top of page
Keresés

Lehetőségek az 5D-be való átváltásra egész nap, minden nap

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon elégedettek vagyunk a fejlődésetekkel, ahogy spirituális evolúciótok e következő szakaszába léptek. Észrevettük, hogy valójában milyen sokan szánnak időt arra, hogy megálljanak és értékeljék a világotok szépségét, és azt is észrevettük, hogy folyamatosan kedveskedtek és támogatjátok embertársaitokat. Az emberi kollektív tudatosság kivirágzásának vagyunk tanúi most, és nagy örömmel mondhatjuk, hogy megteszitek azokat a szükséges lépéseket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy elmozduljatok, hogy eljussatok a tudatosságnak arra a szintjére, ahol megismeritek magatokat, mint magasabb éneteket.


Azt is észrevettük, hogy sokan félreteszik azt az elképzelést, hogy valami nagy esemény fog történni rajtuk kívül, ami megmenti az emberiséget, vagy mindenkit az ötödik dimenzióba lök, és ez nagyon jó dolog. Jó dolog felismerni, hogy azért vagytok ott, hogy megtapasztaljátok az elmozdulást, de azt is szeretnétek érezni, hogy önként és tudatosan vettetek részt benne. És így minden nap minden egyes pillanata egy lehetőség arra, hogy a tudatosság egy magasabb szintjére, egy magasabb rezgésszintre, egy másik gondolatra, egy másik perspektívára váltsatok. És az élet továbbra is meg fogja adni nektek ezeket a lehetőségeket, mert valójában minden rajtatok kívül álló dolog erre hivatott.


Ha szeretnétek egy olvasatot kapni az életetekről, csak nézzetek ki magatokon kívülre, és vizsgáljátok meg, mi történik az életetekben, és azt is megnézhetitek magatokban, hogy mit éreztek fizikailag, érzelmileg, energetikailag. És ahogy jobban odafigyeltek a gondolataitokra, egyre inkább tudatában lesztek annak, hogy milyen a rezgésetek. Látni fogjátok, hogy a kis változások, amiket magatokban véghezvisztek, egyre gyorsabban és gyorsabban kezdenek megjelenni a világotok és az életetek megtapasztalásában. Olyan sokáig játszottátok a várakozósdit, hogy ez sok embert feledékennyé tett arra a tényre, hogy amit energetikailag kibocsátanak, az valamilyen formában létrejön körülöttük. És ez változik, mert az energiák gyorsabban mozognak, magasabb frekvenciájúak, és ezért minden gyorsabban tér vissza hozzátok, hogy megmutassa nektek, mit vibráltatok.


Azok közületek, akik figyelnek, tudják, hogy ez igaz, és azok közületek, akik látják a jelentőségét egy szinkronicitásnak, tudják, hogy ezek folyamatosan történnek. Jeleket kaptok vezetőitektől és az univerzumtól egész nap, minden nap. Ha jobban odafigyeltek, az kifizetődő, mert ha tudjátok, hogy ennek vagy annak mi a jelentése a tapasztalataitokban, akkor tudjátok, hogy mit kell tennetek, vagy tudjátok, hogy min kell változtatnotok magatokban. A tapasztalat a nagy tanító az életetekben.


Ne feledjétek, hogy bármilyen tapasztalatotok is van most, nagyon sok mindent tartalmaz számotokra, és ha keresitek, ha odafigyeltek, meg fogjátok találni, hogy mi van abban a tapasztalatban, ami szolgál benneteket, hogy a tudatosság következő szintjére vigyen, a fejlődésetek következő szintjére. És amikor ezt következetesen teszitek, úgy érzitek, hogy egyre magasabbra és magasabbra mozogtok, felismeritek, hogy a felfelé ívelő spirálon vagytok, és elengedtek mindent, ami nem szolgál titeket, ami alacsonyabb frekvenciájú, és ami a valóság harmadik dimenziós megtapasztalásához köt benneteket. Ti vagytok azok, akik megteremtitek ennek a tudatossági váltásnak a megtapasztalását, és amikor úgy döntötök, hogy ezt tudatosabban teszitek, akkor örömtelibben tapasztalhatjátok meg.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page