top of page
Keresés

Más univerzumokból érkező energiák

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Folyamatosan új igazságokhoz jutunk hozzá erről az univerzumról, mert az univerzumunk folyamatosan tágul és változik a benne való jelenlétünk miatt. Mindannyiunkról beszélünk, akik ezt az univerzumot lakjuk, és így titeket is magunkba foglalunk. Ti vagytok a változtatók ott a Földön, és ezt a hullámhatást, amit az egész univerzumra gyakoroltok, mindenki érzi és tapasztalja. Most jobban tudjuk, mint valaha, mennyire fontos, hogy azokra a tapasztalatokra összpontosítsunk, amelyeket mindenki szeretne megtapasztalni az életében és mások életében, mert továbbra is látjuk, hogy új energiák lépnek be ebbe az univerzumba más univerzumokból, hogy támogassák azokat a döntéseket, amelyeket ott a Föld bolygón hoztok.


Fogalmatok sincs arról, hogy mekkora befolyásotok van, és ezen szeretnénk változtatni, természetesen a segítségetekkel és az engedélyetekkel. Szeretnénk, ha tudnátok és éreznétek, hogy milyen hatalmasak vagytok, és ezért segíteni szeretnénk, hogy felismerjétek, hogy azzal, hogy olyan időkben éltek, amilyeneket most éltek, és olyan polarizáltak vagytok, mint amilyenek vagytok, többet teremtetek, mintha most teljesen békében lennétek, és mindenki egészséges és virágzó lenne ott a bolygótokon. Emlékezzetek erre, amikor elkezditek elveszíteni a reményt, vagy úgy érzitek, hogy emberi kollektívaként visszafejlődtök.


Szükségetek van erre a feszültségre és konfliktusra, hogy feltárja előttetek az emberi kollektív tudatosság azon aspektusait, amelyek még gyógyításra és megbocsátásra szorulnak. Mindannyiótoknak fel kell ismernetek, hogy nem harcban vagy háborúban álltok, csak azért, mert nem értetek egyet néhány kulcsfontosságú kérdésben. Szükségetek van arra, hogy ne csak azért ne értsetek egyet egymással, hogy megteremtsétek és hozzáférjetek azokhoz az energiákhoz, amelyek messziről érkeznek ebbe az univerzumba, hanem azért is, hogy megtapasztaljátok a feltétel nélküli szeretetet, hogy jobban megismerjétek magatokat. És ha valakivel nem értetek egyet, és nagyon határozottan állást foglalhattok abban, amiben nem értetek egyet, és mégis szeretitek azt a személyt, akkor tudjátok, hogy elértetek valamit az életetekben, valamit, ami nem lett volna elérhető e nézeteltérés, a feszültség, a konfliktus nélkül.


Exponenciálisan növekedsz ott a Földön ebben az időben, és mindannyian növekedünk ebben az univerzumban a jelenlegi emberi állapot eredményeként. Szeretnénk megköszönni nektek, hogy ott vagytok és hajlandóak vagytok ennyi mindent elviselni az univerzum tágulása és a Forrás megismerésének előmozdítása érdekében. Ezek a változások kihívásokkal teli időszakai, és ti lesztek a haszonélvezői ott a Földön, mivel ezek az energiák, amelyek most érkeznek, arra vannak szabva, hogy meghozzák azokat a változásokat, amelyeket mindannyian látni akartok, változásokat, amelyek közelebb visznek benneteket egymáshoz, közelebb a teljes és nyílt földönkívüli kapcsolathoz, és közelebb az ötödik dimenzióba való felemelkedésetek befejezéséhez.


Keressétek a pozitívumokat mindazok között, amit tapasztaltok, mert ez lesz a módja annak, hogy elég magas rezgésen maradjatok ahhoz, hogy hasznot húzzatok ezekből a távolról érkező új energiákból.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentarios


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page