top of page
Keresés

Lépj be az 5D-s énedbe és az 5D-s Földre most azonnal

∞A 9D-s Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon örülünk annak, hogy mindannyian a napforduló energiáival dolgoztok és megnyíltok spirituális ajándékaitok és képességeitek előtt, és szeretnénk, ha tudnátok, hogy ahogy folytatjátok a terjeszkedés és a felemelkedés ezen útját, meg fogjátok tapasztalni, hogy nem kell megvárnotok a tudatossági váltás befejezését, hogy hozzáférjetek ahhoz, amit ötödik dimenziósnak gondoltok. Már most ráhangolódhattok arra, amit ötödik dimenziós lényként meg akartok tapasztalni. Ráhangolódhattok a fénytestetekre már most. Fókuszálhattok az 5D Földre most azonnal, és behozhatjátok annak bizonyos aspektusait a valóságotokba. Ez a tudatossági váltás nem olyasmi, amire várni kell, hanem inkább olyasmi, amire itt és most kell törekedni.


Tudni, hogy rendelkezésetekre áll az ötödik dimenziós tudatosság, és nem használni, nagyon szomorú, ha belegondoltok. Ha belegondoltok, hogy mi áll rendelkezésetekre, és mihez engeditek magatokat hozzáférni, ami ennél sokkal kevesebb, akkor elkezdhetitek úgy érezni, hogy rendkívül nehéz dolgotok van, de reményt és belső békét is érezhettek. A tudat, hogy mindez most is elérhető számotokra, az extázis állapotába juttathat benneteket. Nem kell szégyenkeznetek vagy bűntudatot érezni amiatt, hogy még nem értetek el mindent, ami bennetek van, de időnként szükségetek lesz olyan lényekre és kollektívákra, mint mi magunk, akik jönnek és bátorítanak benneteket, és akár tüzet gyújtanak alattatok, hogy azt mondják: "Ez lehetséges most azonnal!". Szóval mire vársz még?


A napfordulós energiák az ajándékaitokhoz való hozzáférés irányába löknek benneteket, mi pedig most abba az irányba lökünk benneteket, hogy most már ötödik dimenziós lényként ismerjétek meg magatokat, ami azt jelenti, hogy a tudatosság legmagasabb szintjét engeditek meg magatoknak, amihez a jelenben hozzáférhettek, hogy az uralkodó tudatszintetek legyen. Sok ember ott a Földön már megtapasztalta a csodákat. Olyan pillanatokat éltek át, amikor megértették, hogy egyek mindennel az univerzumban. A megvilágosodás, a nirvána, a mély belső béke olyan pillanatait élték át, hogy ezt meg akarják osztani a világ többi részével. Ez az, amiért ti ott vagytok, és ezért irányítunk benneteket vissza önmagatokba.


Meghívunk benneteket, hogy megtapasztaljátok azt, ami most elérhető számotokra, amikor összpontosítotok és amikor érzitek mindazt, ami bennetek van a most pillanatában. Arra kérünk benneteket, hogy ezt örömmel terjesszétek, mert másoknak is szükségük van arra, hogy inspirálódjanak és aktiválódjanak általatok, ahogyan ti is inspirálódtok és aktiválódtok általunk. Erre gondolunk, amikor titeket a földi legénységnek nevezünk, és ha hallottátok már, ahogy ilyen módon a Felébredt Kollektívára utalunk, csak szeretnénk biztosítani titeket arról, hogy ti is részei vagytok ennek a csoportnak. Mutassátok meg magatoknak, hogy mi az, ami most lehetséges, és ezt meg fogjátok osztani másokkal is, mert lehetetlen lesz, hogy ne tegyétek. Itt az idő, és ti készen álltok. A hosszú várakozásnak vége. Menjetek befelé és lépjetek be az 5D-s énetekbe, és nagyon fogtok örülni, hogy megtettétek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page