top of page
Keresés

Magok elültetése múltbeli életekben

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon elégedettek vagyunk azzal a fejlődéssel, amit érzünk, ahogy továbbra is elérhetőbbé teszitek magatokat a magasabb birodalmakból és a galaxis más részeiből érkező segítség számára. Különösen örömmel látjuk, hogy azok, akik még nem ébredtek fel, hogyan kapják meg a kenyérmorzsákat, és hogyan részesülnek azokból a magokból, amelyeket ők maguk ültettek el, hogy segítsenek maguknak felébredni ebben az életben.


Látjátok, korábbi inkarnációitokban voltak olyan pillanatok, amikor tudtátok, hogy valami nagy dolog közeledik az emberiség jövőjében, és mindannyian meg akartatok győződni arról, hogy megtaláljátok a módját annak, hogy felébredjen a tudatosságotok. És így minden egyes ember, aki most a Földön van, inkarnálódott egy olyan előző életben, ahol tudtátok, hogy valami nagy dolog fog történni, és mindannyian elültettétek magvaitokat a jövőre nézve. A jelek és a szinkronicitások mind ott vannak, mert nagyon stratégiailag, nagy céllal helyeztétek el őket.


És most eljött az idő, amikor mindaz, amit magatoknak terveztetek, megvalósul. Ez egy gyönyörű időszak az emberi történelemben, mert oly sokan megnyílnak, hogy befogadják azt, amit a korábbi inkarnációkból kaptak ajándékba. Ti, mint kollektíva, sokkal nyitottabbak és nyitottabb szívűek vagytok, mint az emberi történelem bármely más pontján. Most persze vannak a visszamaradottak. Vannak azok, akik tagadják, hogy mit éreznek és tapasztalnak ebben a pillanatban, mert annyira ragaszkodni akarnak ahhoz, ami ismerős, és amiben már minden porcikájukkal hisznek.