top of page
Keresés

Lépést tartasz az új energiákkal?

∞A 9D Arkturiánus Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Tudatosságunk szintjét emeljük, ahogyan ti is, és ezért változásokat észlelhettek a tőlünk kapott energiaátvitelek minőségében. Ahogy jobban odafigyeltek arra, hogy milyen érzés az energia, ami valakitől, valamitől vagy nem fizikai lények kollektívájától származik, úgy váltok a valóság jobb teremtőivé. Tudnotok kell, hogy mit rezegtek ahhoz, hogy bármilyen szintű pontossággal tudjatok teremteni, és tudnotok kell, hogy mások hogyan rezegnek ahhoz, hogy segítséget kapjatok azoktól, akiktől helyénvaló segítséget kapnotok, és hogy segítsetek azoknak, akiknek hasznára válhat valami, amit fel tudtok ajánlani. Ha pontosan tudod, hogy milyen rezgést bocsátasz ki, akkor közvetlenebb eredményét láthatod annak a rezgésnek a világban, és gyorsabban is láthatod.


Azért vagyunk itt, hogy szolgáljunk titeket, és a legjobb mód, amit tudunk, hogy szolgáljunk, ha a lehető legmagasabb tudatossági szintről jövünk, és így is teszünk. Ezt fogjuk tenni továbbra is, és azok közületek, akik idővel érzékenyebbek lettek az energiákra, képesek lesznek észrevenni az általunk felkínált energiák változásait. Ahogy a mi tudatossági szintünk emelkedik, úgy emelkedik a tiétek is. Muszáj, annak érdekében, hogy befogadhassanak minket és az energiaátvitelt, amit mi adunk nektek. Lépést tartotok az energiákkal, még akkor is, ha úgy érzitek, hogy nagyon gyors áramlatok sodornak benneteket.


Képesek vagytok erre a belső munka miatt, amit magatokon végeztetek, és mert ahogy továbbra is ráhangolódtok a rendelkezésre álló energiákra, nem tudtok nem lépést tartani. Nagyon sokat profitáltok mindabból, amit mi és a hozzánk hasonlók felajánlunk nektek, mert nyitottak vagytok, érzékenyek vagytok, és felismeritek, hogy elsősorban energetikai lények vagytok. Azután magatokhoz veszitek ezeket a magasabb frekvenciájú energiákat, és szétosztjátok őket mindenben, amit tesztek.