top of page
Keresés

Kérdezd az Akashát - 3. rész

Küldd el a kérdésedet ezen a héten, és jövő héten megkapod rá a választ az Akashából! :) Ha van olyan kérdésed, ami esetleg másokat is érdekelhet, küldd meg a feher.katalin77@gmail.com email címre.


Az e heti videóban megválaszolt kérdések:

1. Hogyan működik a multidimenzionalis lenyunk? A felsőbb énbol indul ki az összes dimenziós lenyunk? Hogy épül fel ez a rendszer? A rendszernél pl felsőbb én, alatta az összes dimenziós lény. És a 3d lény miből épül fel. Felsőbb én, lélek, ego


2. Lehetséges-e ,hogy ha egy inkarnáción belül hamarabb teljesítjük az életfeladatunkat , akkor van tartalékban újabb életterv ? És ha igen, akkor ez hogyan lép működésbe, hogyan érzékelhető ez a befejezés és új kezdet?


3. Amikor a lélek először megtestesül, van-e egy átfogó feladat, amelyet az inkarnációk végéig ki kell munkálnia? Ha igen, akkor az egyes inkarnációkra vállalt feladatok e köré formálódnak, vagy ezeket menet közben gyűjtjük össze és ezeket még pluszban kell kimunkálni?


4. Azt làtjuk, hogy a Föld komplexen mèg messze jàr a teljes felemelkedèstől, de mi van az Egyèn felemelkedèsèvel? Biztos vannak olyan emberek a Földön, akik jòval előlrèbb jàrnak a felemelkedèsi ciklusukban... Egyènileg lehetsèges az 5D-be valò àtmenet, ez mivel jàr ès az ő èletük hogyan vàltozik ezàltal itt a Földön?


5. Honnan lehet tudni h 2 ember kozott van-e lelekszerzodes?


6. Havi egy kérdés; a Loch Nessi szörny legendája érdekelne…. Létezik e, több ilyen lény létezik-e a világon és ha igen hol?0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page