top of page
Keresés

Kérdezd az Akashát! - 7. rész

Küldd el a kérdésedet ezen a héten, és jövő héten megkapod rá a választ az Akashából! :)

Ha van olyan kérdésed, ami esetleg másokat is érdekelhet, küldd meg a feher.katalin77@gmail.com email címre.


Az e heti videóban megválaszolt kérdések:


1. Lehetséges-e olyan mágikus módszer vagy képesség (pl. oldásokra, vagy pozitív szemléletté alakításra) , hogy a kimondott szavakba oldókulcsok, átalakító kulcsok vannak bekódolva és ezáltal jön létre az oldódási folyamat vagy változás? Ha van ilyen képesség , akkor ezt hogyan lehet tudatossá tenni?


2. Valóban szakrális-e a magyar nyelv? Mit jelent ez? Hogyan tudnánk kihasználni a szakralitását?


3. Ha az egyik lélek megfejlődte , megtette amit vállalt, de a másik nem teljesítette a karmáját vele szemben, akkor egy tudatosabb lélek kijelentheti-e és feloldhatja-e a vele szemben karmikusan tartozót ennek teljesítése alól vele szemben? Gondolok ilyenre: " Kijelentem, hogy kiegyenlítettnek tekintem a tartozását. Velem szemben tartozása innentől kezdve nincs. Vagy hogyan oldható fel az ilyen karma?


4. Egy megoldandó feladatot jelezhet egy betegség. Megoldhatók-e a lelki feladatok fizikai szintről pl. műtét, kórházi kezelés stb. Melyik a humánusabb, kevesebb szenvedéssel járó , gyorsabb út? A fizikai szintről induló vagy a lelki, esetleg szellemi szintről induló?


5. Van -e olyan feladatunk, amely szellemi szintről megoldható? Mi a különbség az egyes szinteken való megoldások között?


6. Honnan tudjuk azt, hogy az általunk vágyott manifesztáció elindult , a megvalósulása megkezdődött? Milyen előjelei vannak ennek itt a fizikai síkon?
0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page