top of page
Keresés

Kérdezd az Akashát! - 6. rész

Küldd el a kérdésedet ezen a héten, és jövő héten megkapod rá a választ az Akashából! :)

Ha van olyan kérdésed, ami esetleg másokat is érdekelhet, küldd meg a feher.katalin77@gmail.com email címre.


Az e heti videóban megválaszolt kérdések:


1. Felelősek vagyunk -e gyermekeink boldogulásáért, fejlődéséért karmikusan? Hol van a határ azzal kapcsolatban, hogy mikor nyúlunk bele gyermekünk szabad akaratába?


2. Felelősek vagyunk -e azért, hogy gyermekünk milyen irányba fejlődik spirituálisan? Milyen dolgokért tudunk felelősséget vállalni a gyermekünk nevelésével kapcsolatban?


3. Hogyan, milyen szempontok alapján választjuk ki a szüleinket egy bizonyos inkarnációhoz?


4. Mit jelent az életfeladat és hogy tudjuk felismerni?


5. Mitől függ, hogy milyen életfeladatotkat veszünk fel adott inkarnációnkra?


6. Mi az elengedés és hogyan jön létre?


7. Hogyan tudunk kapcsolatba lépni az érzelmeinkkel és miért fontos ez?
0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Commentaires


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page