top of page
Keresés

Lépések a Felsőbb Énedhez és a Forráshoz való közeledéshez

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Egy olyan létezési síkon belül létezünk, amelyről érezzük, hogy folyamatosan tágul. Erre a tágulásra tudunk fókuszálni, miközben egyidejűleg a tiétekre is fókuszálunk. A tudósaitok tudják, hogy a világegyetem tágul. Tehát ezen a fizikai szinten megerősíthetitek, hogy ez igaz, de a metafizikai szinten ez olyasmi, amit éreznetek kell ahhoz, hogy megismerjétek az igazságot. A tágulásotok megérzése könnyű, de egy kis összpontosítást igényel. El kell terelnetek az elméteket minden másról, amire általában fókuszáltok, és a tudatos tudatosságotokat a szívetekre kell helyeznetek.


Amikor a belső béke, a szeretet terében vagytok, nem tudjátok megállni, hogy ne érezzétek a bennetek és körülöttetek abban a pillanatban zajló kiterjedést. Hirtelen rádöbbentek, hogy nagyobbak vagytok, mint gondoltátok. Rájöttök, hogy nagyobbak vagytok, mint az összes problémátok együttvéve. Rájöttök, hogy egyek vagytok a Forrásenergiával, és hogy nincs miért aggódnotok. És miután részt vettél ebben a szívközpontú gyakorlatban, talán elgondolkodsz azon, hogy miért nem csinálod ezt gyakrabban. És ez a trükk. A trükk az, hogy meggyőzd magad arról, hogy az ilyen típusú gyakorlatok sokkal értékesebbek, mint az, hogy mit posztol éppen most a twitteren az a bizonyos valaki.


Értékesebbek, mint ami a világban történik, már ami a történésekről szóló híreket illeti. Ezek a gyakorlatok segítenek nektek elengedni mindazt, ami visszatart benneteket, mindazt, ami korlátoz benneteket és megakadályozza, hogy valódi önmagatok, teljes önmagatok legyetek. Nos, vannak más gyakorlatok is, amelyek jót tesznek nektek, mint ahogyan a zöldségevés is jót tesz nektek. És bár tudjátok, hogy a zöldségevés jót tesz nektek, néha emlékeztetnetek kell magatokat, hogy megtegyétek ezt az egyszerű cselekedetet. A gyümölcs is jót tesz.


Más gyakorlatok, amelyeket könnyen elvégezhetsz, és amelyek a boldogság, a kiterjedés és az egység állapotába juttatnak, az anyatermészettel való kapcsolat és a Földanyával való kapcsolat. Nappal vagy éjszaka bámulhatjátok az eget. Vehettek egy extra hosszú zuhanyt vagy fürdőt, és felismerhetitek, hogy e tevékenységek közben nem csak a bőrötöket és a hajatokat tisztítjátok meg. Tisztítjátok az aurátokat, az energiamezőtöket. Mondhattok mantrákat vagy elismerő szavakat. Hallgathattok olyan zenét, amely felemel benneteket. Tölthettek időt egy állattal, vagy csak gondolhattok a szeretteitekre, nézhetitek a napfelkeltét vagy a naplementét.


Annyi mindent megtehettek, hogy a felismerésnek ebbe az állapotába kerüljetek, és most arról a felismerésről beszélünk, hogy a szeretet és a fény egyre táguló lénye vagytok, aki azért van a földi síkon, hogy felismerje ezt az igazságot önmagáról, és aztán megélje ezt az igazságot. Ez több, mint egy lépéssorozat, amit azért adunk nektek, hogy intellektuálisan tudjátok, kik vagytok. Meg akarjátok ezt tapasztalni, és ennek átérzése az út. Most, ha csak emlékeztetni tudjátok magatokat, hogy vegyetek részt ezekben a tevékenységekben, közelebb fogjátok érezni magatokat hozzánk, közelebb a felsőbb énetekhez és közelebb a Forráshoz.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page