top of page
Keresés

Kéréseid manifesztálása az Arkturiaiak által

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Nagyon is képesek vagyunk minden kéréseteket kezelni, mind szóban, mind gondolatban. Még azt is javasoljuk, hogy írjátok le a hozzánk intézett kéréseiteket, mert világosabbá válik, hogy mit is akartok, ha képesek vagytok írásos formában is ránézni. Nem kell semmit kiérdemelni, és nem kell különlegesnek lenni. Nem kell ismételgetnetek a mágikus mantrát. Csak igazodnotok kell ahhoz, amit kértetek, és mi örömmel leszünk a kézbesítő rendszer számotokra, mert úgy döntöttetek, hogy ránk összpontosítotok, nem pedig Jeshua-ra, a Forrásra vagy a Plejádiakra. Számos magasabb dimenziós lény közül bármelyik képes kezelni a kéréseteket.


Mindannyian szívesen segítünk nektek, és mindannyian méltónak tartunk arra, hogy megkapjátok, amit kértek. Lehet, hogy nem értetek egyet azzal, hogy mikor kapjátok meg azt, amit kértetek, de ez olyasmi, amihez el kell kezdenetek hozzászokni, ha békében és örömben akartok élni. Fontos, hogy megtaláljátok a módját annak, hogy éljétek az életeteket, hogy érdekeljen és izgatottá tegyen benneteket az, amit megtehettek, és amikor boldogan tudjátok élni az életeteket, még akkor is, ha nem minden manifesztálódott, amit kértetek, akkor egyfajta spirituális mesterré váltatok. Ha az életetekdet a manifesztációról szól, arról, hogy megkapjátok, amit akartok, és aztán korlátokat szabtok neki azzal, hogy azt mondjátok, hogy annak ebben az adott időkeretben kell eljönnie hozzátok, akkor továbbra is egy hullámvasúton fogtok utazni, ahol egyáltalán nem érzitek magatokat mesternek.Amikor a gondolataid, szavaid és tetteid azt a magasabb rezgést tükrözik, amiben vagy, akkor nagyobb valószínűséggel kapsz, és akkor amit kapsz, az lesz a cseresznye az életed tetején. Amikor valamit szükségszerűséggé teszel, olyanná, ami szükséges ahhoz, hogy boldog legyél, vagy hogy beteljesülj, vagy hogy teljesnek érezd magad, akkor az az, amikor eltaszítod magadtól, mert egy hiányállapotból próbálsz megnyilvánulni, ami egy alacsonyabb rezgésű állapot.


Legyetek boldogok most. Legyetek teljesek most. Találjatok valamit, ami most érdekel és izgat, és engedjétek el ezeket a kéréseket, ha már egyszer megalkottátok őket. Ne gondoljátok, hogy minden nap meg kell ismételni őket, vagy hogy talán nem jól fogalmaztátok meg, és ezért nem jött még el. Akkor még mindig a hiányra koncentráltok.


Koncentráljatok a szellemetek, a lelketek, az énetek teljességére. Koncentráljatok arra, hogy mennyi levegő van körülöttetek, amit belélegezhettek, és milyen finom íze lehet, ha tudatosan és azzal a szándékkal lélegzitek be, hogy befogadjátok mindazt, amit a levegő átad nektek. És hagyjátok, hogy mi, a vezetőitek és más segítőitek elvégezzük a nehéz munkát, az összes munkát, míg ti megtaláljátok azt a magasabb rezgést, ami mindig elérhető számotokra azáltal, hogy ellazultok, megnyitjátok magatokat, és elengeditek a ragaszkodást bármihez, ami más, mint ami most van.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page