top of page
Keresés

Lépést tartasz az új energiákkal?

∞A 9D Arkturiánus Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Tudatosságunk szintjét emeljük, ahogyan ti is, és ezért változásokat észlelhettek a tőlünk kapott energiaátvitelek minőségében. Ahogy jobban odafigyeltek arra, hogy milyen érzés az energia, ami valakitől, valamitől vagy nem fizikai lények kollektívájától származik, úgy váltok a valóság jobb teremtőivé. Tudnotok kell, hogy mit rezegtek ahhoz, hogy bármilyen szintű pontossággal tudjatok teremteni, és tudnotok kell, hogy mások hogyan rezegnek ahhoz, hogy segítséget kapjatok azoktól, akiktől helyénvaló segítséget kapnotok, és hogy segítsetek azoknak, akiknek hasznára válhat valami, amit fel tudtok ajánlani. Ha pontosan tudod, hogy milyen rezgést bocsátasz ki, akkor közvetlenebb eredményét láthatod annak a rezgésnek a világban, és gyorsabban is láthatod.


Azért vagyunk itt, hogy szolgáljunk titeket, és a legjobb mód, amit tudunk, hogy szolgáljunk, ha a lehető legmagasabb tudatossági szintről jövünk, és így is teszünk. Ezt fogjuk tenni továbbra is, és azok közületek, akik idővel érzékenyebbek lettek az energiákra, képesek lesznek észrevenni az általunk felkínált energiák változásait. Ahogy a mi tudatossági szintünk emelkedik, úgy emelkedik a tiétek is. Muszáj, annak érdekében, hogy befogadhassanak minket és az energiaátvitelt, amit mi adunk nektek. Lépést tartotok az energiákkal, még akkor is, ha úgy érzitek, hogy nagyon gyors áramlatok sodornak benneteket.


Képesek vagytok erre a belső munka miatt, amit magatokon végeztetek, és mert ahogy továbbra is ráhangolódtok a rendelkezésre álló energiákra, nem tudtok nem lépést tartani. Nagyon sokat profitáltok mindabból, amit mi és a hozzánk hasonlók felajánlunk nektek, mert nyitottak vagytok, érzékenyek vagytok, és felismeritek, hogy elsősorban energetikai lények vagytok. Azután magatokhoz veszitek ezeket a magasabb frekvenciájú energiákat, és szétosztjátok őket mindenben, amit tesztek.


Még akkor is, amikor csak a házimunkátokat, a megbízásaitokat végzitek, vagy olyan munkát végeztek, amely nem rendelkezik a szolgálat azonosítható minőségével, akkor is szolgálhattok benne. Szolgálhattok akkor is, amikor a forgalomban ültök, körülvéve más emberekkel az autóikban. Csak nyissátok meg magatokat a befogadásra, és tudjátok, hogy minden másról gondoskodni fogunk, mert ezt az utazást választottátok, erre az utazásra vagytok hivatottak, és az utazás magával visz benneteket a tudatosság egyre magasabb és magasabb szintjeire. És bízzatok bennünk, mert mi már minden olyan szinten jártunk, ahová ti is tartotok, amikor azt mondjuk, hogy csak felfelé lehet menni.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page