top of page
Keresés

Mennyi az elég?

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Bőséges tisztánlátással rendelkezünk, amikor az emberiség szolgálatához való hozzáállásunkról van szó. Mindig is törekszünk azonban arra, hogy még több legyen ez a tisztánlátás. Most azt vettük észre, hogy a felébredettek közül sokan nincsenek tisztában azzal, hogy ti mindannyian hogyan akartok szolgálni, vagy hogy jobban mondjam, mi a legjobb módja annak, hogy az emberiséget szolgáljátok. Észrevettük ezt, és az együttérzésünk irántatok ezekben a pillanatokban valódi, és bőséges is. Ha fel tudjátok ismerni, hogy még az Arkturiai Tanács is arra törekszik, hogy megtalálja a legjobb módját annak, hogy az emberiség szolgálatára legyen, akkor talán fel tudjátok ismerni, hogy számotokra, mint egyének számára, hogy mindezt most rögtön kitaláljátok, ez nagy feladat.


Lehet, hogy soha nem fogjátok úgy érezni, hogy eleget tesztek az emberiség szolgálatában, de a nagyobb kép itt az, hogy lehet, hogy soha nem fogjátok úgy érezni, hogy elegen vagytok. És ez olyasmi, amit azt tanácsoljuk, hogy nézzétek meg. Azt szeretnénk, ha mindannyian úgy éreznétek, hogy elegen vagytok. Azt akarjuk, hogy érezzétek, hogy a jelenlétetek a Földön elég, és azt akarjuk, hogy biztosak lehessetek abban, hogy mi elégnek látunk benneteket. Újra és újra elmondjuk nektek, hogy nem arról van szó, hogy mit tesztek, de újra elmondjuk, mert nagyon szeretnénk, ha hallanátok. Nem arról van szó, hogy mit csinálsz.


Üljetek csendben, és tartsátok a szívetekben az együttérzést és a szeretetet. Törekedjetek arra, hogy béke legyen bennetek. Szándékozzátok meg, hogy az univerzum mindenkinek pontosan azt adja meg, amire szüksége van, és nyissátok meg magatokat a folyamatosan érkező magas frekvenciájú energiák befogadására, hogy ti lehessetek az energia csatornái, és engedjétek el ezt a szükségletet, hogy valamit tegyetek.


Vagy mondjuk másképp. Engedjétek el azt az igényt, hogy a tökéletes vagy legjobb dolgot tegyétek, amit csak lehet. Ha látsz egy hajléktalant a járdán, és úgy gondolod, hogy nem elég pénzt adni annak az embernek, de mégis odaadod a pénzt és elsétálsz, akkor technikailag igazad van. Többet is tehetnél ebben a helyzetben. Beszélhetnél az illetővel. Meghallgathatnád a történetét. Hazavihetnéd, megfürdethetnéd, megetethetnéd, és adhatnál neki egy helyet, ahol aludhat. De ebben a helyzetben a saját kényelmi szinteden belül kell működnöd, és el kell engedned magadnak, hogy nem vagy tökéletes.


Élnetek kell az életeteket, és onnan kell élnetek az életeteket, ahol éppen vagytok. És így, ha nem tudjátok holnap megnyitni azt a gyógyító központot, amit annyira szeretnétek, akkor csak kérdezzétek meg magatoktól, hogy mivel tudtok segíteni, és hagyjátok, hogy ez a válasz elég legyen. Ha nem teszed, nem fogod megtalálni magadban ezt a békét, és ha nem találod meg magadban ezt a békét, akkor a nyugtalanság rezgését bocsátod ki. És mindannyian egyetérthetünk abban, hogy amit mindannyian látni szeretnétek magatokon kívül, az egy békés világ, ahol mások elengedik magukat, és a legjobbat teszik, amit tudnak. Tehát ha ezt akarjátok mindenki másnak is, talán itt az ideje, hogy magatoknak is megengedjétek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a kapcsolatot veletek."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page