top of page
Keresés

Legnagyobb tanítóitok

A 9. dimenziós Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nem mi vagyunk az emberiség és az ottani földi élet szakértői. Ti vagytok azok. Ti vagytok azok, akik abban a sűrűségben és dimenzióban éltek, akiknek megvan az a páratlan élményük, és akik átérzik mindazokat az érzelmeket, amelyek az általatok megélt tapasztalatokból fakadnak. Mindent megteszünk, hogy kapcsolódjunk, és néha ezt úgy tesszük, hogy megnézzük valamelyikőtöket, aki nagyon intenzív érzelmeket él át. Aztán megfigyeljük, hogy ti hogyan kezelitek ezeknek az érzelmeknek a feldolgozását, és természetesen mindannyian különbözőek vagytok. Mindannyian egyedi módon közelítitek meg az intenzív érzelmi élményeiteket, és mi tiszteletben tartjuk mindazokat a döntéseket, amelyeket annak érdekében hoztok, hogy megkönnyítsétek az érzelmek megélését.


De azt is észrevettük, hogy ami a legtöbbeteknél működik, az az azonnali figyelem. Amikor gyerekek vagytok, mielőtt még meggyőződnétek arról, hogy az érzelmeitek nem megfelelőek, nagyon gyorsan képesek vagytok átjutni rajtuk, és visszatérni az öröm természetes állapotába. Természetes örömteli lények vagytok, és ha valami megzavarja az örömnek ezt a természetes állapotát, akkor azzal foglalkoznotok kell, és minél hamarabb, annál jobb. Minél kevésbé szégyellitek az érzelmeiteket, annál gyorsabban fogtok hozzá. Minél kevésbé ítéled el az érzelmeidet, annál inkább hajlandó vagy nyíltan beszélni arról, amit érzel, és kifejezni azt azoknak, akik fontosak számodra az életedben.


A legtöbb probléma, ami ott van a Földön, annak az eredménye, hogy az emberek nem engedik meg maguknak, hogy teljesen átérezzék az érzelmeiket, és aztán olyan cselekedeteket tesznek, amelyek a megrekedt érzelmet képviselik, vagy egy nagyon halálos betegséget kapnak, mert nem engedték meg maguknak, hogy átérezzék az érzelmeiket és kifejezzék. Ezért azt szeretnénk, ha észrevennétek, ahogy mi is tettük, hogy mik a tipikus stratégiáitok a negatív érzelmek kezelésére, és aztán arra bátorítunk benneteket, hogy kérdezzétek meg magatokat, hogy ez a megközelítés működik-e nektek. Ha vannak olyan taktikáitok, amelyeket a negatív érzelem átélésének elodázására alkalmaztok, akkor azt javasoljuk, hogy legalább egyeztessetek magatokkal egy időpontot, hogy hamarosan foglalkozzatok vele, és ismétlem, minél hamarabb, annál jobb.


Minél inkább figyelitek világotok gyermekeit, és követitek a példájukat, annál boldogabbak lesztek az életetekben. Ők kreatívak. Azt csinálják, amiért szenvedélyt éreznek, és megengedik maguknak, hogy érezzék és kifejezzék az érzelmeiket. Őszinték és reménykednek. Hisznek a varázslatban, és reméljük, hogy mindannyian tanulhattok tőlük, és jobban hasonlíthattok az életetekben élő gyerekekhez. Ők a legnagyobb tanáraitok. Elvégre ők is a földi életet élik. Olyanok, mint ti, megtapasztalják azt, amit ti is megtapasztaltok, és nagyon érzékenyek és magasabb frekvenciákra hangolódnak. Ez tehát a ti feladatotok. Figyeljétek a gyerekeket és legyetek olyanok, mint a gyerekek, és rá fogtok jönni, hogy létezik az örömnek egy természetes állapota mindazok alatt a megrekedt érzelmek alatt, amikhez ragaszkodtatok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

コメント


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page