top of page
Keresés

Kérdezd az Akashát - 3. rész

Küldd el a kérdésedet ezen a héten, és jövő héten megkapod rá a választ az Akashából! :) Ha van olyan kérdésed, ami esetleg másokat is érdekelhet, küldd meg a feher.katalin77@gmail.com email címre.


Az e heti videóban megválaszolt kérdések:

1. Hogyan működik a multidimenzionalis lenyunk? A felsőbb énbol indul ki az összes dimenziós lenyunk? Hogy épül fel ez a rendszer? A rendszernél pl felsőbb én, alatta az összes dimenziós lény. És a 3d lény miből épül fel. Felsőbb én, lélek, ego


2. Lehetséges-e ,hogy ha egy inkarnáción belül hamarabb teljesítjük az életfeladatunkat , akkor van tartalékban újabb életterv ? És ha igen, akkor ez hogyan lép működésbe, hogyan érzékelhető ez a befejezés és új kezdet?


3. Amikor a lélek először megtestesül, van-e egy átfogó feladat, amelyet az inkarnációk végéig ki kell munkálnia? Ha igen, akkor az egyes inkarnációkra vállalt feladatok e köré formálódnak, vagy ezeket menet közben gyűjtjük össze és ezeket még pluszban kell kimunkálni?


4. Azt làtjuk, hogy a Föld komplexen mèg messze jàr a teljes felemelkedèstől, de mi van az Egyèn felemelkedèsèvel? Biztos vannak olyan emberek a Földön, akik jòval előlrèbb jàrnak a felemelkedèsi ciklusukban... Egyènileg lehetsèges az 5D-be valò àtmenet, ez mivel jàr ès az ő èletük hogyan vàltozik ezàltal itt a Földön?


5. Honnan lehet tudni h 2 ember kozott van-e lelekszerzodes?


6. Havi egy kérdés; a Loch Nessi szörny legendája érdekelne…. Létezik e, több ilyen lény létezik-e a világon és ha igen hol?