top of page
Keresés

Kérdezd az Akashát! - 1. rész

Emailezd el a kérdésedet ezen a héten, és jövő héten megkapod a választ rá egy Youtube videóban, amelyben az Akashából fogom megválaszolni az összes feltett kérdéseteket! :) Várom a kérdéseket a feher.katalin77@gmail.com email címre.


Az e heti videóban megválaszolt kérdések:

1. Más galaxisokban, naprendszerekben is léteznek a Földünkön "állatnak" nevezett lények?


2.Több civilizáció élt már itt a Földön. Vajon mindegyik ugyan úgy teremtődött a Teremtő Forrás/Isten (ki minek nevezi) által?


3.Istent ki, mi teremtette? Hogy jött Létre? Isten előtt mi volt? A Teremtő is teremtődött?


4.Világnézetünkben több féle istenhit létezik. Attól függ milyen vallásról, népről, kultúráról van szó. Természeti népek főleg több istenben, istenségekben hittek. Egy Isten van, vagy több? Mi az igaz valóság?


5. A teremtő gondolat volt előbb vagy az anyag, ami esetleg teremtette a gondolatot?


6. Hogyan/ milyen jelek alapján lehet felismerni a téves/ negatív tanítást/ tanítót?


7. Hogy ne térj le a jó idővonalról? Hogyan tudsz az "egyenes" úton maradni az ébredésed során?


8. Tudatszint emelés lehetséges eszközei, működésük0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentários


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page