top of page
Keresés

Kiket akar elérni az Arkturiai Tanács

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Felfedeztük, hogy az emberiség szívéhez vezető út több hozzáférést biztosít számotokra önmagatokhoz. Ez az, amit igazán akartok, függetlenül attól, hogy mit gondoltok. Azt gondolhatjátok, hogy egy szép autót, egy nagy, gyönyörű házat és egy majdnem tökéletes lelki társat akartok, ráadásul több pénzt, mint amennyit valaha is el tudnátok költeni, és bizonyára a legtöbb ember ezek közül egy vagy több dolgot akar. De amit valójában akarsz, az az az élmény, hogy többet engedj meg magadnak abból, aki vagy, és ezek azok a dolgok, amelyeket a legtöbb ember úgy azonosított, mint amelyek hozzáférést biztosítanak neked ahhoz, hogy többet kapj abból, aki valójában vagy.


Az, hogy kik vagytok valójában, inkább egy érzés, mint bármi más. Azért vagytok ott, hogy megtapasztaljátok, hogy növekedtek és egyre jobban kitágultok abba az igazságba, hogy kik vagytok, mint Forrásenergia Lények, és sokféle út vezet ahhoz, hogy megtapasztaljátok ezt a tapasztalatot. Mi most azért léptünk be, hogy képviseljük az ehhez az érzéshez vezető utat. Egyrészt, amikor kapcsolatba kerültök velünk, akkor több arkturiai énetekhez férhettek hozzá. És ez mindenki számára nagyon jó érzés.


Arkturiai aspektusotok nagyon jól érzi magát, mert csillagrendszerünk egy magasabb dimenziójában voltatok, és békében és jólétben éltetek. A szeretet bőséges volt, ahogy a spirituális fejlődés és evolúció is. Mindannyian átkozottul jól éreztétek magatokat, amikor ide inkarnálódtatok. És így az energiánk emlékeztet benneteket erre, és segít kitölteni azt a részeteket, amit néha egy kicsit üresnek éreztek, ezzel az arkturiai szeretettel és fénnyel.