top of page
Keresés

Lények hálózata a galaxis minden részéből

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Folyamatosan új kapcsolatokat hozunk létre, hálózatokat hozunk létre a galaxis minden részéből származó lényekből, miközben megosztjuk információinkat, meglátásainkat, ötleteinket arról, hogyan segíthetnénk az emberiséget és más civilizációkat, akik jelenleg a sűrűségben élnek. Mindannyian segíteni akarunk, és ugyanakkor mindannyian tudjuk, hogy a legjobb dolog, amit értetek tehetünk, az az, ha látjuk, hogy virágoztok, hogy sikeresek vagytok, és hogy egyre inkább valódi önmagatokká, teljes önmagatokká váltok. Azzal tartjuk a teret, hogy olyannak látunk benneteket, amilyenek valójában vagytok, és úgy hatunk rátok, hogy meghívunk benneteket abba a valóságba, ahol a Forrással összhangban gondolkodtok, cselekedtek és beszéltek, összhangban az egyetlen igaz igazsággal, ami a feltétel nélküli szeretet.


Mindannyian képesek vagytok ezt megtenni magatokért és másokért. Tanulhattok tőlünk. Hasznotokra válhat a hozzánk való kapcsolódás érzése, mivel mi átadjuk nektek a mintát, hogy elküldjük nektek, hogyan kell ezt megtenni. Mindannyian képesek vagytok a felemelkedésre, ahogyan képesek vagytok a lebukásra is, és az egyik pont, amit továbbra is hangsúlyozunk nektek, hogy semmit sem nyerhettek azzal, ha egy másik embert lehúztok. Csak önmagatok egy másik aspektusát romboljátok le, amikor ezt teszitek, és nem tudjátok ezt megtenni, és ugyanakkor egésznek is lenni.


Fel kell ismernetek, hogy tükörteremben éltek, mindenki más-más aspektusotokat tükrözi vissza, és a cél az, hogy minden részeteket szeressétek, még azokat is, amelyeket csúnyának, megbocsáthatatlannak és menthetetlennek tartotok. Ne feledjétek, hogy mindig egyszerre nézitek önmagatok egy másik aspektusát és a Forrás egy aspektusát, és akkor könnyebb lesz elengedni az ellenállásotokat, az ítélkezéseteket, a gyűlöleteteket.


Mindannyiótoknak könnyebb lesz, ha felismeritek, hogy ez a cél minden egyes ember számára a Földön. Csak azzal, hogy ezt a célt tűztétek ki magatok elé, elértek valamit, előrehaladtok, elengeditek a szorongást és az ellenállás feszültségét. Ami még ennél is fontosabb, hogy még inkább azzá váltok, aki valójában vagytok, amikor megengeditek, hogy mindenki más olyan legyen, amilyen, és felismeritek, hogy mindig van mód az elfogadásra, a megbocsátásra és a szeretetre.


Meg kell teremtenetek a saját hálózatotokat ott a Földön más emberekkel, akik hozzátok hasonlóan megértik, hogy valójában miért vagytok ott, hogy mit tegyetek, hogy mivé váljatok. Építsétek ki a hálózatotokat, osszátok meg a történeteiteket és az ötleteiteket. Bátorítsátok egymást, még akkor is, ha valaki másnak az ötlete furcsának és lehetetlennek tűnik. Ne feledjétek, hogy minden lehetséges, és hogy azért vagytok, hogy megmásszátok a legmagasabb hegyeket, hogy legyőzzétek a leküzdhetetlen akadályokat, és hogy szeretet legyetek a gyűlölettel szemben.


Nem lennétek most itt, ha nem lennétek képesek ezekre a feladatokra és még többre is, úgyhogy emlékezzetek erre, amikor a kétségbeeséssel szembesültök. Mindig van hely még több fénynek. Mindig van még valami, amit a szívetek mélyéről fel tudtok ajánlani, és mindig lesz még több kapcsolat, amit a hozzátok hasonlóaknak kell megteremteniük, akik szeretnének jobban hasonlítani ránk és társainkra itt a magasabb birodalmakban.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page