top of page
Keresés

Megkezdted a felemelkedésedet

∞A 12D Teremtők, egy nem fizikai kollektív tudatosság, Daniel Scranton közvetítésével.

"Mi itt vagyunk nektek. Mi vagyunk a Teremtők. Nemfizikai lények tizenkettedik dimenziós kollektívája vagyunk, és azért vagyunk itt, hogy segítsünk.

 Megkezdtétek a felemelkedéseteket, és a felemelkedésetek folytatódni fog. Semmi sem állíthatja meg, mert ennek az univerzumnak a része vagytok, és ez az univerzum felemelkedik. Tudjátok, hogy spirituálisan a tapasztalatokon keresztül növekedtek, és amit talán nem tudtok, az az, hogy lelketek összes egyidejű tapasztalata miatt növekedtek most. Ezért, ha úgy érzitek, hogy nem sok minden történik az életetekben, az univerzum ebben a kis sarkában, akkor nyugodjatok meg, hogy lelketek tudatosságának más aspektusai mostanában eléggé fel vannak dobva.

 

Ti biztosítjátok lelketek más aspektusainak stabilitását. Spirituális perspektívát biztosítotok lelketek más aspektusainak arra a vad utazásra, amin jelenleg a saját valóságukban vannak. Látjátok, nem kell, hogy sok minden történjen most a tapasztalataitokban ahhoz, hogy teljes mértékben részesüljetek mindabból, ami a lelketekben történik. A lelketek nem korlátozza magát egy-egy inkarnációra. Minden most történik, és nem azért vagytok ott, hogy megbűnhődjetek előző életbeli énetek "bűneiért".

 

Ott vagytok, hogy hasznot húzzatok abból, amit ők éltek, és abból is hasznotok húztok, amit lelketek más aspektusai élnek most, akik mérföldköveket érnek el a tudatossági fejlődésükben. Lehet, hogy olyan spirituális ajándékokhoz és képességekhez férnek hozzá, amelyekhez mindig is szerettetek volna hozzáférni. Lehet, hogy zseniális könyveket írnak vagy gyönyörű festményeket festenek. Lehet, hogy csodálatos kapcsolataik vannak. A lista még hosszan folytatható, és ti profitálhattok mindabból, amit ők megtapasztalnak. Ez egy csapatmunka. Csoporttudatosság vagytok, és mindannyian segítitek egymást.

 

Ha tehát tudatára ébredtek valaminek, amit a lelketek egy másik aspektusa tesz vagy él, amit ti nemkívánatos körülményeknek tartanátok, tudjátok, hogy ott vagytok, és gyógyítjátok azt az aspektust. Azért vagytok ott, hogy megbocsássatok annak az aspektusnak. Nem akadályoz vagy gátol semmilyen módon az, ami abban a másik inkarnációban történik, hacsak nem hiszitek, hogy büntetést kell kapnotok, vagy korlátoznotok kell magatokat azok miatt a korlátozások miatt, amelyeket az a másik énetek állított fel abban a másik inkarnációban.

 

Ti ott vagytok, hogy segítsétek a családi vonalatokat. Azért vagytok ott, hogy segítsétek az emberiséget, és azért vagytok ott, hogy segítsétek lelketek más aspektusait, amelyeknek szükségük van a segítségetekre. Mivel ebben az életben ébren vagytok, megvan bennetek a stabilitás, ami ahhoz szükséges, hogy lelketek minden más aspektusát segítsétek. És segítetek az összes többi fizikai formában lévő emberi lénynek, valamint az állatoknak, és magának a Földanyának is, pusztán azzal, hogy ott vagytok.

 

Amikor tehát úgy érzitek, hogy most nem sok minden történik az életetekben, nyúljatok ki és nyúljatok befelé, és meglátjátok, hogy kapcsolódhattok lelketek teljességéhez. És ők is profitálhatnak belőled, és ti is tudatosabban profitálhattok belőlük, mert tudatosságotok ezen kitágulása most zajlik, és ez továbbra is így lesz, mert felemelkedtek, és mert felébredt egyénekként emelkedtek fel, akik segíteni akarnak. Ti ezt tudjátok magatokról, és mi csak azt szeretnénk, ha tudnátok, hogy valójában segítetek.

 

Mi vagyunk a Teremtők, és nagyon szeretünk titeket."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentários


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page