top of page
Keresés

Még több bőség és még több jóllét

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon bőségesnek érezzük magunkat ebben az időben, mert annyi energiával dolgozunk, és mert annyi új barátunk van, akiket szerethetünk. Tudjuk, hogy a bőség fontos kérdés a világotokban, és hogy sok változást akartok látni a rendszereitekben. Itt az ideje, hogy ezek a változások eljöjjenek, de még mindig türelmesnek kell lennetek, és még mindig abban a világban kell élnetek, amiben most éltek. Mit tehetsz tehát azért, hogy bőségesebbnek érezd magad? Mire tudsz összpontosítani és mit tudsz érezni a testedben, a csakráidban és az energiameződben?


Érezheted az energia bőségét, mert mindenhol ott van körülötted, és folyamatosan egyre több jön. Érezheted a szeretet bőségét, mert végtelen és örök szeretet vagy. Bőséges levegőt lélegezhetsz be, és átalakíthatod magadat ezzel a nagyon egyszerű cselekedettel. Olyan világban és olyan időben élsz, amikor annyi minden van rajtad kívül, ami fényes, csillogó vagy hangos. Olyan sok minden próbálja magára vonni a figyelmedet, és ez megnehezíti, hogy a közvetlen környezetedben és önmagadban keresd mindazt, amire szükséged van.


Mindened megvan, mert létezel, és mert te vagy minden, ami van. De ezt mi mondogathatjuk nektek, amíg Dániel itt el nem kékül, és ez nem fog számítani, hacsak nem engeditek be ezt az igazságot. Hagyd, hogy beléd ivódjon. Hagyjátok magatokat érezni a szeretet bőségét, ami vagytok, ami mindig felétek és rajtatok keresztül áramlik. És mindennek tetejébe nagyon szerencsések vagytok, mert rengeteg olyan ember van a világotokban, akiket szeretni tudtok. Nem kell válogatnotok, hogy melyiket szeretitek, és melyiktől tartjátok vissza azt, aki valójában vagytok.


Mindenkit szerethettek. Gazdagok lehettek. Többé válhattok a Forrásból azzal a nagyon fontos döntéssel, hogy tudatosan lélegeztek, hogy jobban szerettek, hogy többet éreztek, hogy jobban terjeszkedtek és hogy azzá a többé váltok, amire hivatottak vagytok.


És ehhez még az otthonodat sem kell elhagynod, de azt ajánljuk, hogy keress egy szép földdarabot, ahová csatlakozhatsz, és ahová leföldelheted magad. A Föld olyan bőséges lény, és annyi mindent kaphattok tőle. Igazán csak a felszínét karcoljátok annak, amit energetikailag el tud hozni nektek. Tegyetek magatoknak egy szívességet, és érezzétek magatokat bőségben egy kis időre, legalább naponta egyszer, és alakítsátok át magatokat és az élettapasztalatotokat belülről kifelé.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentarios


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page