top of page
Keresés

Kezdeményezés és támogatás

Nora Herold és a Plejádi Kollektíva

Részlet a 2021. július 6-i közvetítésből


A struktúráitok elkezdenek majd átalakulni és olyan formát ölteni, ami mindannyiótok számára ismerős és "szabályosnak" érződik. Nem is akarjuk a "normális" szót használni veletek kapcsolatban. Azt javasoljuk, hogy amennyire csak lehetséges, távolítsátok el ezt a szót a szókincsetekből, mert a "normális" szó használata arra késztet benneteket, hogy vissza akartok állni a világjárvány előtti idővonalakra, azokra az idővonalakra, amelyek őszintén szólva a 2012-es Téli Napforduló előtt léteztek. Ez volt a váltásotok epicentruma. Akkor léptetek át azon a kapun a 2012. decemberi napfordulón, amikor minden szerződésetek érvénytelenné vált. Elkezdtetek tudatosan hozzáférni magasabb énetekhez, ötödik dimenziós tudatosságotokhoz a saját testetekből, és elszakadtatok attól az elképzeléstől, hogy a szenvedés szükséges, szükségetek van rá és jó a világotokban. Hogy van haszna.


A dolgok elkezdenek úgy kinézni, mint mindig, és mégsem fog semmi sem úgy tűnni, mint régen. Semmi. És ez mindenkire igaz lesz. Ennek egy része már most is megtörténik, ahogy mindannyian újra táncolni kezdtek a világotokon, olyan módon, ahogyan a világjárvány kezdete előtt tettétek. Semmit sem éreztek úgy, mint korábban, és mindannyian azt tapasztaljátok, hogy sok olyan dolog, amiről azt hittétek, hogy örömet okoz nektek, vagy szórakoztató, vagy izgalmas számotokra, vagy olyan dolgok, amiket meg kell tennetek, vagy olyan dolgok, amikkel nem igazán akartok most foglalkozni, de néha bele kell helyeznetek magatokat ebbe a tapasztalatba, hogy felismerjétek: "Á, nem, ez így van, ezt nem igazán szeretem".


Ez része annak a folyamatnak, amiben most vagytok. Ez a kollektíva számára még nagyobb lesz, amint átlépitek a napéjegyenlőségi kaput szeptember végén. Nagyobb lesz a felismerés, hogy "Á, ennek a valóságnak a szabályossága nem "szabályos", ez nem az, amivel többé szinkronizálódni akarunk".


Kollektívan most egy magasabb sávszélességen maradtok, ami azt jelenti, hogy több lehetséges számotokra. Az egymással való interakció olyan módjai, amelyek túl nagy kihívásnak vagy nehéznek, vagy egyszerűen nem megvalósíthatónak tűntek, most egyszerűbbnek fognak tűnni számotokra. Most könnyebbnek fognak tűnni számotokra, a Napforduló következtében bekövetkezett váltás részeként. Az egyik dolog, ami a napfogyatkozások és néhány más asztrológiai aspektus részeként történt (most egy kicsit visszamegyünk a múltba, mind a napfogyatkozások, mind pedig a napforduló maga), az egyik dolog, ami a legtöbbetek számára történt, az az volt, hogy a gyermekkori sebek, traumák, visszaélések, fájdalom, olyan dolgok, amikkel a múltban gyógyító minőségben foglalkoztatok, újra előjöttek, hogy megragadják a figyelmeteket. Tehát mindannyian rengeteg munkát végeztetek, mindannyian, hogy megtisztítsátok és kitisztítsátok a megmaradt energiák nagy részét, és ez az, ami az elmúlt néhány napban valóban kisimult mindannyiótok számára. Kiléptek a régi sebek újbóli megvizsgálásának intenzív folyamatából. Részben azért tettétek ezt, hogy világosan felismerjétek, hogy a szenvedés nem volt a hasznotokra. Így tudtad ezt a perspektívát rávetíteni.


A másik oka annak, hogy ezt tettétek, a torokcsakra aktiválása miatt van, amit mindannyian megtapasztaltatok az elmúlt néhány hónapban. Így most egy olyan szakaszba kerültök, ahol egyre könnyebb és könnyebb lesz számotokra, hogy világosan felismerjétek azt is, ami valóban örömet okoz nektek, amit támogatónak éreztek, ami izgalmas számotokra, és azt is, ami nem az. Ahogy ez a belső tisztánlátás megtörténik (ez inkább a harmadik csakrádban és a szívközpontodban fog megtörténni, ott fog ez megtörténni), akkor ez a torokcsakra aktiválás, amit megtapasztaltál, lehetővé fogja tenni számodra, hogy elkezdj mindkettőről világosabban beszélni, csak a mindennapi beszélgetésekben, azoknak, akiket szeretsz, azoknak, akikkel barátok vagytok, azoknak, akikkel vizionáló munkát végzel. Amikor azt mondjuk, hogy "azok, akiket szeretsz és azok, akikkel barátok vagytok", amikor hangosan beszélsz az álmaidról és a vágyaidról, azoknak, akiket szeretsz, ez a látomásalkotó munka. Ez a mágia egy nagyon különleges fajtája, amikor megosztod a sebezhetőségedet és a vágyaidat a körülötted lévőkkel. Azt fogjátok észrevenni, hogy egyre inkább be fogjátok vonzani a világotokba azokat, akik visszatükrözik nektek a támogatásukat az izgalmukban, az ötleteitek és a vízióitok befogadásában azzal kapcsolatban, hogy mire vágytok magatok számára. Nem arról van szó, hogy bármit is meg kell majd tenniük értetek, nem igazán azért vannak ott, hogy bármilyen módon fizikailag segítsenek nektek, bár természetesen ez is megtörténhet.


Valóban, a nagyobb varázslat akkor van, amikor ezt ilyen módon, szóban megosztjátok azokkal, akiket szerettek és akikben megbíztok, és ők visszatükrözik az izgatottságotokat, ez felnagyítja a varázslatotokat, és ezután lehetővé teszi, hogy elkezdjetek kezdeményezni. Ahogy kezdeményezel, és a legtöbbször azt fogod tapasztalni, hogy kezdeményezel, megteszel egy lépést, anélkül, hogy még úgy éreznéd, hogy összegyűjtötted volna a támogatást, amire szükséged van ahhoz, hogy ez a dolog megtörténjen, akkor a kezdeményezés meg fogja hozni a fizikai támogatást. A fizikai kezdeményezés hozza meg a fizikai támogatást. Tehát általában azon kapjátok magatokat, hogy messzebbre kell kinyújtani a lábujjatokat, csak egy kicsit messzebbre, mint amennyire talán teljesen kényelmes számotokra, azaz vállalnotok kell egy kis kockázatot. Ezt most leegyszerűsítjük nektek, vagy valami olyasmit, amit kockázatnak fogtok érezni. A legtöbbször valójában egyáltalán nincs is kockázat, de számotokra annak fog tűnni. Úgy fogod érezni, hogy itt van egy kockázat, mert terjeszkedsz. Kilépsz, és ahogy ezt teszed, kiterjeszted a meződet. Érezni fogjátok, ahogy mondjuk. Amikor belemártjátok a lábujjatokat a feltérképezetlen vizekbe, tovább mentek, túl azon, amin korábban mentetek, ez kitágítja az energiamezőtöket, ami lehetővé teszi számotokra, hogy több támogatást hozzatok be. És akkor figyelnetek kell rá. Észre kell vennetek, meg kell keresnetek, honnan jön, honnan kínálják fel nektek, és aztán fogadjátok el.


A legtöbbször a támogatás olyan módon fog megjelenni, amit a mentális tested nem konstruál meg. Tehát a támogatás fel fog bukkanni, és néha nem fogod felismerni, hogy támogatás, mert a történet, amit magadnak mondasz, az, hogy "Nos, ahhoz, hogy megtegyem azt, amit szeretnék, X dollárra van szükségem".


Majdnem mindig ez az, amire a világotokban a dolog lecsapódik, mert a pénz az, amit mindannyian az energia fizikai reprezentációjaként használtok. Tehát ezt használjátok a teremtési folyamatotokban. Tehát azt fogjátok mondani magatoknak: "Ennyi dollárra van szükségem, hogy ez megtörténjen", és aztán megjelenik a támogatás, és talán nem egészen az, amire szükségetek van, vagy talán nem is pénzről van szó. Lehet, hogy valami egészen másról van szó, és akkor lehet, hogy el akarod hagyni. Lehet, hogy el akarod nézni. Lehet, hogy nem akarod támogatásként definiálni. Mi pedig azt mondjuk nektek, hogy minden lény, aki megjelenik, aki hajlandó segíteni bármilyen módon, még ha csak egy bátorító szó is az, az támogatás. Ez valódi fizikai támogatás.


Tehát adjatok magatoknak engedélyt arra, hogy ha egyszer átléptétek a lábujjatokkal ezt a vonalat, akkor eléggé lelassuljatok ahhoz, hogy felismerjétek a támogatást, amikor megérkezik. Aztán fogadd el, még akkor is, ha teljesen másképp néz ki, mint amire szerinted szükséged van. Mert ha tényleg X dollárra van szükséged, akkor azáltal, hogy elfogadod, és köszönetet mondasz annak, ami először megérkezik, ez megnyitja a lehetőséget, hogy még többet kapj.

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page