top of page
Keresés

Legyél óriási hatással erre a galaxisra és a Földre

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Számos olyan ügyet intézünk, amelyek egyszerre léteznek a Földön és az egész galaxisban. Természetesen az egész galaxisban vannak visszatükröződései annak, ami ott lent a Földön történik, és mi azon dolgozunk, hogy ne csak a földi embereknek segítsünk abban, amin keresztülmentek, hanem azoknak is, akiket más csillagrendszerekben, más világokon és holdakon és űrállomásokon lévő földönkívülieknek tartotok. Ennek a galaxisnak a legnagyobb problémája a történelme, ami a sok erőszak, a sok háború, a sok viszály, és mi arra törekszünk, hogy az együttérzést olyan mértékben terjesszük, hogy elég ember érezze, hogy az átjárja a testét, hogy a megbocsátás lehetséges legyen.


A megbocsátás nem csak a karma visszafizetésén keresztül lehetséges. A megbocsátás lehetséges, amikor a megbocsátásra szoruló tett vagy kimondott szó megtörtént, az azt megelőző pillanatban, lehetséges megbocsátani. Mindannyian képesek vagytok erre és arra, hogy eltöröljétek annak a személynek a karmáját, aki rosszat tett nektek, és amikor ez megtörténik, a tudatosság szintje az egész galaxisban olyan mértékben megemelkedik, hogy az minden lényre mélyreható hatással lesz. Nem kell várnotok arra, hogy valaki bocsánatot kérjen tőletek ahhoz, hogy megadjátok azt. Nem kell várnotok arra, hogy valaki kijavítsa gonosz viselkedését, hogy megbocsássatok neki, és bizonyosan nem kell várnotok a következő életetekig, amikor ti vagytok azok, akik a bántó cselekedetet elkövetik vagy a bántó szavakat kimondják.


Már most is együtt érezhettek azokkal az egyénekkel, akik megbántottak téged. Felismerhetitek, hogy csak a saját megbántottságukból bántanának benneteket. Mindenkinek meg tudjátok adni a kételkedés lehetőségét, és felismerhetitek, hogy egyesek még csak nem is szándékosan bántanak. Ők csak megismételnek nektek valamit, amit ők maguk is sokszor hallottak már, és talán azért nem érezték magukat megbántva azoktól a szavaktól, mert annyira el vannak vágva az érzelmeiktől. Ha láthatnátok, hogy milyen életet éltek azok az emberek, akik megbántottak titeket, akkor azt