top of page
Keresés

Kérdezd az Akashát! - 4. rész

Küldd el a kérdésedet ezen a héten, és jövő héten megkapod rá a választ az Akashából! :) Ha van olyan kérdésed, ami esetleg másokat is érdekelhet, küldd meg a feher.katalin77@gmail.com email címre.


Az e heti videóban megválaszolt kérdések:

1. Ha meditációban jön egy kép, hang, érzés, honnan tudom, hogy az az elmém szüleménye, vagy a tiszta tudat, a felsőbb énem üzenete, válasza?


2. Hogyan lehet, milyen technikákkal lehet az intuíciót erősíteni, edzeni, tisztítani?


3. Az öngyilkosságnak milyen karmikus következményei lehetnek?


4. Hogyan ismerem fel az igaz tanítót? Belső megérzéssel?


5. Mi a helyzet azoknak az embereknek a karmajaval akik mar az ebredes fazisaban vannak es tudjak hogy nem szabad artani mas embereknek; megis tudatosan .szandekosan rosszindulatuak, irigyek artanak megszegyenitenek megalaznak masokat? Azoknak sulyosabb a kovetkezmenye a tetteiknek?


6. Hogyan ebredhetnek fel azok az emberek akiknek mentalis betegsegeik vannak pl Alzheimer Parkinson vagy idoskori DEMENCIA ES SOKSZOR NINCSENEK TUDATABAN A VISELKEDESUKNEK . Az o viselkedesuk hogyan van megitelve .? Hiszen nem tudatos sokszor mert nem tudjak a betegseg miatt kontrollalni magukat.


7. valoban betegseg-e a Parkinson, Alzheimer Demencia vagy azok az emberek akik ezekben szenvednek , valamilyen oknal fogva tudatosan kezdtek-e el korlatozni az agyi kapacitasukat mintegy vedekezes keppen pl "nem akarok emlekezni vagy tudataban lenni a dolgoknak".


8. Mit jelent az hogy valaki egy csillagmag és honnan tudja hogy az? Mint például a te esetedben ez hogyan nyilvánult meg neked?


9. Vagy valójában mindannyian azok vagyunk és ez a lelki fejlődésünk során felszínre jön/tudatosul?


10. Ha nem mindenki csillagmag, akkor mi a különbség a csillagmag és nem csillagmag lelkek között?


11. Lehetséges –e, hogy hogy egy lélek több testben inkarnálódik egyszerre a Földön? Ha igen, mi ennek a célja?