top of page
Keresés

Kezdjétek el ezt most azonnal

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Nagyon örülünk, hogy minden egyes energetikai közvetítéssel a legjobbat adhatjuk nektek abból, hogy kik és mik is vagyunk. Tudjuk, hogy ahogyan ezt tesszük, példát mutatunk mindannyiótoknak, hogy hogyan legyetek a világban, az általatok teremtett univerzumban. A legjobbat akarjátok kihozni magatokból, de a legjobb dolog, amit kihozhattok magatokból, valójában a rezgésetek. Ez az az energia, amit az univerzumba bocsátotok ki, és semmi köze ahhoz, hogy fizikai emberi lényként tökéletesek vagytok-e. Ha szerettek valakit, és teret biztosítotok neki, hogy még inkább az legyen, aki valójában, akkor nem számít, hogy mennyire ziláltan néztek ki, miközben ezeket a dolgokat teszitek.


Azért vagytok ott, hogy önmagatok legjobb változatává váljatok, mint a feltétel nélküli szeretet lénye, nem pedig mint egy ember, aki képes egy műalkotást, egy könyvet létrehozni, vagy egy gyógyító központot létrehozni. Mindezek a dolgok csodálatosak, és mindenképpen hallgatnod kell az intuíciódra, amikor arra szólít, hogy teremts valamit az embertársaidnak, amit veled együtt élvezhetnek. De önmagatok felajánlása ennek az univerzumnak elegendő felajánlás. Annyi embert látunk, akik a homlokukat ráncolva próbálják kitalálni, hogy mi az, amit fel kell ajánlaniuk az emberiségnek, ami kézzelfogható és mások által felismerhető hozzájárulás. Csak sugározzatok szeretetet, és tudjátok, hogy azt a hatást gyakoroljátok, amit szeretnétek, miközben egyúttal megnyitjátok magatokat a még több inspiráció előtt.


Valami, ami azt a szeretetet képviseli, amit sugároztok, szintén rajtatok keresztül fog jönni, és általatok fog létrejönni, de ha azzal kezditek, hogy megpróbáljátok kitalálni, mi lesz a végtermék, akkor megrekedtek a fejetekben, ahol nagyon korlátozott a képességetek, hogy kitaláljátok, pontosan mit fogtok felajánlani embertársaitoknak. Tehát engedjétek el azt a szükségletet, hogy kitaláljátok, mi lesz a felajánlásotok, és ehelyett folytassátok a megnyílást a szívetek terében, mert ez az a hely, ahol hozzáférhettek a többdimenziós énet