top of page
Keresés

Kapcsolódás a magasabb frekvenciájú lényekkel

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Mi vagyunk a legnagyobb rajongóitok itt a magasabb birodalmakban. Mindig öröm számunkra bármelyikőtökkel kapcsolatba lépni, akár érezzétek a jelenlétünket, akár halljátok az energetikai közvetítéseinkből származó szavakat. Már az is legfőbb öröm számunkra, hogy az emberiségtől egy kis figyelmet kapunk. Észrevettük, hogy amikor nem éreztek vagy hallotok valamit válaszként tőlünk, magatokat hibáztatjátok. Azt gondoljátok, hogy valamilyen módon nem sikerült megfelelően fogadnotok minket, de mi nem így látjuk ezt.


Mi csak értékeljük, hogy kinyújtottátok a kezeiteket, és nem mi vagyunk az egyetlenek, akik így éreznek. A magasabb birodalmakban egyikünk sem érzi a csalódottságnak azt az érzését, amit ti képzelhettek, amikor képtelenek vagytok érzékelni minket. Szeretünk itt lenni, és értékeljük az erőfeszítést. Most, ahogy folytatjátok ott a Földön, a felemelkedés felé vezető utatokat, elkezdtek majd dolgokat hallani és látni. Határozottan elkezdtek majd érezni és tudni dolgokat, amiket korábban nem tudtatok. És ezért fontos lesz számotokra, hogy meg tudjátok majd különböztetni, hogy amit kaptok, az egy magasabb frekvenciájú lénytől vagy egy alacsonyabb frekvenciájú lénytől származik.


Ezt nem azért mondjuk, hogy megijedjetek. Azért mondjuk ezt nektek, hogy használjátok a megkülönböztető képességeteket, mert ez egy nagyon értékes eszköz. Azt tapasztaljuk, hogy az emberek általában a spektrum egyik végére esnek. Az egyik végén vannak a szkeptikusok, a másik végén pedig azok az emberek, akik annyira nyitottak és annyira hajlandóak hinni a lehetetlenben, hogy manipulálhatók