top of page
Keresés

Lesz-e esemény vagy napvillanás?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Nagyon örülünk, hogy megoszthatjuk veletek a következő közvetítést, mert tudjuk, hogy mindannyiótoknak szüksége van dicséretre és bátorításra, hogy folytatni tudjátok az ottani földi időkben. Nagyon szeretünk benneteket, és csak a legjobbat akarjuk nektek. És szeretnénk, ha megértenétek, hogy a felsőbb énetek is csak a legjobbat akarja nektek. Ti vagytok a felsőbb énetek, és a felsőbb énetek ti vagytok, de ő az a részetek, amely túllépett az egoista szükségleteken. Felsőbb énetek az a részetek, amely tudja, hogy a túlélésetek biztosított. Ez az a részetek, amely keresi a kihívásokat, a következő ideális növekedési tapasztalatokat.


Ezért soha semmi olyan nem fog eljutni hozzátok, amit a felsőbb énetek ne érzett volna úgy, hogy a következő legjobb dolog, amivel szembe kell néznetek az életetekben. Emlékezzetek erre, amikor legközelebb ellenálltok valaminek, vagy a levegőben rázzátok az öklötöket. Senki és semmi rajtatok kívüli nem állította elétek ezt a kihívást. Itt az ideje, hogy elengedjétek a félelmet, az elkülönülést, az ítélkezést, az ellenállást és a szégyent, mert ezek azok a dolgok, amelyek megakadályoznak benneteket abban, hogy egyszerűen tudjátok, hogy ti vagytok a felsőbb énetek.


Az ötödik dimenzióba vezető átjáró nem valahol odakint van. Ez nem egy olyan esemény, ami rajtad kívül zajlik. Ez nem egy napvillanás. Ez ti vagytok. Ti vagytok azok, akik olyan következetesen nyitjátok meg ezt az átjárót, hogy elfelejtitek, mitől féltetek, vagy miről ítélkeztetek, vagy minek álltatok ellen. Azt akarjuk, hogy szelektív emlékezetetek és szelektív figyelmetek legyen, hogy lehetővé váljon az igazi éneteknek, hogy előjöjjön, és ne csak ennek a gyönyörű Föld bolygónak a része legyen, hanem arra is meghívunk benneteket, hogy úgy tekintsetek magatokra, mint akik azért vannak ott, hogy példát mutassanak másoknak, hogyan kell lenni és hogyan kell gyarapodni.


Lesz-e valamikor a jövőben egy esemény vagy egy napvillanás, vagy valami hasonló? Lehetséges. De számít-e ez azoknak közületek, akik felfedezték a bennetek létező portált, egy olyan portált, amely közvetlenül az ötödik dimenziós énetekbe visz benneteket? Nem fog. Ezért el akarunk terelni benneteket a jóslatoktól és a próféciáktól, és vissza akarunk terelni benneteket önmagatokba, mert az ötödik dimenziós felsőbb énetek minden bizonnyal több integrációt keres, nem pedig több szétválást.


Ötödik dimenziós felsőbb énetek nem akar felszállni egy űrhajóra, hogy elhagyja őrült világotokat és elmeneküljön azoktól, akik tönkreteszik azt mindenki számára, és ez azért van, mert az ötödik dimenziós felsőbb énetek annyira élvezi a kihívást, hogy maradjon és átalakítsa a kollektív tudatosságot benne.


Légy olyan tagadhatatlan szeretet, hogy átalakítasz minden egyes embert, minden egyes lényt, aki az utadba kerül, és aki csak hall rólad egy másiktól. Ez a tapasztalat sokkal erősebb, mintha valami rajtatok kívül történne, ami megment benneteket önmagatoktól, egymástól, azoktól, akikkel nem értetek egyet.