top of page
Keresés

Kiket akar elérni az Arkturiai Tanács

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Felfedeztük, hogy az emberiség szívéhez vezető út több hozzáférést biztosít számotokra önmagatokhoz. Ez az, amit igazán akartok, függetlenül attól, hogy mit gondoltok. Azt gondolhatjátok, hogy egy szép autót, egy nagy, gyönyörű házat és egy majdnem tökéletes lelki társat akartok, ráadásul több pénzt, mint amennyit valaha is el tudnátok költeni, és bizonyára a legtöbb ember ezek közül egy vagy több dolgot akar. De amit valójában akarsz, az az az élmény, hogy többet engedj meg magadnak abból, aki vagy, és ezek azok a dolgok, amelyeket a legtöbb ember úgy azonosított, mint amelyek hozzáférést biztosítanak neked ahhoz, hogy többet kapj abból, aki valójában vagy.


Az, hogy kik vagytok valójában, inkább egy érzés, mint bármi más. Azért vagytok ott, hogy megtapasztaljátok, hogy növekedtek és egyre jobban kitágultok abba az igazságba, hogy kik vagytok, mint Forrásenergia Lények, és sokféle út vezet ahhoz, hogy megtapasztaljátok ezt a tapasztalatot. Mi most azért léptünk be, hogy képviseljük az ehhez az érzéshez vezető utat. Egyrészt, amikor kapcsolatba kerültök velünk, akkor több arkturiai énetekhez férhettek hozzá. És ez mindenki számára nagyon jó érzés.


Arkturiai aspektusotok nagyon jól érzi magát, mert csillagrendszerünk egy magasabb dimenziójában voltatok, és békében és jólétben éltetek. A szeretet bőséges volt, ahogy a spirituális fejlődés és evolúció is. Mindannyian átkozottul jól éreztétek magatokat, amikor ide inkarnálódtatok. És így az energiánk emlékeztet benneteket erre, és segít kitölteni azt a részeteket, amit néha egy kicsit üresnek éreztek, ezzel az arkturiai szeretettel és fénnyel.


Mi is magasabb dimenziósak vagyunk ebben a pillanatban. Ebben a pillanatban mi kilencedik dimenziós lények vagyunk, ti pedig negyedik dimenziósak. Egy másik pillanatban helyet cserélünk, és más szerepet játszunk egymás számára. De most, ahogy ránk hangolódtok, érezhetitek, hogy magasabb dimenziós aspektusaitok aktiválódnak, és többet érezhettek abból, akik vagytok. Ez az, amit felemelkedésetek során tesztek. Ahogy felemelkedtek, egyre többet tudtok meg abból, akik valójában vagytok, és ez nagyon jó érzés.


Egy ideig sokan közületek, akik ezt az üzenetet kapjátok, azokat a fizikai jutalmakat hajszoltátok, amelyekről azt gondoltátok, hogy majd állandóan a kiterjedt érzést adják nektek, de aztán rájöttetek, hogy ez az érzés csak átmeneti. Ezért most egy másik utat kerestek, egy tartósabban kiteljesedő módot, hogy még jobban feltöltsétek magatokat azzal, akik valójában vagytok, és mi mindent megteszünk, hogy ezt megadjuk nektek ezeken az üzeneteken és a tanításainkon keresztül.


Igyekszünk elérni azokat, akik készen állnak arra, hogy túllépjenek azon, hogy a fizikai birodalomban minden jót megkapjanak, és abból, amit érzünk, azt mondhatjuk, hogy elég jó munkát végzünk abban, hogy elérjük ezt a bizonyos népességet. És tovább fogunk ezen dolgozni, még azután is, hogy átváltoztok az ötödik dimenzióba.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Commenti


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page