erre a küldetésre készültetek, és most itt az ideje, hogy mindazt, amit tanultatok és amivé váltatok, az emberiség szolgálatába állítsátok. Szeretnénk, ha ez a tudatossági váltás a Földön a lehető legnagyobb könnyedséggel történne meg, hogy mindannyian együtt érezhessétek a kollektív örömöt, és ti vagytok a kulcselemei annak, hogy ez megtörténjen.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page