top of page
Keresés

Mennyi az elég?

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Bőséges tisztánlátással rendelkezünk, amikor az emberiség szolgálatához való hozzáállásunkról van szó. Mindig is törekszünk azonban arra, hogy még több legyen ez a tisztánlátás. Most azt vettük észre, hogy a felébredettek közül sokan nincsenek tisztában azzal, hogy ti mindannyian hogyan akartok szolgálni, vagy hogy jobban mondjam, mi a legjobb módja annak, hogy az emberiséget szolgáljátok. Észrevettük ezt, és az együttérzésünk irántatok ezekben a pillanatokban valódi, és bőséges is. Ha fel tudjátok ismerni, hogy még az Arkturiai Tanács is arra törekszik, hogy megtalálja a legjobb módját annak, hogy az emberiség szolgálatára legyen, akkor talán fel tudjátok ismerni, hogy számotokra, mint egyének számára, hogy mindezt most rögtön kitaláljátok, ez nagy feladat.


Lehet, hogy soha nem fogjátok úgy érezni, hogy eleget tesztek az emberiség szolgálatában, de a nagyobb kép itt az, hogy lehet, hogy soha nem fogjátok úgy érezni, hogy elegen vagytok. És ez olyasmi, amit azt tanácsoljuk, hogy nézzétek meg. Azt szeretnénk, ha mindannyian úgy éreznétek, hogy elegen vagytok. Azt akarjuk, hogy érezzétek, hogy a jelenlétetek a Földön elég, és azt akarjuk, hogy biztosak lehessetek abban, hogy mi elégnek látunk benneteket. Újra és újra elmondjuk nektek, hogy nem arról van szó, hogy mit tesztek, de újra elmondjuk, mert nagyon szeretnénk, ha hallanátok. Nem arról van szó, hogy mit csinálsz.


Üljetek csendben, és tartsátok a szívetekben az együttérzést és a szeretetet. Törekedjetek arra, hogy béke legyen bennetek. Szándékozzátok meg, hogy az univerzum mindenkinek pontosan azt adja meg, amire szüksége van, és nyissátok meg magatokat a folyamatosan érkező magas frekvenciájú energiák befogadására, hogy ti lehessetek az energia csatornái, és engedjétek el ezt a szükségletet, hogy valamit tegyetek.


Vagy mondjuk másképp. Engedjétek el azt az igényt, hogy a tökéletes vagy legjobb dolgot tegyétek, amit csak lehet. Ha látsz egy hajléktalant a járdán, és úgy gondolod, hogy nem elég pénzt adni annak az embernek, de mégis odaadod a pénzt és elsétálsz, akkor technikailag igazad van. Többet is tehetnél ebben a helyzetben. Beszélhetnél az illetővel. Meghallgathatnád a történetét. Hazavihetnéd, megfürdethetnéd, megetethetnéd, és adhatnál neki egy helyet, ahol aludhat. De ebben a helyzetben a saját kényelmi szinteden belül kell működnöd, és el kell engedned magadnak, hogy nem vagy tökéletes.