top of page
Keresés

Készen állsz a kvantumugrásokra és a következő szintre?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Nagyon sok kérést kapunk nagyon sok embertől ebben az időben, és teljesen el vagyunk ragadtatva, hogy ebben a helyzetben vagyunk, mert nagyon szeretünk segíteni, és nagyon szeretünk hallani azokról, akik a Földön élnek, és pontosan el tudják mondani nekünk, hogy mit is tapasztalnak. Ti jobban tudjátok, mint mi, hogy mi az, amire szükségetek van, miközben folytatjátok ott a Földön az utazásotokat. Szeretnénk, ha felismernétek, hogy rengeteg támogatás vesz körül benneteket, és hogy mindenhonnan érkezik hozzátok, és nem kell kérnetek semmit. És ez azért van, mert ezt a támogatást egyszerre sokan és ingyenesen adják nektek.


Ahhoz kell igazodnotok, amit már kértetek. Meg kell nyitnotok a zsilipeket, és be kell engednetek mindent, amit a Földön töltött sok-sok életetek során teremtettetek. Nem lehet megállítani azt a lendületet, amit a sok életetek során elindítottatok, és akár felismeritek, akár nem, az, aminek ellenálltok, amit nem akartok, az tart vissza benneteket attól, amit akartok. Más szavakkal, engedjetek meg mindent, beleértve mindazt, ami nem kívánatos, és be fogjátok engedni azt, amit akartok.


Csak azért, mert megengedtek valamit, ami nemkívánatos, nem jelenti azt, hogy létezésetek hátralévő részére igent mondtok rá. Mindössze annyit tesztek azzal, hogy megengeditek valaminek a létezését, hogy elfogadjátok azt, ami van, úgy, ahogy van. A Forrás és a végtelenség mindannyiótok számára nagyon nagy fogalmak, és ha el tudjátok képzelni mindazt, ami mindkettőben benne van, akkor fel kell ismernetek, hogy csak azért, mert valami létezik, nem jelenti azt, hogy léteznie kell a valóságotokban. És mondhatnátok, hogy nem kellene léteznie semmilyen valóságban, és senkinek sem kellene megtapasztalnia, de nem tudhatjátok, hogy mit akar magának az a lélek. Nem akartok kivágni egy darabot a Forrásból, és azt a darabot valahova a Forráson kívülre dobni. Mi pedig azért vagyunk itt, hogy elmondjuk nektek, hogy nem létezik sehol a Forráson kívül.


Tehát nem tudtok semmit sem kiiktatni a létezésből; csak annyit tehettek, hogy elfogadjátok, és aztán valami mást választotok. És amikor ezt teszitek, akkor beengeditek mindazt, amit választottatok. Az ellenállás hiánya az, hogy nyitottak és befogadóak vagytok. És ahogyan már mondtuk ezekről a decemberi energiákról, amelyek most rátok hatnak, ezek arról szólnak, hogy hozzáférést biztosítanak nektek a kvantumugráshoz. Ez azt jelenti, hogy készen álltok arra, hogy mindent beengedjetek, amit már régóta akartatok.


Most nem fogjátok egyszerre beengedni az egészet, mert az túl sok lenne, túl hamar és túlterhelő. De kvantumugrásról kvantumugrásra egy olyan valóságban fogtok élni, amely a ti teremtésetek, tele mindennel, amiről úgy döntöttetek, hogy olyan dolog, amivel játszani és megtapasztalni szeretnétek. Ez az élet a tapasztalatokról szól, és nektek kell kiválasztanotok, hogy melyiket szeretnétek megtapasztalni. És igen, próbálkozások és hibák útján egyre jobban fogtok tudni választani, de jogotok van a választáshoz, szabad akaratotok van a választáshoz, és megvan a képességetek, hogy most többet manifesztáljatok, mint valaha is tettétek.


Szóval csak lazítsatok, engedjétek el magatokat, és engedjétek be mindazt, amiről úgy döntöttetek, hogy a legérdekesebb és legizgalmasabb számotokra, és mi itt leszünk, szurkolunk nektek, támogatunk titeket, és megadunk nektek mindent, amire szükségetek van ehhez. De nem mi vagyunk azok, akik bármit is visszatartunk tőletek. Ezt csak emberi szinten lehet megtenni. Emberként készen álltok arra, hogy a következő szintre lépjetek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page