top of page
Keresés

Jobb neked ébren lenni?

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon érdekel bennünket, hogy hogyan fogjátok kezelni az átmenetet a harmadik dimenziós lényekből az ötödik dimenziós lényekbe. Tudtuk, hogy sokan közületek tudatosítani fogják ezt a tudatossági változást, amit mindannyian átélünk, de nem tudtuk, hogy az ébrenlét előnyös lesz-e számotokra, vagy az alvásban maradás a könnyebb út.


És most, hogy már elég sokáig figyeltük azokat közületek, akik ébren vannak, azt mondhatjuk, hogy nagyon kis különbséggel könnyebben és örömtelibben élik meg az átváltozást. Az ok, amiért ez csak egy nagyon szűk mozgástér, az a felelősség, amit éreztek, és a szerepek miatt van, amiket vállaltatok.


Empataként és gyógyítóként gyakran átveszitek azoknak a problémáit és energiáit, akiknek a szolgálatában álltok. Felébredt lényekként, akik megértitek, hogy tudatosságotokat váltjátok, kevésbé valószínű, hogy drogokkal és alkohollal fojtjátok el az érzelmeiteket. És mint a szolgálat lényei, gyakran úgy érzitek, hogy többet kellene tennetek azért, hogy segítsétek a kollektív tudatosság átalakulását.


Ami azonban örömtelibbé és könnyebbé teszi számotokra az utazást, az az, hogy sokkal kevesebb kétségetek van, és sokkal inkább tudjátok, hogy hová tartotok és mit tesztek ebben az időben. Kevésbé aggódtok a halál miatt, mint az átlagember, aki nem ébredt fel.