top of page
Keresés

Legyél óriási hatással erre a galaxisra és a Földre

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Számos olyan ügyet intézünk, amelyek egyszerre léteznek a Földön és az egész galaxisban. Természetesen az egész galaxisban vannak visszatükröződései annak, ami ott lent a Földön történik, és mi azon dolgozunk, hogy ne csak a földi embereknek segítsünk abban, amin keresztülmentek, hanem azoknak is, akiket más csillagrendszerekben, más világokon és holdakon és űrállomásokon lévő földönkívülieknek tartotok. Ennek a galaxisnak a legnagyobb problémája a történelme, ami a sok erőszak, a sok háború, a sok viszály, és mi arra törekszünk, hogy az együttérzést olyan mértékben terjesszük, hogy elég ember érezze, hogy az átjárja a testét, hogy a megbocsátás lehetséges legyen.


A megbocsátás nem csak a karma visszafizetésén keresztül lehetséges. A megbocsátás lehetséges, amikor a megbocsátásra szoruló tett vagy kimondott szó megtörtént, az azt megelőző pillanatban, lehetséges megbocsátani. Mindannyian képesek vagytok erre és arra, hogy eltöröljétek annak a személynek a karmáját, aki rosszat tett nektek, és amikor ez megtörténik, a tudatosság szintje az egész galaxisban olyan mértékben megemelkedik, hogy az minden lényre mélyreható hatással lesz. Nem kell várnotok arra, hogy valaki bocsánatot kérjen tőletek ahhoz, hogy megadjátok azt. Nem kell várnotok arra, hogy valaki kijavítsa gonosz viselkedését, hogy megbocsássatok neki, és bizonyosan nem kell várnotok a következő életetekig, amikor ti vagytok azok, akik a bántó cselekedetet elkövetik vagy a bántó szavakat kimondják.


Már most is együtt érezhettek azokkal az egyénekkel, akik megbántottak téged. Felismerhetitek, hogy csak a saját megbántottságukból bántanának benneteket. Mindenkinek meg tudjátok adni a kételkedés lehetőségét, és felismerhetitek, hogy egyesek még csak nem is szándékosan bántanak. Ők csak megismételnek nektek valamit, amit ők maguk is sokszor hallottak már, és talán azért nem érezték magukat megbántva azoktól a szavaktól, mert annyira el vannak vágva az érzelmeiktől. Ha láthatnátok, hogy milyen életet éltek azok az emberek, akik megbántottak titeket, akkor azt is felismerhetnétek, hogy a legjobbat teszik, amit az általuk megélt körülmények között megtehetnek.


Ismétlem, ezzel minden egyes lénynek segítetek ebben a galaxisban és azon túl. Sok tükör van odakint az egész univerzumban. És amit ti ott a Földön tapasztaltok, és amit mi mindannyian tapasztalunk ebben a galaxisban, az tükröződik a mi gyönyörű univerzumunk más részein is. Tehát ez az egyik legerősebb eszköz, ami most a rendelkezésetekre áll. Erősebb a megbocsátás, mint a telekinézis, a teleportálás, az időutazás vagy bármilyen más mókás, menő, érdekes erő, amit az elméddel elő tudsz idézni.


Igaz, hogy az emberek néha olyan helyről beszélnek és cselekszenek, ahol annyira nincsenek összhangban azzal, hogy kik és mik valójában, hogy kárt okoznak nektek, másoknak, önmaguknak, de a haragtartás és a neheztelés csak olyasmit eredményez, ami folytatja a fájdalmat. És amikor folytatjátok ezt a bántó tendenciát, csak magatoknak ártotok, és végül másoknak is. Ezért kérlek, találjátok meg a szívetekben a megbocsátást, hogy azt a hatalmas hatást gyakorolhassátok erre a galaxisunkra, amelyről tudjátok, hogy gyakorolni szeretnétek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Commentaires


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page