top of page
Keresés

Kezdeményezés és támogatás

Nora Herold és a Plejádi Kollektíva

Részlet a 2021. július 6-i közvetítésből


A struktúráitok elkezdenek majd átalakulni és olyan formát ölteni, ami mindannyiótok számára ismerős és "szabályosnak" érződik. Nem is akarjuk a "normális" szót használni veletek kapcsolatban. Azt javasoljuk, hogy amennyire csak lehetséges, távolítsátok el ezt a szót a szókincsetekből, mert a "normális" szó használata arra késztet benneteket, hogy vissza akartok állni a világjárvány előtti idővonalakra, azokra az idővonalakra, amelyek őszintén szólva a 2012-es Téli Napforduló előtt léteztek. Ez volt a váltásotok epicentruma. Akkor léptetek át azon a kapun a 2012. decemberi napfordulón, amikor minden szerződésetek érvénytelenné vált. Elkezdtetek tudatosan hozzáférni magasabb énetekhez, ötödik dimenziós tudatosságotokhoz a saját testetekből, és elszakadtatok attól az elképzeléstől, hogy a szenvedés szükséges, szükségetek van rá és jó a világotokban. Hogy van haszna.


A dolgok elkezdenek úgy kinézni, mint mindig, és mégsem fog semmi sem úgy tűnni, mint régen. Semmi. És ez mindenkire igaz lesz. Ennek egy része már most is megtörténik, ahogy mindannyian újra táncolni kezdtek a világotokon, olyan módon, ahogyan a világjárvány kezdete előtt tettétek. Semmit sem éreztek úgy, mint korábban, és mindannyian azt tapasztaljátok, hogy sok olyan dolog, amiről azt hittétek, hogy örömet okoz nektek, vagy szórakoztató, vagy izgalmas számotokra, vagy olyan dolgok, amiket meg kell tennetek, vagy olyan dolgok, amikkel nem igazán akartok most foglalkozni, de néha bele kell helyeznetek magatokat ebbe a tapasztalatba, hogy felismerjétek: "Á, nem, ez így van, ezt nem igazán szeretem".


Ez része annak a folyamatnak, amiben most vagytok. Ez a kollektíva számára még nagyobb lesz, amint átlépitek a napéjegyenlőségi kaput szeptember végén. Nagyobb lesz a felismerés, hogy "Á, ennek a valóságnak a szabályossága nem "szabályos", ez nem az, amivel többé szinkronizálódni akarunk".


Kollektívan most egy magasabb sávszélességen maradtok, ami azt jelenti, hogy több lehetséges számotokra. Az egymással való interakció olyan módjai, amelyek túl nagy kihívásnak vagy nehéznek, vagy egyszerűen nem megvalósíthatónak tűntek, most egyszerűbbnek fognak tűnni számotokra. Most könnyebbnek fognak tűnni számotokra, a Napforduló következtében bekövetkezett váltás részeként. Az egyik dolog, ami a napfogyatkozások és néhány más asztrológiai aspektus részeként történt (most egy kicsit visszamegyünk a múltba, mind a napfogyatkozások, mind pedig a napforduló maga), az egyik dolog, ami a legtöbbetek számára történt, az az volt, hogy a gyermekkori sebek, traumák, visszaélések, fájdalom, olyan dolgok, amikkel a múltban gyógyító minőségben foglalkoztatok, újra előjöttek, hogy megragadják a figyelmeteket. Tehát mindannyian rengeteg munkát végeztetek, mindannyian, hogy megtisztítsátok és kitisztítsátok a megmaradt energiák nagy részét, és ez az, ami az elmúlt néhány napban valóban kisimult mindannyiótok számára. Kiléptek a régi sebek újbóli megvizsgálásának intenzív folyamatából. Részben azért tettétek ezt, hogy világosan felismerjétek, hogy a szenvedés nem volt a hasznotokra. Így tudtad ezt a perspektívát rávetíteni.