top of page
Keresés

Még több bőség és még több jóllét

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon bőségesnek érezzük magunkat ebben az időben, mert annyi energiával dolgozunk, és mert annyi új barátunk van, akiket szerethetünk. Tudjuk, hogy a bőség fontos kérdés a világotokban, és hogy sok változást akartok látni a rendszereitekben. Itt az ideje, hogy ezek a változások eljöjjenek, de még mindig türelmesnek kell lennetek, és még mindig abban a világban kell élnetek, amiben most éltek. Mit tehetsz tehát azért, hogy bőségesebbnek érezd magad? Mire tudsz összpontosítani és mit tudsz érezni a testedben, a csakráidban és az energiameződben?


Érezheted az energia bőségét, mert mindenhol ott van körülötted, és folyamatosan egyre több jön. Érezheted a szeretet bőségét, mert végtelen és örök szeretet vagy. Bőséges levegőt lélegezhetsz be, és átalakíthatod magadat ezzel a nagyon egyszerű cselekedettel. Olyan világban és olyan időben élsz, amikor annyi minden van rajtad kívül, ami fényes, csillogó vagy hangos. Olyan sok minden próbálja magára vonni a figyelmedet, és ez megnehezíti, hogy a közvetlen környezetedben és önmagadban keresd mindazt, amire szükséged van.


Mindened megvan, mert létezel, és mert te vagy minden, ami van. De ezt mi mondogathatjuk nektek, amíg Dániel itt el nem kékül, és ez nem fog számítani, hacsak nem engeditek be ezt az igazságot. Hagyd, hogy beléd ivódjon. Hagyjátok magatokat érezni a szeretet bőségét, ami vagytok, ami mindig felétek és rajtatok keresztül áramlik. És mindennek tetejébe nagyon szerencsések vagytok, mert rengeteg olyan ember van a világotokban, akiket szeretni tudtok. Nem kell válogatnotok, hogy melyiket szeretitek, és melyiktől tartjátok vissza azt, aki valójában vagytok.


Mindenkit szerethettek. Gazdagok lehettek. Többé válhattok a Forr