top of page
Keresés

Magok elültetése múltbeli életekben

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon elégedettek vagyunk azzal a fejlődéssel, amit érzünk, ahogy továbbra is elérhetőbbé teszitek magatokat a magasabb birodalmakból és a galaxis más részeiből érkező segítség számára. Különösen örömmel látjuk, hogy azok, akik még nem ébredtek fel, hogyan kapják meg a kenyérmorzsákat, és hogyan részesülnek azokból a magokból, amelyeket ők maguk ültettek el, hogy segítsenek maguknak felébredni ebben az életben.


Látjátok, korábbi inkarnációitokban voltak olyan pillanatok, amikor tudtátok, hogy valami nagy dolog közeledik az emberiség jövőjében, és mindannyian meg akartatok győződni arról, hogy megtaláljátok a módját annak, hogy felébredjen a tudatosságotok. És így minden egyes ember, aki most a Földön van, inkarnálódott egy olyan előző életben, ahol tudtátok, hogy valami nagy dolog fog történni, és mindannyian elültettétek magvaitokat a jövőre nézve. A jelek és a szinkronicitások mind ott vannak, mert nagyon stratégiailag, nagy céllal helyeztétek el őket.


És most eljött az idő, amikor mindaz, amit magatoknak terveztetek, megvalósul. Ez egy gyönyörű időszak az emberi történelemben, mert oly sokan megnyílnak, hogy befogadják azt, amit a korábbi inkarnációkból kaptak ajándékba. Ti, mint kollektíva, sokkal nyitottabbak és nyitottabb szívűek vagytok, mint az emberi történelem bármely más pontján. Most persze vannak a visszamaradottak. Vannak azok, akik tagadják, hogy mit éreznek és tapasztalnak ebben a pillanatban, mert annyira ragaszkodni akarnak ahhoz, ami ismerős, és amiben már minden porcikájukkal hisznek.


De eljön az idő ezeknek az egyéneknek is, és ti, akik ébren vagytok, segítetek bevezetni a nagy ébredés idejét. Azért vagytok ott, hogy segítsetek a tömegtudatossággal, hogy eljuttassátok őket arra a helyre, ahol sokkal többet láthatnak és megtapasztalhatnak abból, hogy kik is ők valójában, mint a Forrásenergia lényei, a végtelen és örök fény és szeretet lényei. Azért vagytok ott, hogy folytassátok ezt a nagyon tudatos utazást, és segítsetek az utolsó darabkákat a helyükre tenni azoknak, akik az identitástudatukkal küszködnek, és akik a hitük válságától szenvednek.


Azért vagytok ott, hogy segítsetek másokat is a fénybe hozni, hogy ők is élvezhessék az utolsó lépéseket, amelyekkel ti rendelkeztek, miközben az ötödik dimenziós frekvenciatartományba sétáltok. Együtt fogtok járni, és támogatni fogjátok egymást. Erről szól ez az utazás.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page