• Fehér Katalin

Ki képes a legjobban befogadni az új energiákat?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Érdekel bennünket a tudatosságnak az a szintje, amit az állatvilágotokban látunk felbukkanni ebben az időben. Látjuk, hogy az állatok miként reagálnak az energiákra, amelyek jelenleg rátok hatnak, és nagyon is képesek arra, hogy elnyeljék ezeket az energiákat, hozzászokjanak és terjesszék azokat mindannyiótok között. Ha már van egy állati barátotok, vegyétek észre a különbséget abban a rezgésben, amit ők adnak nektek. Érezzétek, mennyi szeretet és ragaszkodás árad belőlük ebben az időszakban, és nézzétek meg, hogy meg tudjátok-e nyitni magatokat arra, hogy többet fogadjatok abból, amit ők kínálnak nektek.


Az állatok mindig is ott voltak nektek, különösen a legnagyobb szükségetek idején. Ők adtak nektek táplálékot, és ők voltak a társaitok. Segítettek nektek szántani a földeket, trágyázták azokat, és még a hátukon is cipeltek titeket. A madarak állandóan szerenádot adtak nektek. A delfinek és a bálnák az egész emberiség számára olyan rezgést tartanak, amely arra hivatott, hogy megnyugtasson benneteket, és segítsen elengedni azt, ami már nem szolgál benneteket, miközben energetikai támogatást is nyújtanak nektek. Ez egy csodálatos időszak arra, hogy elismerjétek ezeket a gyönyörű lényeket, akikkel együtt utaztok, amióta csak elkezdtetek inkarnálódni a Földön.


Itt az ideje, hogy tiszteljétek őket, hogy hálát adjatok nekik, és hogy több figyelmet szenteljetek nekik, mivel ők soha nem fognak ítélkezni vagy haragot tartani. Ők olyan lények, akikről meg fogjátok tapasztalni, hogy sokkal inkább felajánlják nektek a feltétel nélküli szeretetet, mint az átlagos emberek. Teljesen a jelenben léteznek, és nyitottak és fogékonyak a magasabb frekvenciájú energiákra. Annyi magasabb frekvenciájú energiával, amennyi most érkezik hozzátok, ezek a lények, akikkel megosztjátok a világotokat, valóban a legjobb barátaitok.


Ha most nincs állat az életetekben, látogassatok el egy állatmenhelyre, vagy menjetek ki a természetbe, ahol találkozhattok egy vadállattal. Még egy aranyhalat is vehettek, és betehetitek egy tálba, és ez elég lesz ahhoz, hogy segítsen nektek ráhangolódni ezekre az energiákra, amelyeket képesek voltak elsajátítani. És ismétlem, még az az aranyhal is feltétel nélkül szeretni fog titeket. Annyi minden van körülöttetek, ami mindenkor létezik, ami megtaníthat benneteket arra, hogyan legyetek, hogyan létezzetek harmóniában a természettel, hogyan szeressetek, és hogyan élvezzétek egy kicsit jobban ezt az utazást.


Tudjuk, hogy oly sokan közületek annyira szeretnétek csak a célba érni, mintha lenne cél, de ha el tudjátok fogadni, hogy ez egy hosszú utazás, amit lépésről lépésre kell megtennetek, akkor egy kicsit jobban tudjátok élvezni az utat, és egy kicsit jobban tudjátok élvezni minden társatokat, legyenek azok emberek, állatok vagy földönkívüliek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".