top of page
Keresés

Kezdjétek el ezt most azonnal

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

 


Nagyon örülünk, hogy minden egyes energetikai közvetítéssel a legjobbat adhatjuk nektek abból, hogy kik és mik vagyunk. Tudjuk, hogy ahogyan ezt tesszük, példát mutatunk mindannyiótoknak, hogy hogyan legyetek a világban, az általatok teremtett univerzumban. A legjobbat akarjátok kihozni magatokból, de a legjobb dolog, amit kihoztok magatokból, valójában a rezgésetek. Ez az az energia, amit az univerzumba bocsátotok ki, és semmi köze ahhoz, hogy fizikai emberi lényként tökéletesek vagytok-e. Ha szeretsz valakit, és teret adsz neki, hogy még inkább az legyen, aki valójában, akkor nem számít, mennyire ziláltan nézel ki, miközben ezeket a dolgokat teszed.

 

Azért vagytok ott, hogy önmagatok legjobb változatává váljatok, mint a feltétel nélküli szeretet lényei, nem pedig mint olyan ember, aki képes egy műalkotást, egy könyvet létrehozni, vagy egy gyógyító központot létrehozni. Mindezek a dolgok csodálatosak, és mindenképpen hallgatnotok kell az intuíciótokra, amikor arra hív, hogy bármit is teremtsetek, hogy embertársaitok veletek együtt élvezhessék. De önmagatok felajánlása ennek az univerzumnak elegendő felajánlás. Nagyon sok embert látunk, akik a homlokukat ráncolva próbálják kitalálni, hogy mi az, amit fel kell ajánlaniuk az emberiségnek, ami kézzelfogható és mások által felismerhető hozzájárulás. Csak sugározzatok szeretetet, és tudjátok, hogy azt a hatást gyakoroljátok, amit szeretnétek, miközben egyúttal megnyitjátok magatokat a még több inspiráció előtt.

 

Valami, ami azt a szeretetet képviseli, amit kisugároztok, szintén rajtatok keresztül fog jönni, és általatok fog létrejönni, de ha azzal kezditek, hogy megpróbáljátok kitalálni, mi lesz a végtermék, akkor megrekedtek a fejetekben, ahol nagyon korlátozott a képességetek, hogy kitaláljátok, pontosan mit fogtok felajánlani embertársaitoknak. Tehát engedjétek el azt a szükségletet, hogy kitaláljátok, mi lesz a felajánlásotok, és ehelyett folytassátok a megnyílást a szívetek terében, mert ez az a hely, ahol hozzáférhettek a többdimenziós énetekhez. Ez az a hely, ahol a magasabb tudatosságotok létezik. Ez az, amin keresztül minden energiátokat át akarjátok vezetni. Önmagatok legmagasabb verziójának lenni azt jelenti, hogy a szívetekből eredtek, és mindig használhatjátok az elméteket, hogy emlékeztessen erre.

 

Mindig használhatjátok az elméteket arra, hogy a szívetekre, vagy egy fára, egy virágra, vagy egy felhőre összpontosítsatok. Használhatjátok az elméteket arra, hogy bármi másra összpontosítsatok, ami abba a magasabb rezgésszámú állapotba hoz benneteket, hogy befogadjátok az inspirációt. És aztán, amikor elkezditek megteremteni az emberiségnek szánt felajánlásotokat, fegyelmezettnek kell maradnotok, és abban a szívtérben kell maradnotok, hogy ne használjátok az elméteket arra, hogy kritizáljátok, amit csináltok, hogy megkérdőjelezzétek, és hogy elemezzétek, mintha le lehetne bontani, és meg lehetne határozni az értékét. Legyetek önmagatok, jöjjetek a szívetekből, és találkozzatok velünk abban a valóságban, ahol mi is ugyanezt tesszük, és együtt tudunk veletek teremteni. De nem mi vagyunk az egyetlenek, akik ezt megtesszük.

 

Olyan sok lény van, akik együtt akarnak működni veletek, akik szeretnének szeretni titeket, megölelni titeket és elmondani, hogy milyen csodálatosak vagytok, és mindannyian képesek minderre, mert úgy döntöttek, hogy önmaguk legmagasabb verziója lesznek, hogy a szívükből erednek, és szeretnek, mert a szeretet az, aki és ami ők maguk. Erre akarjátok használni erőteljes elméteket, hogy erre összpontosítsatok, és amint elengeditek a próbálkozást, hogy kitaláljátok, mit is kellene tennetek, azonnal érezni fogjátok a megkönnyebbülést, és a következő pillanatban érezni fogjátok, hogy szívközpontúak vagytok.

 

És azt is szeretnénk hangsúlyozni, hogy még mindig rendben van, ha nem csináltok semmit. De minden nap minden pillanatában egyre inkább azzá váltok, akik valójában vagytok, és ezért akár tudatosan és szándékosan is tehetitek ezt, és akár már most elkezdhetitek.

 

Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és nagyon élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page