• Fehér Katalin

Kis csodák mindenütt körülötted

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által csatornázva


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Élveztük azt a folyamatot, hogy az emberiséget intimebb szinten ismerhettük meg, mint ahogyan azt megtehettük, mielőtt oly sokan közületek elkezdtétek volna fogadni az adásainkat. Egy dolog titeket távolról megfigyelni, és egészen más dolog, hogy ti fogadjátok az üzeneteinket, reagáltok rájuk, és közvetlenül kapcsolódtok hozzánk, ahogyan mindannyian teszitek. Lenyűgöz bennünket az emberiségben rejlő potenciál, amit még ki kell aknázni, mert abban a különleges örömben lesz részünk, hogy mindannyiótokat láthatunk, amint felfedezitek ezt a potenciált, és aztán nagyon nagy hasznot húz belőle.


Izgatottan várjuk, hogy az emberiség mit fog tenni legközelebb, mivel nem ismerjük "a jövőt", mivel sok lehetséges idővonal áll előttetek. És tudjuk, hogy továbbra is olyan döntéseket fogtok hozni, amelyek a spirituális fejlődésetekhez vezetnek, ami természetesen a végső cél ott a Földön. Lenyűgöz bennünket az a képességetek, hogy képesek vagytok kezelni azokat az egyedi kihívásokat, amelyeket magatoknak teremtettek. Tudjuk, hogy sok ember a legtöbbször az elméjére és a cselekedeteire hagyatkozik, de folyamatosan bátorítanak benneteket azok, akik elengedik a problémákra adott e két tipikus választ.


Ehelyett észrevettük, hogy sokan közületek befelé mennek, elengedik magukat, átadják magukat, és hagyják, hogy a megoldások eljöjjenek hozzátok. Azt is látjuk, hogy egyre többen változtatjátok meg a nézőpontotokat azzal kapcsolatban, hogy mi jelent problémát az életetekben. Mindig is fogtok kihívásokat teremteni, mert ezek lehetőséget adnak nektek a növekedésre, de az a mód, ahogyan ezeket a helyzeteket és forgatókönyveket az életetekben kezelni fogjátok, továbbra is veletek együtt fog fejlődni. Oly sok embert láttunk már, aki metaforikusan a falba verte a fejét, csak azért, hogy megálljon, érezze a megkönnyebbülést, és aztán beengedje azt, amit kért.


Mindannyian tudjátok, miről beszélünk, mert ha elérünk titeket, akkor ezt már ti is megtettétek időről időre az életetekben. Hajlandóak voltatok elengedni a kihívást jelentő helyzetek kezelésének legáltalánosabb módjait, és képesek voltatok beengedni valamennyit abból a varázslatból, ami körülöttetek létezik. Ti vagytok a valóságotok teremtői, de mindannyian társ-teremtők vagytok a hozzánk hasonló lényekkel, akik olyan módon tudnak segíteni nektek, amit el sem tudtok képzelni.


És így az elengedés és a beengedés soha nem volt jobb taktika arra, hogy szembenézzetek azzal, ami az életetekben rátok vár. Szeretnénk megtapsolni azokat közületek, akik változtatnak a megközelítésükön, és szeretnénk meghívni titeket, hogy osszátok meg a történeteteket másokkal, hogy lássák, milyen kis csodák történnek körülöttük, minden nap, minden nap, amikor elengedik az irányítást, és beengedik az erőteljes univerzális erőket, amelyek mindig ott vannak, hogy segítsenek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."