top of page
Keresés

Képességek, amelyekre szükséged van, amikor az 5. dimenzióhoz közeledsz

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon hálásak vagyunk mindannyiótoknak, akik úgy döntöttetek, hogy megnyíltok előttünk és energetikai közvetítéseink előtt. Mi mindannyiótokat a mi kiterjesztésünknek tekintünk, és meghívunk benneteket, hogy tekintsetek minket a ti kiterjesztéseteknek. Tudjuk, hogy a kapcsolat erősebbé válik a lények között, ha van fókusz, ha van vágy, és ha van erős érzés. Ezért mindig izgatottak vagyunk, amikor egy másik ember elkezdi ránk irányítani a figyelmét, és különösen szeretjük, amikor érezzük, hogy mindannyian érzitek az energiánkat. Ez nagyon jó jel az adott ember számára is, mert ez azt jelenti, hogy olyan szintre emeltétek a rezgéseteket, ahol már érzékelhetőek vagyunk számotokra.


Ez olyasvalami, amire szeretnénk, ha figyelnétek, miközben a Földön töltött napotokon keresztül haladtok. Ha megkérdezitek magatokat, hogy mire fordítjátok a figyelmeteket, és hogy ez a figyelem emeli-e a rezgéseteket, vagy csökkenti, akkor ez kulcsfontosságú tényező lesz számotokra annak meghatározásában, hogy az a fókuszpontotok szolgálja-e a célotokat. Kérdezzétek meg magatokat, hogy szeretnétek-e egyesülni azzal, amire fókuszáltok, vagy csak megszokásból teszitek, vagy azért, mert mindenki más arra a dologra, eseményre vagy személyre fókuszál. Tényleg kezdjétek el ellenőrizni a rezgéseteket és azt a választást, amit az adott pillanatban tesztek a fókuszotok, a figyelmetek tekintetében. Ehhez nagyon kevés időre van szükség, és még kevesebb erőfeszítésre. Ez még csak nem is egy cselekvés, amit javasolunk nektek.


Most tegyük fel, hogy azon kapjátok magatokat, hogy valamire fókuszáltok, ami nem esik jól nektek, de amire már jó ideje szokás szerint fókuszáltok. Amikor azon kapjátok magatokat, hogy arra a témára, tárgyra vagy személyre összpontosítotok, vegyetek egy mély lélegzetet, és engedjétek el. Nem kell kitalálnotok, hogy miért kezdtetek el abba az irányba fókuszálni; csak el kell engednetek abban a pillanatban, amikor azon kapjátok magatokat, hogy abban a bizonyos energiában, abban a bizonyos rezgésben vagytok. Ha viszont azon kapjátok magatokat, hogy valamire vagy valakire fókuszáltok, amire vagy akire szívesen fókuszáltok, és érzitek, hogy a rezgésetek emiatt emelkedik, akkor ezt jegyezzétek meg, hogy ezt még céltudatosabban tehessétek.


És ne feledjétek azt sem, hogy tudatában kell lennetek annak, hogy mire fókuszáltok, bármi is legyen az. Ha tehát valamire fókuszáltok, ami jó érzés számotokra, de aztán a perspektívátokat arra változtatjátok, hogy "Nos, ez most nincs az életemben", vagy "Miért nem válaszolt az a személy az utolsó SMS-emre, hívásomra vagy email-emre?", akkor azt fogjátok tapasztalni, hogy a rezgésetek csökken, mert a hiányra fókuszáltok.


Maradjatok a lényegnél, ne a részletekre koncentráljatok, hogy megvan-e vagy nincs meg az, amire éppen fókuszáltok. Maradjatok annál, ahogyan a lényeg miatt érzitek magatokat, és vegyétek észre, hogy a rezgésetek megemelkedik, és akkor ez titeket szolgál. Megvan az a képességetek, hogy megváltoztassátok a perspektívát, valamint a fókuszpontotokat, és ezek olyan képességek, amikre vágytok, ahogy közelebb kerültök az ötödik dimenzióhoz. Ezek olyan képességek, amelyeket csiszolni akartok és el akarjátok sajátítani, mert minden egyre gyorsabban és gyorsabban fog mozogni a tapasztalataitokban, ahogy továbbhaladtok ezekbe a magasabb frekvenciájú energiákba. Figyeljetek. Végezzétek el az alkalmazkodást. Válasszatok. És aztán éljetek boldogan.