top of page
Keresés

Kapj többet az arkangyaloktól, a Felemelkedett Mesterektől és másoktól

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésében

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon következetesek vagyunk az energia felajánlásainkban mindannyiótoknak, mert még akkor is energiákat ajánlunk fel nektek, amikor Daniel itt nem csatornáz minket. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy bármikor megnyílhattok a közvetítéseinkre, és megkapjátok a legfrissebbet. Azt is szeretnénk, ha ellazulnátok a fogadásban. Azt tanácsoljuk, hogy engedjétek be az energetikai közvetítéseinket. Semmiféle próbálkozás nincs benne, és az érzékelésükért való küzdés nem fog segíteni. De ha el tudtok lazulni abban, ami hozzátok érkezik, és ezt következetesen, napról napra, pillanatról pillanatra meg tudjátok tenni, érezni fogjátok, hogy a tudatosságotok tágulása ugrásszerűen történik.


Nos, ahogy már sokszor elmondtuk ezekben az üzenetekben, nem mi vagyunk az egyetlen játék a városban. Nem mi vagyunk az egyetlenek, akik magasabb frekvenciájú energiákat kínálnak nektek. Nem mi vagyunk az egyetlen segítőitek itt a magasabb birodalmakban, és ezért időnként úgy érezhetitek, hogy szeretnétek megnyílni a plejádi energiáknak, vagy kedvenc felemelkedett mesteretek vagy arkangyalotok energiáinak. Még az is lehet, hogy úgy érzitek, hogy a tündérek energiája az, amire az adott pillanatban rá szeretnétek hangolódni. Jó, ha tudjátok, hogy szellemi vezetőitek és a Felsőbb Énetek is nagyon következetesek a nektek szóló felajánlásaikban.


A közvetítések csak jönnek és jönnek, és sokan közületek érzik őket. Néhányan közületek felismeritek, hogy utólag éreztétek őket. Lehet, hogy észreveszel néhány változást magadban vagy a világodban, és amikor visszatekintesz az elmúlt néhány napra vagy hétre, rájössz, hogy energiákat kaptál, és dolgoztál velük. Néhányatok számára ez nem újdonság. Már nagyon régóta csináljátok ezt, és akkor tudjátok, hogy az utazásotok része, hogy segítsetek másoknak felismerni, hogy nekik is vannak energiáik, amiket bármikor megcsapolhatnak, fogadhatnak és dolgozhatnak velük.


Sokan, akik ezt a közvetítést kapják, azon tűnődnek, hogyan tegyék ezt. Ez valójában nagyon egyszerű. Csak el kell lazulnotok. Engedjétek el minden feszültségeteket, szorongásotokat, gondolataitokat, aggodalmaitokat, félelmeiteket, és akkor természetesen megnyílhattok, hogy befogadjátok azokat a magasabb frekvenciájú energiákat, amelyek felülről érkeznek hozzátok. És ahogy már mondtuk, bármilyen irányba mutathatsz, amerre csak akarsz. Egyik nap fogadhattok arkangyali energiákat, a másik nap pedig sziriai energiákat. Az azt követő napon talán inkább a tündérek energiájára fogtok figyelni. Gondoljatok erre úgy, mint amikor kiválasztjátok, hogy mit fogtok ma viselni, vagy mit fogtok ma enni, és tudjátok, hogy mi mindig nyitottak vagyunk. Mindig igyekszünk segíteni, gyógyítani, vezetni és támogatni.


A legtöbb, amit kínálunk, az csak szeretet, gyógyítás, együttérzés, béke és az összes többi magas frekvenciájú rezgés, és néha ennél sokkal specifikusabb. És amikor ilyen, Daniel itt általában elmondja nektek a segítségünkkel. Most csak gyönyörködjetek a pozitív, játékos és segítő energiákban, amelyek állandóan körülöttetek vannak, és soha többé nem fogjátok magatokat egyedül érezni. Soha többé nem fogjátok magatokat különállónak vagy elhagyatottnak érezni, és mindig tele lesztek mindennel, amire szükségetek van ahhoz, hogy megteremtsétek azt a gyönyörű 5D Földet, ami felé folyamatosan haladtok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentarios


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page