top of page
Keresés

Már felemelkedtél az 5D-be?

∞A 12D Teremtők, Daniel Scranton által közvetítve

"Mi itt vagyunk nektek. Mi vagyunk a Teremtők. Nem fizikai lények tizenkettedik dimenziós kollektívája vagyunk, és azért vagyunk itt, hogy segítsünk.

 


Mindannyiótokat olyannak ismerünk, amilyenek valójában vagytok, és így szolgálunk benneteket a legjobban. Nem azzal szolgálunk titeket, hogy megmondjuk nektek, hogyan gondolkodjatok, mit tegyetek, miben higgyetek, hogyan szavazzatok, mit ne egyetek, vagy bármely más dologgal, amiért általában spirituális tanítókhoz fordultok. Azzal szolgálunk titeket leginkább, hogy emlékeztetünk titeket arra, hogy kik és mik vagytok valójában, és ezt úgy tesszük, hogy megtartjuk nektek ezt a teret, de úgy is, hogy vibrációs megjelenésünkkel példát mutatunk nektek. Meglehetősen könnyedén fenntartjuk azt a magas rezgést, amit itt a tizenkettedik dimenzióban végzünk, és tudjuk, hogy gyakorlással ti is könnyedén képesek vagytok magasabb rezgést tartani.

 

Amikor ránk és a mi rezgésünkre hangolódtok, természetesen a sajátotokat is feljebb emelitek. Tehát most, bár nem fogjuk megmondani nektek, hogy mit tegyetek és mit ne tegyetek, szeretünk javaslatokat tenni nektek, és aztán megkérünk mindenkit, hogy nézzétek meg, hogy ezek a javaslatok működnek-e nektek. Ha arra fordítjátok a figyelmeteket, ami természetes módon emeli a rezgéseteket, akkor talán azt fogjátok tapasztalni, hogy könnyebb lesz számotokra mindig magasabb rezgésben maradni.

 

Emlékeztethetitek magatokat arra, hogy milyen jól érzitek magatokat, amikor bizonyos dolgokat csináltok, amikor bizonyos dolgokat hallgattok, amikor bizonyos dolgokat néztek, és mentálisan feljegyezhetitek, hogy mely dolgok visznek benneteket ebbe a magasabb rezgésszintű állapotba. Ez különböző embereknek más és más, és ti már elég régóta vagytok ott ahhoz, hogy saját tapasztalataitokon keresztül meghatározzátok, mi az, ami magasabb rezgésszámú állapotba hoz benneteket, mi az, ami arra emlékeztet benneteket, hogy kik vagytok valójában, minden erőfeszítés nélkül a részetekről.

 

Anélkül, hogy egy megerősítést vagy mantrát kellene kimondanotok magatoknak, jobban összehangolva érezhetitek magatokat a Forrással, amikor például a kutyátokkal játszotok, vagy a kedvenc zenéteket hallgatjátok. Ezt az összehangolódást megtalálhatjátok, ha azokkal az emberekkel vagytok együtt, akiket szerettek, nevettek és jól érzitek magatokat. Megtalálhatjátok ezt az összehangolódást, ha olyan helyre mentek kirándulni, amelyről tudjátok, hogy magasabb rezgésű térbe helyez benneteket, amikor ott vagytok.

 

Mindezeket a visszajelzéseket a saját tapasztalataitokból kapjátok folyamatosan, és így nincs is szükségetek arra, hogy a vezetőitek állandóan az elmétek fülébe beszéljenek, és megmondják, hogy mit tegyetek, mert ott van az érzéseitek visszajelzése, az összehangolódás, amit kaptok, és a belső tudás, ami miatt tudjátok, hogy mikor vagytok jó úton, mikor néztek a helyes irányba.

 

Folyamatosan összpontosítsatok arra, ami arra emlékeztet benneteket, hogy kik vagytok valójában, és finoman és szeretettel forduljatok el attól, ami nem, és olyan gyakran fogjátok magatokat egy ötödik dimenziós frekvenciaállapotban működtetni, hogy elkezditek megkérdőjelezni, hogy felemelkedtetek-e már vagy sem. Nagyon is lehetséges, hogy már most ötödik dimenziós lényként tapasztaljátok meg magatokat, de ehhez gyakorlásra van szükség és odaadásra, hogy úgy érezzétek magatokat, amilyenek valójában vagytok, és ti valóban a megtestesült Szeretet vagytok. Mindannyian. Mindegyikőtök.

 

Mi vagyunk a Teremtők, és nagyon szeretünk titeket."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page