top of page
Keresés

Kristály tudatosság és a fénytesteitek

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Mi vagyunk az első számú rajongóitok, a legnagyobb támogatóitok, és azok, akikhez mindig fordulhattok a válság idején. Mindig a rendelkezésetekre állunk, még akkor is, ha nem érzékeltek minket, nem érzitek a jelenlétünket. Szavunkat adhatjuk, hogy nem vagyunk helyi lakosok. Nincs helyünk a térben/időben, mert nem vagyunk fizikaiak. Ez azt jelenti, hogy tudatosság vagyunk.


Minden dolog tudatosság, ami energiaként fejezi ki magát, és ez benneteket is magába foglal. Ez azt jelenti, hogy amikor valamilyen fizikai bajotok, betegségetek vagy felemelkedési tünetetek van, ami fizikailag zavar benneteket, akkor nagyon jó, ha emlékeztek arra, hogy nem csak bőr, csontok, szervek, haj és izmok vagytok, amelyekben vér áramlik. Sokkal többek vagytok. Ti a tudatosság vagytok, amely energiaként fejeződik ki, és ennek az energiának egy része összeolvadt ezzel a fizikai testtel, hogy egy bizonyos helyre való tartozás érzését adja nektek.


Leginkább tudatosságotok kifejeződése lokalizált. Amikor be tudjátok ismerni magatoknak, hogy többek vagytok, mint a fizikai testetek, akkor könnyebb lesz meggyógyítani a testeteket. Amikor felismeritek, hogy ti vagytok az a tudatosság, amely a test tapasztalatát megteremti, akkor meg tudjátok változtatni ezt a tapasztalatot. Amikor átérzitek önmagatok örök és végtelen természetének kiterjedtségét, akkor könnyebbé válik valami olyan apró és átmeneti dolog megváltoztatása, mint a fizikai test.