top of page
Keresés

Kinek higgy az aktuális eseményekkel kapcsolatban?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Hallgatjuk a retorikát, amit ott a Földön folyamatosan továbbadnak, és szeretnénk, ha mindannyian tudnátok, hogy akár olyan valakitől kapjátok a nézőpontotokat, aki egy főáramú média hírcsatornán bemondó, akár a közösségi médiában vagy a YouTube-on, csak az ő nézőpontját kapjátok. Egyetlen ember nézőpontját kapjátok meg valamiről, és ezt elfogadhatjátok tényként, igazságként, ha akarjátok, de nem kell elfogadnotok egyetlen véleményt, egyetlen nézőpontot. Visszahúzódhattok az egész helyzetből, és minden szögből megnézhetitek, hogy madártávlatból is jobban megnézzétek a témát, bármi legyen is az.


Nem kell minden hatalmatokat átadnotok egy személynek vagy egy csoportnak, csak azért, mert meggyőző érveket hoznak fel valamiről, és persze vágyat éreznek arra, hogy meggyőzzenek benneteket arról, hogy valamilyen okból kifolyólag igazuk van. Néha valaki azt akarja, hogy elhiggyétek, amit mond, mert ha elhiszitek, akkor érvényesítitek őt és a nézőpontját, és erre valóban szüksége van. Néha valaki azért próbál meggyőzni benneteket valamiről, mert népszerűségre, hírnévre, vagyonra vágyik, és néha politikai szándék húzódik meg a mögött, amit valaki nektek sulykol.


Nehéz néha megkülönböztetni, hogy mi valakinek a napirendje, különösen akkor, ha más dolgok tetszenek, amiket az évek során különböző témákban mondott. Lehet, hogy ez a személy nagyszerű tanítója annak, hogyan manifesztáld az általad kívánt valóságot, de aztán elég mélyen belemerül az összeesküvés-elméletekbe is, és amikor megnézitek ezeket a videókat, úgy érezhetitek, hogy felfordul