top of page
Keresés

Jelentés az emberiség fejlődéséről és egy meghívás

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Játékosan meghívunk benneteket, hogy csatlakozzatok hozzánk, hogy méltassuk az emberiséget ebben az időben, mivel látjuk, hogy a körülményeitek ellenére, amelyekben éltek, emelitek a tudatosságotok szintjét. Ez egy olyan időszak számotokra, amikor méltányolhatjátok magatokat, mint egyének és mint kollektíva, mert ezt az időt, amit el kellett töltenetek, hogy elszigeteltebbek legyetek, olyan módon töltöttétek el, ami titeket szolgált. Igazából nem volt más választásotok, mint hogy befelé menjetek és megnézzétek, mihez ragaszkodtok még mindig, milyen gombjaitokat nyomogatják, és mit kell még meggyógyítanotok és megbocsátanotok.

Most, amikor megteszitek ezeket az egyszerű lépéseket előre egy olyan időszakban, mint a világjárvány, újjászületek. Túl fogtok jutni rajta, és túl is juttok rajta, de nem kell visszatérnetek ahhoz az élethez, ahogyan a világjárvány kezdete előtt éltétek. Ti dönthetitek el, hogy kik akartok lenni, és most világosabbak vagytok, mint valaha, hogy kik akartok lenni a világban.


Ha kihasználjátok az időt, amit arra kaptok, hogy befelé menjetek, rájöttök, hogy sokat tudtok adni embertársaitoknak. Az egész világ sokféleképpen profitál abból, hogy jelenleg ott vagy, és remélhetőleg mostanra már eljutottál erre a felismerésre. Szívesen támogatunk benneteket a munkátokban, az emberi kollektív tudatossághoz való hozzájárulásotokban, és folyamatosan kinyújtjuk felétek nem-fizikai