top of page
Keresés

Kérdezd az Akashát! - 7. rész

Küldd el a kérdésedet ezen a héten, és jövő héten megkapod rá a választ az Akashából! :)

Ha van olyan kérdésed, ami esetleg másokat is érdekelhet, küldd meg a feher.katalin77@gmail.com email címre.


Az e heti videóban megválaszolt kérdések:


1. Lehetséges-e olyan mágikus módszer vagy képesség (pl. oldásokra, vagy pozitív szemléletté alakításra) , hogy a kimondott szavakba oldókulcsok, átalakító kulcsok vannak bekódolva és ezáltal jön létre az oldódási folyamat vagy változás? Ha van ilyen képesség , akkor ezt hogyan lehet tudatossá tenni?


2. Valóban szakrális-e a magyar nyelv? Mit jelent ez? Hogyan tudnánk kihasználni a szakralitását?


3. Ha az egyik lélek megfejlődte , megtette amit vállalt, de a másik nem teljesítette a karmáját vele szemben, akkor egy tudatosabb lélek kijelentheti-e és feloldhatja-e a vele szemben karmikusan tartozót ennek teljesítése alól vele szemben? Gondolok ilyenre: " Kijelentem, hogy kiegyenlítettnek tekintem a tartozását. Velem szemben tartozása innentől kezdve nincs. Vagy hogyan oldható fel az ilyen karma?


4. Egy megoldandó feladatot jelezhet egy betegség. Megoldhatók-e a lelki feladatok fizikai szintről pl. műtét, kórházi kezelés stb. Melyik a humánusabb, kevesebb szenvedéssel járó , gyorsabb út? A fizikai szintről induló vagy a lelki, esetleg szellemi szintről induló?


5. Van -e olyan feladatunk, amely szellemi szintről megoldható? Mi a különbség az egyes szinteken való megoldások között?


6. Honnan tudjuk azt, hogy az általunk vágyott manifesztáció elindult , a megvalósulása megkezdődött? Milyen előjelei vannak ennek itt a fizikai síkon?