top of page
Keresés

Kapcsolódás a magasabb frekvenciájú lényekkel

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Mi vagyunk a legnagyobb rajongóitok itt a magasabb birodalmakban. Mindig öröm számunkra bármelyikőtökkel kapcsolatba lépni, akár érezzétek a jelenlétünket, akár halljátok az energetikai közvetítéseinkből származó szavakat. Már az is legfőbb öröm számunkra, hogy az emberiségtől egy kis figyelmet kapunk. Észrevettük, hogy amikor nem éreztek vagy hallotok valamit válaszként tőlünk, magatokat hibáztatjátok. Azt gondoljátok, hogy valamilyen módon nem sikerült megfelelően fogadnotok minket, de mi nem így látjuk ezt.


Mi csak értékeljük, hogy kinyújtottátok a kezeiteket, és nem mi vagyunk az egyetlenek, akik így éreznek. A magasabb birodalmakban egyikünk sem érzi a csalódottságnak azt az érzését, amit ti képzelhettek, amikor képtelenek vagytok érzékelni minket. Szeretünk itt lenni, és értékeljük az erőfeszítést. Most, ahogy folytatjátok ott a Földön, a felemelkedés felé vezető utatokat, elkezdtek majd dolgokat hallani és látni. Határozottan elkezdtek majd érezni és tudni dolgokat, amiket korábban nem tudtatok. És ezért fontos lesz számotokra, hogy meg tudjátok majd különböztetni, hogy amit kaptok, az egy magasabb frekvenciájú lénytől vagy egy alacsonyabb frekvenciájú lénytől származik.


Ezt nem azért mondjuk, hogy megijedjetek. Azért mondjuk ezt nektek, hogy használjátok a megkülönböztető képességeteket, mert ez egy nagyon értékes eszköz. Azt tapasztaljuk, hogy az emberek általában a spektrum egyik végére esnek. Az egyik végén vannak a szkeptikusok, a másik végén pedig azok az emberek, akik annyira nyitottak és annyira hajlandóak hinni a lehetetlenben, hogy manipulálhatók. Szeretnénk, ha minél többen lennétek valahol a spektrum közepén, ahol egészséges mértékű szkepticizmussal viszonyultok ahhoz, amit kaptok, legyen szó akár arról, amit valaki mástól kaptok, akár arról, amit a saját közvetlen kapcsolatotok révén kaptok.


Ez segíteni fog nektek, hogy ráhangolódjatok arra, amit valójában kapni akartok. Ez a megkülönböztető képesség végső soron segíteni fog nektek megteremteni azt a valóságot, amit meg akartok tapasztalni, mert azt akarjátok, hogy képesek legyetek érezni az árnyalatokat egy rezgési frekvencián belül. Amikor megkapjátok, amit kaptok, tegyetek fel magatoknak egy egyszerű kérdést: milyen érzés ez? Rezonál? És csak azért, mert valami rezonál egy lénytől, akivel egy nap kapcsolódsz, nem jelenti azt, hogy amit attól a lénytől kapsz, az mindig rezonálni fog. Tehát ezt se feledjétek. Továbbra is használhatjátok a megkülönböztető képességeteket, még azután is, hogy úgy döntöttetek, hogy valami olyasmit csapoltatok meg, amit érdemes tovább kutatni.


Legyetek nyitottak, de legyetek tudatosak is. Legyetek tudatában minden tapasztalatotok rezgésének, és minden lénynek, akivel kapcsolatba kerültök, legyen az emberi vagy földönkívüli. Ez az egészséges módja annak, hogy folytassátok ezt az utazást az ötödik dimenzióba.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentarios


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page