top of page
Keresés

Megtört a valóság?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.



Nagyon elégedettek vagyunk azzal, ahogyan az emberiség fejlődik, és nagyon boldogok vagyunk, hogy mindannyiótok számára megerősíthetjük, hogy minden úgy megy, ahogyan kell. Semmi sincs a helyén az általatok tapasztalt valóságban. Minden tökéletes számotokra ahhoz, hogy az adott tapasztalatotok legyen, de ez nem jelenti azt, hogy örökre ahhoz a valósághoz láncol titeket. Ami fontos számotokra, miközben egy élményben részesültök, az az a döntés, amit meghozhattok, hogy a jelenlegi helyzetetekkel kapcsolatban valamire összpontosítsatok, ami tetszik nektek. Lehet, hogy egy pillanatban kilenc dolog van rosszul a ti szemszögetekből nézve, és egy dolog, ami jól megy, és ha minden energiátokat és minden figyelmeteket arra az egy dologra fordítjátok, ami jól megy, akkor gyorsabban fogtok átváltani egy olyan valóságba, ami jobban tetszik nektek.


Ez olyasvalami, amire meg kell tanítanotok magatokat, mert emberi lényekként gyakran arra tanítottak benneteket, hogy keressétek meg a problémát és javítsátok meg. A probléma ezzel a megközelítéssel az, hogy mindig több probléma lesz, amit meg kell oldani. Ezért egy új megközelítést kell választanotok, egy jobb érzésű megközelítést, egy olyan megközelítést, amely mindent úgy lát, ahogyan az adott pillanatban tökéletes. És ha ezt teszitek, pillanatok alatt egy jobb érzésű valóságban találhatjátok magatokat. Megvan bennetek a képesség, hogy összpontosítsatok, és ezt használnotok kell. Gondoljatok magatokra úgy, mint művészekre, és minden, ami most a valóságotokban van, egy másik szín a színpalettán. Ha nem szeretitek a piros és a sárga színeket, de szeretitek a kék és a zöld színeket, akkor választhatjátok, hogy csak a kékkel és a zölddel festetek a palettán.


Azt is elfogadhatod, hogy a pirosnak és a sárgának is megvan a maga helye, és talán máskor majd szeretnéd felfedezni őket, de nem kell rájuk összpontosítanod, és nem kell azt gondolnod, hogy valamiért nem kellene létezniük. Ezért van választási lehetőséged; ezért van szabad akaratod, és ezért van lehetőséged annyi különböző tapasztalatot szerezni. Minden különböző tapasztalatotok jobbá tesz benneteket abban, hogy azok a teremtők legyetek, akiknek mindig is ott a Földön kellett volna lennetek, de teremtőként kell tekintenetek magatokra, nem pedig reagálóként. Persze, időről időre lesz olyan reakciótok, amit térdre rogyásnak, automatikusnak lehetne nevezni, és elfogadhatjátok reakciótokat egy következő tapasztalatotokként, amihez abban a pillanatban szerencsétek volt. De aztán át tudtok váltani teremtési módba.


Engedhetitek, hogy minden az legyen, ami, és megteremthetitek a rendelkezésetekre álló eszközökkel, és amikor ezt teszitek, akkor minden bizonnyal haladást értek el afelé, hogy megismerjétek magatokat a Forrásként. A Forrás a végső teremtő, és mi mindannyian hazamegyünk a Forráshoz, bármilyen utat választunk is. Mindig a legjobb szeretettel teremteni. Ezért hagynotok kell, hogy a reakciótok az legyen, ami, de ha a reakciótok az, hogy dühösek lesztek, akkor ez nem az az idő, amikor az ecseteteket kellene felkapnotok.


Ezért olyan fontos, hogy megengedjétek az érzelmeiteknek, hogy azok legyenek, amik, és csak érezzétek őket. Jussatok át rajtuk, és hagyjátok, hogy átjárjanak benneteket, így eljuthattok arra a helyre, ahol sokkal hatékonyabb teremtők vagytok, és ahol amit létrehoztok, azt egy ilyen magasabb frekvenciájú energia fogja átjárni. A magasabb frekvenciájú energiák, amelyek most a Föld bolygón bombáznak benneteket, együtt akarnak teremteni veletek. Érezzétek őket, és érezzétek mindazt a potenciált, ami bennetek van, hogy önmagatok legjobb változatai legyetek, amilyenek csak lehetnétek, a valóság legjobb változatában élve, ami titeket illet.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentarios


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page