top of page
Keresés

Mentorokkal való találkozás asztrális utazásaid során

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Nagyon elégedettek vagyunk azzal, ahogyan látjuk a fejlődéseteket, és mégis tudjuk, hogy még hosszú út áll előttetek az ötödik dimenziós magasabb énetekké válásotok útján. Asztrális utazásotok során új kapcsolatokat alakítottatok ki, és ezek a kapcsolatok csodálatosan jelentősek voltak tudatosságotok fejlődésében. Azok közületek, akik ébren vannak, asztrális utazásaik során mentorokkal találkoztak, és ezek a mentorok segítettek nektek, hogy a Föld bolygón zajló mozgalom vezetőiként belépjetek a hatalmatokba.


A legjobbak legjobbjaitól kaptatok segítséget az asztrális síkon, és a fejlődés, amit elértetek, elképesztő. Szó szerint azokká a lényekké váltok, akiknek mindig is szántátok magatokat ebben az életben, miközben alszotok. És így a következő lépés az lesz, hogy amit tanultatok, azt átviszitek az éber állapotba, hogy teljes mértékben betölthessétek a spirituális tanító, vezető és mentor szerepét azok számára, akik most kezdenek ébredezni, és azok számára, akik hamarosan ébredni fognak.


A legtöbben mindig is tudtátok, hogy nagyobb célotok van ebben az életben, még a saját tudatosságotok megváltoztatásánál is nagyobb, és helyesen tettétek ezt a feltételezést. Azért vagytok ott, hogy az emberiséget az aranykorba vezessétek, hogy megosszátok történelmeteket és bölcsességeteket, és ami a legfontosabb, hogy együttérzéseteket mutassátok azoknak, akik most kezdenek ráébredni az i