top of page
Keresés

Melyik idővonalon vagy?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Ebben az időben nagy hangsúlyt fektetünk a belső útmutatásotokra való odafigyelésre, mert még soha nem éltetek a Földön olyan életben, ahol ennyi külső forrásból származó befolyás állt volna rendelkezésetekre. Bemehettek a számítógépetekre, a telefonotokra, a tabletetekre, és megtudhatjátok, hogy mit gondol valaki más, mit jósol valaki más, aki több ezer mérföldre lakik tőletek. És nem csak egy ember van, aki online kínálja a nézőpontját. Nagyon sokan vannak, akik ezt teszik, akik sok-sok embert befolyásolnak, és azt, hogy hogyan gondolkodnak, mit hisznek, és végső soron hogyan rezegnek.


Sokan azok közül, akik ezt teszik, más emberektől kapják az információkat, amelyeket az interneten találtak, és a saját csavarjukat, vagy saját fordulatukat adják valaminek, amit olvastak, hallottak vagy láttak. Itt az ideje, hogy mindannyian bízzatok magatokban és az érzéseitekben, mert ti döntitek el, hogy milyen jövőt tapasztaltok meg minden egyes mostani pillanatban. Amikor halljátok, hogy az emberek idővonalakról beszélnek, azt feltételezhetitek, hogy mindenki ugyanazon az idővonalon halad együtt, függetlenül attól, hogy milyen a rezgésszámuk, milyen döntéseket hoznak, vagy hogy mennyire megvilágosodottak. Ez aligha tűnik annak az univerzumnak, amelyben élünk, ahol minden egyes individuális tudatosság, a Forrás minden egyes aspektusa a rezgésénél fogva választhat, hogy melyik idővonalon van.


Ezért, ha bízol valakiben, aki egy idővonalról beszél neked, amit mindannyiótoknak meg kell tapasztalnotok, és amikor befogadod ennek a személynek a nézőpontját, és belül szörnyen érzed magad, akkor hallgatnod kell erre az érzésre. Ez az érzés azt üzeni nektek, hogy van valami ezzel a jós