top of page
Keresés

Közvetítés a Galaktikus Központból

∞A Fény Andromédai Tanácsa, Daniel Scranton által közvetítve

"Mi vagyunk a Fény Andromédai Tanácsa, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy kapcsolatba léphetünk veletek.Ez egy csodálatos időszak, hogy emberi formában fejezzétek ki magatokat ott a Földön, mindazon lehetőségek miatt, amelyek előttetek állnak. Nem vagytok a születésetek előtti forgatókönyvhöz vagy tervhez kötve, amit a tudatosságotok evolúciójának ezen a pontján követnetek kell. Most azon az idővonalon mozoghattok, amelyik a legjobbnak tűnik számotokra, és ezek az idővonalak mindegyike tartalmazni fogja a földönkívüli kapcsolatfelvételi tapasztalatokat és a felemelkedést. Ez tehát azt jelenti, hogy mindannyian megnyugodhattok. Az apokalipszis nem jön el.


És azt is tudjuk, hogy ez egy csodálatos időszak mindannyiótok számára, mert észrevettük, hogy milyen jól kezelitek az energiákat. Gyönyörűen bántok azokkal az energiákkal, amelyek az univerzum minden pontjáról érkeznek. És még ha ezek az energiák néha meg is ráznak benneteket, és lelassítanak benneteket, vagy megzavarják az alvásotokat, szépen hozzászoktok, és készen álltok a továbbiakra.

Készen álltok a galaktikus magból, a galaktikus központból érkező közvetítésekre.

Készen álltok arra, hogy a szívetek teljesen aktiválódjon, hogy könnyedén, örömmel, ugrálva tudjátok teljesíteni az ottani küldetéseteket, a földönkívüli kapcsolatfelvételt és a felemelkedést. Ti is mindig szolgálatban vagytok, és szolgálatban akartok lenni, és olyan sok embernek akartok szolgálatot tenni, amennyinek csak tudtok, és így ezek a galaktikus energiaátvitelek segíteni fognak abban, hogy még több ember számára megvilágítsanak benneteket, hogy még több érdeklődés legyen irántatok és az iránt, amit a tudatosságotok fejlesztése érdekében tesztek. Mindannyian arra vagytok hivatottak, hogy vezessetek, mindannyian arra vagytok hivatottak, hogy inspiráljatok, és azok közületek, akik tudják ezt, meg is teszik, míg mások egy kicsit haboznak. De legyetek biztosak abban, hogy az inspiráció jön, és cselekedni fogtok, és tudni fogjátok a helyeteket ebben a galaktikus táncunkban, ami egyben univerzális tánc is.


Mi, akik megfigyelünk benneteket, izgatottak vagyunk amiatt, ami rátok vár, és izgatottan várjuk az arckifejezéseteket, ahogy exponenciálisan fejlődtök az év hátralévő részében. A letöltések és az ihletett ötletek pillanatai továbbra is szaporodni fognak, és az eddig alvók tömeges ébredése is egyre többször fog megjelenni a radarotokon. Ahogy mondtuk, fel fogtok fényleni nekik, és ők jönnek majd hozzátok, és mindent, amin belül dolgoztatok, fel tudtok majd ajánlani, és ezt gyönyörű látni a csillagrendszerünkből. Mindig meglesz a támogatásunk és a szeretetünk a távolból.


Mi vagyunk a Fény Andromédai Tanácsa, és örömmel szolgálunk titeket ilyen módon."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page