top of page
Keresés

Jelentés az emberiség fejlődéséről és egy meghívás

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Játékosan meghívunk benneteket, hogy csatlakozzatok hozzánk, hogy méltassuk az emberiséget ebben az időben, mivel látjuk, hogy a körülményeitek ellenére, amelyekben éltek, emelitek a tudatosságotok szintjét. Ez egy olyan időszak számotokra, amikor méltányolhatjátok magatokat, mint egyének és mint kollektíva, mert ezt az időt, amit el kellett töltenetek, hogy elszigeteltebbek legyetek, olyan módon töltöttétek el, ami titeket szolgált. Igazából nem volt más választásotok, mint hogy befelé menjetek és megnézzétek, mihez ragaszkodtok még mindig, milyen gombjaitokat nyomogatják, és mit kell még meggyógyítanotok és megbocsátanotok.

Most, amikor megteszitek ezeket az egyszerű lépéseket előre egy olyan időszakban, mint a világjárvány, újjászületek. Túl fogtok jutni rajta, és túl is juttok rajta, de nem kell visszatérnetek ahhoz az élethez, ahogyan a világjárvány kezdete előtt éltétek. Ti dönthetitek el, hogy kik akartok lenni, és most világosabbak vagytok, mint valaha, hogy kik akartok lenni a világban.


Ha kihasználjátok az időt, amit arra kaptok, hogy befelé menjetek, rájöttök, hogy sokat tudtok adni embertársaitoknak. Az egész világ sokféleképpen profitál abból, hogy jelenleg ott vagy, és remélhetőleg mostanra már eljutottál erre a felismerésre. Szívesen támogatunk benneteket a munkátokban, az emberi kollektív tudatossághoz való hozzájárulásotokban, és folyamatosan kinyújtjuk felétek nem-fizikai kezünket, és meghívunk benneteket, hogy csatlakozzatok hozzánk a magasabb frekvenciatartományban.


Ha csatlakoztok hozzánk, ötödik dimenziósnak érezhetitek magatokat, több ötödik dimenziós energiához férhettek hozzá, és megtapasztalhatjátok, milyen érzés, amikor az eltolódás már befejeződött. Mindez most elérhető számotokra, és különösen elérhető azok számára, akik hajlandóak önmagukba nézni a nagyobb elszigeteltség idején. Természetesen ez mindenki számára elérhető, de ha az embereknek jelenleg nincs meg a kapacitásuk az önvizsgálat munkájának elvégzésére, akkor ott folytatják, ahol a világjárvány kezdete előtt abbahagyták. Mindig fontos lesz számotokra, hogy meglássátok, hogy az ilyesmi, mint ez az időszak, hogyan szolgál titeket, ahelyett, hogy csak gonosztevőket keresnétek, akikre ujjal mutogathattok.


És mindig látni fogjátok, hogy semmi sem változik rajtatok kívül, amíg nem változtattok azon, ami bennetek zajlik. Elég sokat látunk belőletek, akik ezt teszik, hogy nagyon optimisták legyünk, és természetesen tudjuk, hogy elértétek a változást, amit akartatok a világotokban, mert érezzük az emberiség kollektív energiáját. Arra kérünk benneteket, hogy érezzétek magatokat büszkének, hogy lelkesen térjetek vissza a világba minden olyan módon, ahogyan csak szeretnétek, és arra kérünk benneteket, hogy mutassátok meg embertársaitoknak, hogy mit fedeztetek fel, ami bennetek van az önfeltárás ezen időszaka alatt, amiben részetek volt.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

תגובות


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page