top of page
Keresés

Magasabb dimenziókból származó kollektívák csatornázása

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által csatornázva

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Ugyanúgy értelmezzük a magasabb dimenziós birodalmakból hozzánk érkező energiákat, ahogy ez a csatorna értelmezi a mi energiánkat, és hozza létre velünk ezeket a napi közvetítéseket. Azt vettük észre a csatornázásunk során, hogy a tizedik, tizenegyedik és tizenkettedik dimenzió kollektívái nagyon érdeklődnek az iránt, hogy ti hogyan fogtok tovább terjeszkedni és fejlődni a Föld bolygón, és azt is kifejezik, hogy mennyi szeretetet és együttérzést táplálnak irántatok, valamint hogy mennyire szeretnének segíteni.


Gyakran fogtok egy kollektívától vagy arkangyaltól segítséget, védelmet, egy bizonyos megnyilvánulást kérni, és nem is tudjátok, hogy a segítséget, amit kértek, ezek a magasabb dimenziós lények ingyen adják nektek, és még abban is segítenek nektek, hogy emeljétek a rezgéseteket, hogy megfeleljetek annak, amit megidéztek. Most nagyon jó alkalom van arra, hogy mindannyian elismerjétek azokat a segítőket, akik mindig körülöttetek vannak. Ne feledjétek, hogy mindannyian együtt vagyunk ebben, és nem kell kiérdemelnetek a jogot, hogy bármit is kapjatok bármely lénytől ebben a mi gyönyörű univerzumunkban.


Nyitottnak, befogadónak kell lennetek, és magasabb rezgésen kell lennetek ahhoz, hogy megvalósíthassátok azt, amit földi élettapasztalatotok során megidéztetek, és ez az, amiért az univerzum minden részéből származó lények és kollektívák igyekeznek tájékoztatni benneteket arról, hogyan tudtok jobban megnyílni, befogadni és emelni a rezgéseteket, hogy a magasabb frekvenciájú energiáknak azzá a csatornájává váljatok, amire mindig is hivatottak voltatok ebben az életben.


A régi modell, a régi történet azt mondja, hogy ki kell érdemelnetek magatoknak az Isten vagy a Forrás kegyeibe való bejutást. Ez soha nem így volt. Az igazság az, hogy a szolgálatban való részvétel, az, hogy kedvesek vagytok valaki mással, természetesen magasabb rezgésszámú állapotba helyez benneteket. És amikor magasabb rezgésszámú állapotban vagytok, akkor nagyobb valószínűséggel kapjátok meg azt, amit kértek.


Ez az az életszakasz, amikor az archaikus paradigmából átváltotok egy olyanba, ahol társalkotóként és a magasabb dimenziókban létező kollektívák munkatársaiként ismeritek fel magatokat. Itt az ideje felismerni, hogy nem vagytok tőlük különállóak. Ezért ezek a magasabb rezgésszámú lények soha nem felejthetnek el benneteket, soha nem hagyhatnak ki benneteket, vagy nem hagyhatják figyelmen kívül, ha hívjátok őket. De ismétlem, el kell végeznetek a munkát, és a munka, amire utalunk, nem nehéz munka.


Arról beszélünk, hogy meditáljatok, legyetek nyitottak és befogadóak, és az érzéseiteket követve helyezzétek magatokat azokba a magasabb rezgésszámú állapotokba. Bízzatok magatokban és bízzatok magatokban, és bízzatok ebben az univerzumban, egy olyan univerzumban, amely azt akarja, hogy sikerüljön, amely azt akarja látni, hogy mindannyian ezekbe a magasabb rezgésállapotokba kerültök, és felismeritek, hogy bármit meg tudtok teremteni, önmagatok, embertársaitok és minden lény és kollektíva számára szerte a galaxisban és ebben a mi csodálatos univerzumunkban.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Yorumlar


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page