top of page
Keresés

Jobb neked ébren lenni?

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon érdekel bennünket, hogy hogyan fogjátok kezelni az átmenetet a harmadik dimenziós lényekből az ötödik dimenziós lényekbe. Tudtuk, hogy sokan közületek tudatosítani fogják ezt a tudatossági változást, amit mindannyian átélünk, de nem tudtuk, hogy az ébrenlét előnyös lesz-e számotokra, vagy az alvásban maradás a könnyebb út.


És most, hogy már elég sokáig figyeltük azokat közületek, akik ébren vannak, azt mondhatjuk, hogy nagyon kis különbséggel könnyebben és örömtelibben élik meg az átváltozást. Az ok, amiért ez csak egy nagyon szűk mozgástér, az a felelősség, amit éreztek, és a szerepek miatt van, amiket vállaltatok.


Empataként és gyógyítóként gyakran átveszitek azoknak a problémáit és energiáit, akiknek a szolgálatában álltok. Felébredt lényekként, akik megértitek, hogy tudatosságotokat váltjátok, kevésbé valószínű, hogy drogokkal és alkohollal fojtjátok el az érzelmeiteket. És mint a szolgálat lényei, gyakran úgy érzitek, hogy többet kellene tennetek azért, hogy segítsétek a kollektív tudatosság átalakulását.


Ami azonban örömtelibbé és könnyebbé teszi számotokra az utazást, az az, hogy sokkal kevesebb kétségetek van, és sokkal inkább tudjátok, hogy hová tartotok és mit tesztek ebben az időben. Kevésbé aggódtok a halál miatt, mint az átlagember, aki nem ébredt fel.


Tehát egy kicsit örömtelibb és könnyebb utat választottatok, mint a legtöbb ember, és ezt sokkal örömtelibbé és könnyebbé tehetnétek, ha elengednétek a bűntudatot, amit gyakran éreztek, amiért nem vagytok jobbak abban, amit csináltok. Ha le tudnátok venni magatokról a nyomás egy részét, sokkal jobban szórakozhatnátok ezen az úton. Ha gyakrabban tudnátok gyakorolni azt a mantrát, hogy "a legjobbat teszem, amit tudok", akkor le tudnátok engedni a vállatokról némi terhet.


Azért vagytok ott, hogy vezessétek az emberiség többi részét ebben a tudatossági váltásban, de azért is vagytok ott, hogy élvezzétek az utat. És ez néha azt jelenti, hogy kevésbé érzitek magatokat felelősnek, és keresitek a módját annak, hogyan tudnátok több örömét, több izgalmát és több megbecsülését megtapasztalni ennek a csodálatos utazásnak, amelyen mindannyian együtt vagytok. Tudjuk, hogy néha le akarjátok hajtani a fejeteket és előre akarjátok vinni a dolgot, és ezért továbbra is arra fogunk bátorítani benneteket, hogy dőljetek hátra, pihenjetek, tegyétek fel a lábatokat, és hagyjátok, hogy egyes segítőitek elvégezzék a nehéz munkát.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page