top of page
Keresés

Kristály tudatosság és a fénytesteitek

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Mi vagyunk az első számú rajongóitok, a legnagyobb támogatóitok, és azok, akikhez mindig fordulhattok a válság idején. Mindig a rendelkezésetekre állunk, még akkor is, ha nem érzékeltek minket, nem érzitek a jelenlétünket. Szavunkat adhatjuk, hogy nem vagyunk helyi lakosok. Nincs helyünk a térben/időben, mert nem vagyunk fizikaiak. Ez azt jelenti, hogy tudatosság vagyunk.


Minden dolog tudatosság, ami energiaként fejezi ki magát, és ez benneteket is magába foglal. Ez azt jelenti, hogy amikor valamilyen fizikai bajotok, betegségetek vagy felemelkedési tünetetek van, ami fizikailag zavar benneteket, akkor nagyon jó, ha emlékeztek arra, hogy nem csak bőr, csontok, szervek, haj és izmok vagytok, amelyekben vér áramlik. Sokkal többek vagytok. Ti a tudatosság vagytok, amely energiaként fejeződik ki, és ennek az energiának egy része összeolvadt ezzel a fizikai testtel, hogy egy bizonyos helyre való tartozás érzését adja nektek.


Leginkább tudatosságotok kifejeződése lokalizált. Amikor be tudjátok ismerni magatoknak, hogy többek vagytok, mint a fizikai testetek, akkor könnyebb lesz meggyógyítani a testeteket. Amikor felismeritek, hogy ti vagytok az a tudatosság, amely a test tapasztalatát megteremti, akkor meg tudjátok változtatni ezt a tapasztalatot. Amikor átérzitek önmagatok örök és végtelen természetének kiterjedtségét, akkor könnyebbé válik valami olyan apró és átmeneti dolog megváltoztatása, mint a fizikai test.


Erre hívunk benneteket. Arra kérünk, hogy érezzétek végtelen és örök természeteteket, miközben a testetekben maradtok, és inkább fényként érezzétek magatokat, amely abból a fizikai testből ragyog, amelyet a sajátotoknak tartotok. Változtassátok meg az énképeteket és változtassatok meg mindent.


Sokan vannak, akik alig várják, hogy fénytestük, kristályos testük legyen, és szeretnénk, ha tudnátok, hogy a legjobb módja annak, hogy oda eljussatok onnan, ahol most vagytok, az, hogy elismeritek, hogy ti vagytok a fény, amely más formában fog kifejeződni. Ti lesztek azok, nem a test, akik jelentős változást érnek el abban, ahogyan megtapasztaljátok magatokat és az életeteket. Ne tartsátok magatokat vissza. Ne várjatok arra, hogy mindenki más készen álljon a tudatossági váltásra.


Engedjétek felragyogni valódi lényetek fényét, és alakítsátok át magatokat belülről kifelé. Bármilyen blokkot, bármilyen traumát, bármilyen megrekedt érzelmet el tudtok olvasztani, ha emlékeztek arra, hogy ti vagytok a fény, és bármelyik nap bármelyik pillanatában egy teljesen más idővonalra helyezhetitek magatokat, egy másik múlttal és egy másik jövővel, mert jobban hasonlítotok ránk, mint gondolnátok.


Mi csak úgy döntöttünk, hogy nem egyesülünk fizikai formával, és igen, ez megkönnyíti számunkra a magas rezgés fenntartását. De ti is képesek vagytok rá. Tudjuk, hogy képesek vagytok rá. Tudjuk, hogy azokká a fénytestű lényekké váltok, de azt is tudjuk, hogy nincs jobb idő, mint a jelen, hogy beleérezzétek magatokat annak igazságába, hogy kik vagytok, és hogy meggyógyítsátok annak minden aspektusát, akik eddig voltatok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page