top of page
Keresés

Jobb tanítókká, gyógyítókká és vezetőkké váltok


A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Magunkban keressük a hozzáférési pontokat az emberiség tudatosságához. Más szóval, azt keressük, hogy mi a közös bennünk veletek, hogy jobban egy hullámhosszra kerüljünk mindannyiótokkal, akik nyitottak ránk. Keressük azt, ami összeköt bennünket, mielőtt megpróbálnánk átadni nektek a legújabb energia- és információátvitelt, mert nem akarjuk, hogy a fejetek fölött menjen el. Arra is törekszünk, hogy a lehető legnagyobb hatást érjük el a legkevesebb erőfeszítéssel és energiával. Ez segít nekünk abban, hogy többet tudjunk segíteni. Nevezhetnénk ezt kommunikációs stílusnak is, de valójában minden a hatékonyságról szól. Mint mondtuk, a lehető legtöbb embert akarjuk elérni, és azt akarjuk, hogy a lehető legnagyobb legyen a hatásunk.

Tudjuk, hogy ti is ezt akarjátok, és így tanítunk meg benneteket arra, hogyan legyetek jobb tanítók és útmutatók embertársaitok számára. Egész idő alatt tanultatok tőlünk, még akkor is, ha a legtöbbetek nem volt tudatában annak, hogy ez egy lecke volt, a gyógyuláson és sok más dolgon kívül. Minden egyes adás, amit adunk nektek, arra szolgál, hogy egyre kevésbé legyünk relevánsak és egyre inkább elavulttá váljunk. Ez lenne a céljaink igazi megvalósítása, mert ez azt jelentené, hogy nincs többé szükségetek ránk, és ez azért lenne így, mert elég sokan közületek mesterekké és a legmesteribb tanítókká, gyógyítókká és vezetőkké váltatok az általános lakosság számára ott a Földön.

Nagyobb szükség van rátok, mint azt felfogjátok, és mindig több történik, mint amit az elmétek felfogni képes. Nem mi vagyunk az egyetlenek, akik ezt a hatást gyakoroljuk rátok, és együtt dolgozunk a többi lénnyel és csoporttal, akik szintén arra törekszenek, hogy több mesteri képességet teremtsenek bennetek. És együtt, szinergikusan dolgozunk, mert nem rendelkezünk minden válasszal, és nem rendelkezünk az összes szükséges tapasztalattal, amiből meríthetnénk ahhoz, hogy a legnagyobb szolgálatot tegyük. Ezért olyan fontos a partnerség és az együttműködés. Fontos itt a nem-fizikai világban, és fontos ott a fizikaiban is, amikor arra törekedtek, hogy minél több embert elérjetek, és minél többen legyetek abban a kollektívában, amelyet mi "A Felébredt Kollektívának" neveztünk el.