top of page
Keresés

Melyik idővonalon vagy?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Ebben az időben nagy hangsúlyt fektetünk a belső útmutatásotokra való odafigyelésre, mert még soha nem éltetek a Földön olyan életben, ahol ennyi külső forrásból származó befolyás állt volna rendelkezésetekre. Bemehettek a számítógépetekre, a telefonotokra, a tabletetekre, és megtudhatjátok, hogy mit gondol valaki más, mit jósol valaki más, aki több ezer mérföldre lakik tőletek. És nem csak egy ember van, aki online kínálja a nézőpontját. Nagyon sokan vannak, akik ezt teszik, akik sok-sok embert befolyásolnak, és azt, hogy hogyan gondolkodnak, mit hisznek, és végső soron hogyan rezegnek.


Sokan azok közül, akik ezt teszik, más emberektől kapják az információkat, amelyeket az interneten találtak, és a saját csavarjukat, vagy saját fordulatukat adják valaminek, amit olvastak, hallottak vagy láttak. Itt az ideje, hogy mindannyian bízzatok magatokban és az érzéseitekben, mert ti döntitek el, hogy milyen jövőt tapasztaltok meg minden egyes mostani pillanatban. Amikor halljátok, hogy az emberek idővonalakról beszélnek, azt feltételezhetitek, hogy mindenki ugyanazon az idővonalon halad együtt, függetlenül attól, hogy milyen a rezgésszámuk, milyen döntéseket hoznak, vagy hogy mennyire megvilágosodottak. Ez aligha tűnik annak az univerzumnak, amelyben élünk, ahol minden egyes individuális tudatosság, a Forrás minden egyes aspektusa a rezgésénél fogva választhat, hogy melyik idővonalon van.


Ezért, ha bízol valakiben, aki egy idővonalról beszél neked, amit mindannyiótoknak meg kell tapasztalnotok, és amikor befogadod ennek a személynek a nézőpontját, és belül szörnyen érzed magad, akkor hallgatnod kell erre az érzésre. Ez az érzés azt üzeni nektek, hogy van valami ezzel a jóslattal kapcsolatban, ami kivált, felidéz bennetek valamilyen traumát az előző életeitekből, amit még tisztáznotok kell. És amint ezt megtisztítod azáltal, hogy átérzed és belelélegzel, akkor emlékezhetsz erre a tőlünk érkező közvetítésre, ami azt mondja neked, hogy nem kell többé a figyelmedet arra a végzetes forgatókönyvre fordítanod, amivel találkoztál, függetlenül attól, hogy hány ember mondja neked, hogy ez az egyetlen igaz igazság.


Ne feledjétek, sokan ezek közül az emberek közül csak egy másik forrásból kapja az információt, és az terjed, mert meggyőző, mert érdekes történet. A jók és a rosszak harcolnak benne egymás ellen valamiféle szent háborúban, és mindez kiváló történetmesélés, de nem akarod átélni, és nem is kell átélned. A legtöbb esetben már átélted, és ezért van az, hogy valamilyen szinten rezonál veled, de belül mégis szörnyen érzed magad. Annyi gyönyörű idővonal van előttetek, amelyek közül most is választhattok, és valójában sokkal több pozitív, jó érzésű idővonal van, mint negatív, de a negatívak kapják az összes sajtót. Több megtekintést, több kommentet és több kedvelést kapnak, ami állandósítja őket abban a világban, amelyben most éltek.


Azt tanácsoljuk, hogy azt válaszd, amit ebben a mostani pillanatban a legjobbnak érzel, és aztán bízz abban, hogy a mostani pillanatod határozza meg a jövődet. Olyan világban éltek most, ahol nagyon sokan kezdtek el csatornázni, de ne feledjétek, hogy a legtöbb csatornázó viszonylag új a csatornázásban, és ezért még mindig sokat tesznek magukból a csatornázásukba. Sok saját meggyőződésük lesz része az általuk közvetített üzeneteknek, még akkor is, ha egy magasabb tudatossági formához kapcsolódnak, ahogyan teszik. Ha egyszerűen csak olyan információkra fordítjátok a figyelmeteket, amelyek megerősítenek benneteket, amelyek jó érzéssel töltenek el, amelyek emlékeztetnek arra, hogy kik vagytok, és amelyek megerősítik számotokra azt, amiről mélyen legbelül tudjátok, hogy igaz, akkor olyasmit tesztek, ami titeket szolgál, ha kívülről nézitek, hogy mit mondanak bizonyos tanítók, bizonyos csatornázók.


Az időtök többi részét pedig azzal tölthetitek, hogy befelé mentek, meditáltok, élitek az életeteket, követitek a boldogságotokat, időt töltötök azokkal, akiket szerettek, hozzáférhettek a saját közvetlen kapcsolatotokhoz a magasabb tudatossággal, érezhetitek a Forrást magatokban és körülöttetek, és az elméteknek adhattok egy kis szünetet, hogy ne kelljen tudnotok mindent, ami a következő hetekben, hónapokban és években történni fog. Bízzatok a szívetekben, bízzatok az ösztöneitekben, az intuíciótokban és az érzéseitekben, és hagyjátok, hogy minden úgy alakuljon, ahogyan annak történnie kell, ami mindig pozitív, mert mindig ezen a felemelkedési úton vagytok, és ezt nem lehet megállítani.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page