top of page
Keresés

Ki vagy te és miből teremtettek?

∞A 12D Teremtők, egy nem-fizikai kollektív tudatosság, Daniel Scranton által közvetítve.

"Mi itt vagyunk nektek. Mi vagyunk a Teremtők. Mi egy tizenkettedik dimenziós nemfizikai kollektíva vagyunk, és azért vagyunk itt, hogy segítsünk.

 


Szeretünk titeket, és természetesen meghívunk benneteket, hogy szeressétek magatokat, hogy ismerjétek meg magatokat annak a szeretetnek, ami valójában vagytok. Azért lépünk kapcsolatba veletek ilyen módon, hogy felajánljuk tanításainkat, de azt is szeretnénk, ha éreznétek az irántatok érzett szeretetünket, mert reméljük, hogy ez lángra lobbantja a szeretet lángját, amit önmagatok iránt érezhetnétek. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy minden igaz szeretet feltétel nélküli szeretet, és arra kérünk benneteket, hogy emlékezzetek magatokra, mint a feltétel nélküli szeretet lényeire, mert tudjuk, hogy ez a legelégedettebb és legteljesebb módja annak, hogy bármilyen létezést megéljetek.

 

Nos, nektek is megvannak a teremtéseitek és az azokkal kapcsolatos tapasztalataitok, és amikor a szívből, a szeretet helyéről teremtetek, akkor úgy találjátok, hogy ezek sokkal kielégítőbbek és teljesebbek. Végső soron azt akarjátok megengedni, hogy a más emberekkel való összes kapcsolatotok megmutassa nektek, hogy valóban a szeretet lángja vagytok a szívetekben.

De persze a kapcsolatok trükkösek, és számtalan olyan kihívást jelentenek, amit még akkor sem tudtatok volna elképzelni, amikor először mentetek el arra a kezdeti randira egy másik emberrel. Ezért felteszitek magatoknak a kérdést: "Ki vagyok én ezzel a másik emberrel kapcsolatban?". És azt akarod, hogy a válasz mindig a 'szerelem' legyen, de ez nem mindig így van, és ez az, ahol a dolgok még bonyolultabbá és zavarosabbá válnak az elme számára. Bármilyen kapcsolatban vagytok is, időnként vissza kell lépnetek belőle, és magatokba kell mennetek, hogy emlékeztessétek magatokat arra, kik is vagytok valójában.

 

Namármost, ha olyan emberrel voltatok kapcsolatban, aki szeretetlen és kegyetlen volt veletek, az még nagyobb kihívást jelenthet számotokra, hogy megtaláljátok ezt az önszeretetet. Ez egy a sok lehetőség közül, ami kihívást jelent számotokra, pusztán azáltal, hogy emberi formában vagytok jelen a Föld bolygón. De ezek mind olyan kihívások, amelyekről úgy éreztétek, hogy készen álltok rájuk, amikor úgy döntöttetek, hogy belevágtok ebbe az életbe, ezért ne feledjétek, hogy a bizonyítékok, amelyeket odakint, az idézőjeles "való világban" láttok, nem mindig támasztják alá az igazságot.

 

És itt most egy nagybetűs Igazságról beszélünk, mert az egyik leguniverzálisabb igazság, ami létezik, az az, hogy mindannyian szeretet vagyunk. Ez az, amiből és amivel teremtettünk, és mindannyiunkat a legfeltétel nélkülibben szerető lény teremtett, aki létezik - a Forrás. És így, amikor szükségetek van egy kis szünetre az életetek részleteitől, és emlékeznetek kell arra, hogy kik és mik vagytok valójában, csak hangolódjatok rá a szívetek terére, érezzétek azt a pislákoló lángot, amelynek talán egy kis levegőre van szüksége ahhoz, hogy felcsendüljön, és képesek lesztek teljes mértékben emlékezni arra az igazságra, hogy kik is vagytok valójában. Ahogy ezt teszitek, minden más a helyére kerül az életetekben.

 

Rá fogtok jönni, hogy azáltal, hogy valódi és teljes önmagatok vagytok, hirtelen nem lesz annyi problémátok. Még a kapcsolataitok is meggyógyulnak és olyanná válnak, amilyennek szeretnétek, és mindezt azért, mert időt szakítottatok arra, hogy a szívetek középpontjába lazítsatok, és emlékeztessétek magatokat arra az igazságra, hogy kik is vagytok valójában, mint a feltétel nélküli szeretet lényei. És az összes többi ember az életetekben és a világotokban szintén a feltétel nélküli szeretet lényei, és néha szükségük van arra, hogy valaki, aki ébren van, mint ti, emlékeztesse őket erre. Nagyon jó.

 

Mi vagyunk a Teremtők, és nagyon szeretünk titeket."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page