top of page
Keresés

Képes vagy erre? Akkor felemelkedhetsz

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével.

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Nagyon lelkesek vagyunk az emberiség felemelkedése miatt, mert tudjuk, hogy ez garantált. Nincs kétségünk, nincs aggodalmunk, csak bizonyosságunk van afelől, hogy felemelkedtek, és hogy be fogjátok fejezni a felemelkedést. Sok mindent kell még megtapasztalnotok negyedik dimenziós lényekként, ezért vagytok még mindig ott. Ahogyan minden tapasztalatot magatokhoz öleltek, ahogyan az utatokba kerül, megkönnyítitek magatoknak a felemelkedést. És bármi, aminek ellenálltok, azt továbbra is meg kell tapasztalnotok, amíg megbékéltek vele.


Mindennel megbékélni úgy, ahogy van, úgy hangzik, mintha nem lenne olyan nagy dolog. Apróságnak hangzik ahhoz képest, hogy a tudatosságotok egy teljesen új dimenzióba emelkedjen, de tegyétek fel magatoknak a kérdést, hogy képesek vagytok-e erre most, és legyetek őszinték magatokhoz, amikor megkapjátok a választ. Tudtok-e békét kötni mindennel az életetekben és az összes emberrel az életetekben? Tudtok-e békét kötni a világgal és mindazzal, ami a világban történik? Tudtok-e békét kötni azzal, hogy mások másképp gondolkodnak és hisznek, mint ti?


Ez a ti munkátok. A gondolataitok, érzéseitek és ítéleteitek alapján tudjátok, ha nem vagytok békében; ezek a nyomok mutatják meg, hogy min kell legközelebb dolgoznotok. És néhányatoknál ezek a nyomok már évtizedek óta felbukkannak, de nem tudtátok, hogy az a ti munkátok, hogy megbékéljetek ezekkel a dolgokkal. Talán azt hittétek, hogy az a dolgotok, hogy megváltoztassátok ezeket a dolgokat. Amint azon kapjátok magatokat, hogy mástól kéritek, hogy változtasson helyettetek, akkor tudjátok, hogy nem kötöttetek békét ezzel a személlyel és azzal, hogy milyen, és hogy mit mond, gondol és érez.


Nos, hogyan csináljátok ezt? Hogyan juthattok el arra a helyre? Hát, először is, nagyon jó, ha elismeritek, hogy minden úgy, ahogy van, egy célt szolgál. Nagyon jó, ha elismeritek, hogy minden úgy, ahogy van, a Forrást szolgálja. Ha a Forrás mindent úgy hagy jóvá, ahogy van, és mindenkit úgy, ahogy van, és a felemelkedésetek arról szól, hogy hazatérjetek a Forráshoz, és eggyé váljatok a Forrással, ami így is van, akkor arra kell törekednetek, hogy megértsétek, hogy minden úgy tökéletes, ahogy van.


Akkor eldobhatjátok az ellenállásotokat; akkor abbahagyhatjátok a triggerelést. Akkor békében lehettek és élhettek azzal a tudattal, hogy minden rendben van és egyre jobb lesz. Bízhattok ebben, hihettek ebben, hihetitek és tudhatjátok ezt, mert ez igaz. Ha minden a Forrás, és minden a Forráson belül történik, akkor hogy is lehetne bármi rossz? Hogy is lehetne, hogy egy hatalmas kataklizma felé tartotok, ami mindenkit és mindent megsemmisít?


Ne feledjétek, hogy minden tökéletes rendben van, és hogy az egyetlen feladatotok az, hogy önmagatok legyetek. Azzal teszitek teljessé a Forrás kirakós játékát, hogy ti vagytok, mert senki más nem lehet ti, csak ti, és minden részre szükség van. A kirakós minden darabjára szükség van ahhoz, hogy a kirakós teljes legyen. Mindannyian ezt tesszük, függetlenül attól, hogy hol vagyunk, függetlenül attól, hogy melyik dimenzióban lakunk. Amikor felismeritek, hogy csak annyit kell tennetek, hogy békében legyetek mindennel és önmagatok legyetek, a fe