top of page
Keresés

Kerüld el a spirituális kerülőutakat és fogadd el az arkturiai szeretetet

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornázása.


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Ezen az üzeneten keresztül küldjük nektek a szeretetünket, és meghívunk benneteket, hogy érezzétek meg. Ha érezni tudjátok a mi szeretet-közvetítésünket, akkor életetek minden aspektusában többet érezhetitek. Ha megengeditek magatoknak, hogy többet érezzetek és kevesebbet gondolkodjatok, akkor jobban összhangban lesztek az univerzummal. Jobban benne lesztek a jelenlévő energiák áramlásában. Kevésbé fog benneteket váratlanul érni, amikor dolgok történnek az életetekben, mert érezni fogjátok, hogy jönnek. És ami még ennél is fontosabb, képesek lesztek korrigálni az irányt, mert tudatában lesztek ezeknek az érzéseknek és energiáknak.


Mindenbe, amit ott kaptok az életetekben, energiák áramlanak bele, és az érzéseitek alapján választhatjátok meg, hogy részt vesztek-e benne, vagy elfogadjátok-e igaznak azt, amit kaptok. Amikor az elme szintjéről operáltok, gyakran azt veszitek észre, hogy zavarban vagytok, bizonytalanok és hajlamosak vagytok megkérdőjelezni magatokat. Amikor tehát jön valaki más, aki szintén az elme szintjén működik, és nagy bizonyossággal azt mondja nektek, hogy ő tudja, mi az igazság, és azt mondja, hogy az igazságnak csak az ő verziója számít, akkor hallgatsz rá. Jobban odafigyelsz, mert az a személy az érzelmeidet is megkerüli, de erősebb meggyőződéssel gondolkodik, mint te.


És így azt, hogy hogyan gondolkodsz, befolyásolhatja valaki másnak a bizonyossága, holott valójában csak azt szeretnéd, hogy a gondolkodásodat az érzéseid befolyásolják. Ezért olyan fontos, hogy kapcsolatba kerülj az érzéseiddel, a körülötted lévő energiákkal és azzal az energiával, amit valaki más sugároz. Az illető meggyőződésével, lehet, hogy harag, félelem vagy szomorúság van beleszőve abba, amit mond, és ez az övék, és ez feloldatlan. De megint csak el vannak vágva az érzéseiktől, és így nem veszik észre, hogy amit valójában terjesztenek, az nem az igazság, hanem a félelem. És ismételten, mivel a hallgató el van vágva attól, amit érez, és bizonytalan abban, hogy mit gondol, valószínűleg a leghangosabb tanárral, a leghangosabb YouTube-személyiséggel tart.


És nem így akarod élni az életedet és megteremteni a valóságodat. Az érzéseidet akarod használni arra, hogy vezessenek téged, és az érzéseid mondják meg, hogy akarsz-e többet abból, amit bemutatnak neked. Tehát hangolódjatok rá az arkturiai szeretetre, amit most küldtek nektek, és engedjétek meg magatoknak, hogy feldolgozzátok a saját félelmeteket, szomorúságotokat és haragotokat, amikor felszínre törnek. Általában vannak dolgok, amiket megtehetsz, ehetsz, nézhetsz, hallgathatsz vagy olvashatsz, hogy elkerüld ezeket az érzéseket, amelyek felszínre törnek benned, de valójában csak elodázod őket, amikor részt veszel ezekben a tevékenységekben, ezekben a megkerülési stratégiákban. De nem azért vagytok ott, hogy spirituális kerülőutakon vegyetek részt; azért vagytok ott, hogy érzékenyebbé váljatok az energiákra, hogy bölcsen választhassátok meg, melyekkel akartok játszani, melyeket akarjátok érezni, és melyekkel akartok teremteni, továbblépve az életetekben.