top of page
Keresés

Melyik jövőt teremted/választod?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Felfedeztük mindazt a sok lehetőséget, ami most előttetek van, mint kollektíva, és nagyon bátorítónak érezzük azt, amit látunk. Tudjuk, hogy egyre több ember ébred rá arra az igazságra, hogy ők maguk határozzák meg, hogy melyik idővonalon vannak. Reméljük, hogy mindannyian, akik most kapjátok ezt az üzenetet, mindig emlékeztek erre az igazságra, mert továbbra is azt fogjátok látni, hogy az emberek azt mondják nektek, hogy mi fog történni, mintha csak egy jövő lenne, és az a jövő kőbe van vésve. Folyamatosan emlékeztetni fogunk titeket erre, mert folyamatosan találkozunk olyan emberekkel, akik a legújabb előrejelzésekről beszélnek, amelyek kint lebegnek az interneten.


Meghívunk benneteket, hogy csatlakozzatok hozzánk ide, ahol nagyon pozitív jövőképeket látunk, amelyekhez ti, mint felébredt lelkek, igazodtok. Mindannyian azt akarjátok látni, hogy mindenki virágzik, és azt akarjátok látni, hogy mindenki megkapja, amire szüksége van, és nem kell pontosan tudnotok, hogy ezek közül bármelyik dolog hogyan fog megtörténni ahhoz, hogy igazodjatok ezekhez a valóságokhoz. Ez a szépsége annak, ahol most vagytok.


Tudatos teremtő lényekként épp most léptek bele a hatalmatokba. És míg a múltban nagyon konkrétak lehettetek, és egy bizonyos munkát, vagy kapcsolatot, vagy autót akartatok teremteni, most gondolhattok a jövő nagyon is homályos fogalmára, és ahelyett, hogy nagyon konkrétan megmondanátok, hogy mi fog történni, ami az első dominó lesz, ami leesik, egyszerűen csak nagyon általánosan beleérzhettek abba a jövőbeli valóságba, amit meg akartok tapasztalni, mert elég életet éltetek már. Eleget éltetek ezen a ponton ahhoz, hogy megértsétek, hogy bizonyos érzéseket jobban kedveltek, mint másokat. Elég érzést éreztetek már ahhoz, hogy ezt tudjátok.


Itt az ideje, hogy felismerjétek, hogy sokkal többet tudtok teremteni, és hogy sokkal inkább energiával teremtetek, mint konkrét gondolatokkal. A gondolataitok hasznosak; segítenek nektek a fókuszálásban. Segíthetnek az összehangolódásban, de amikor a jövő ismeretlenjével dolgoztok, nem kell mindent a nagyon korlátozott elmétek segítségével kitalálnotok. Ehelyett összpontosíthattok az érzésközpontjaitokra, és bízhattok abban, hogy az univerzumnak számtalan módja van arra, hogy olyan valóságokat hozzon nektek, amelyek pontosan olyanok, mint az a rezgés, amelyet aktiváltok magatokban.


És megvan a képességetek arra, hogy bármilyen rezgést aktiváljatok, amit csak akartok, mert ezek mind egyidejűleg léteznek bennetek mindenkor. Hogy melyiket aktiváljátok, az csak rajtatok múlik. Csak tudjátok, hogy a szabad akarat többről szól, mint a tetteitek és a szavaitok. A szabad akarat arról szól, hogy kiválasztjátok, hogyan akartok érezni, és aztán erre irányítjátok a figyelmeteket, az érzésre irányítjátok a figyelmeteket, nem pedig a körülményekre, amelyek ezt az érzést kiváltják.


Ez az, amit meg kell tennetek, és ez az, amit muszáj megtennetek, és ez az, ami felvisz benneteket arra az idővonalra, amely tartalmazza azt a jövőbeli tapasztalatot, amely a jelen pillanatban lévő rezgésetek tükörképe. És igen, ez tényleg ilyen egyszerű, és tényleg ilyen erősek vagytok. Kezdjétek el ezt birtokolni, és látni fogjátok azokat a varázslatos pillanatokat, amelyeket meg tudtok teremteni magatoknak és másoknak.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel csatlakoztunk hozzátok."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page