top of page
Keresés

Jeleket kaptok az Univerzumtól

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Teljesen lenyűgöz bennünket az emberiség azon képessége, hogy intuitív szinten megismer dolgokat, de az is, hogy ezután képtelenek vagytok megtenni a hit ugrását az intuitivitásból a tiszta tudásba, hogy valamit igazságként ismerjetek meg a pillanatban. Folyamatosan jeleket kaptok, és sokan közületek felismerik ezeket és a jelentőségüket, de csak eddig fogtok elmenni. Nem engeditek meg, hogy egyetlen szinkronicitás elég legyen ahhoz, hogy meggyőzzön benneteket valamiről. Újra és újra látni akarjátok majd.


Nagyon sokan közületek képtelenek eléggé hinni az univerzum áramlásában ahhoz, hogy megértsék, mennyire törődnek veletek. Segítenek nektek, és megmutatják nektek ezeket a jeleket. Olyan jelek ezek, amelyeket tökéletesen fogtok értelmezni, mert ti helyeztétek őket oda a vezetőitek és más segítőitek segítségével. Aztán az elmétek belekeveredik; az elmétek mindenféle történetet tud nektek mesélni arról, hogy miért történt ez vagy az, hogy miért láttatok valamit, ami csak véletlen volt. Vagy az elmétek azt mondja nektek, hogy azért látjátok most ezeket a dolgokat, mert kerestétek őket.


De ti egy nagyon rendezett univerzumban éltek, és ez a ti univerzumotok. Az univerzum, ahogyan megtapasztaljátok, olyan, mintha ti beszélnétek magatokhoz, és ezért, ha tudjátok, hogy mit jelent számotokra egy jel, vagy egy szimbólum, vagy egy szinkronicitás, akkor megkaptátok a választ. Csak továbbra is figyelj és dolgozz a hiteden, ami érzés alapú, hogy végül felülírja a mentális feldolgozásodat, ami gondolat alapú. Ebben az életben túl akartok lépni a fizikai 3D elme korlátain, és ehhez először is be kell ismernetek magatoknak, hogy az elmétek nagyon korlátozott. Ragyogó, kreatív, fantáziadús, és korlátozott.


És ez nem a ti hibátok; ez nem az elmétek megítélése. Az elméteknek korlátozottnak kell lennie ahhoz, hogy ezt a játékot játszhassátok, amit játszotok. Készen álltok arra, hogy továbblépjetek; készen álltok arra, hogy a következő szintre lépjetek. A következő szint pedig arról szól, hogy túllépjetek az elmén, és belekerüljetek abba a tudatba, hogy szellemként, esszenciaként, a Forrás aspektusaként ismeritek meg magatokat.


Igen, ti teremtitek mindezt, és mindent magatok elé helyeztek, majd némi segítséggel tudatosítjátok, hogy mit kell tudatosítanotok az adott pillanatban, és aztán a választás a tiétek. Követitek-e a hiteteket és az érzéseiteket, vagy a fizikai elme végtelen hurokjában ragadtok? Úgy gondoljuk, hogy tudjuk, mi a válaszotok, és most már csak annyit kell tennetek, hogy újra és újra alkalmazzátok, hogy az emberiség többi része is a szemtanúitok lehessen nektek és a sikereteknek, és meg akarják tudni, mi a titkotok. És meg fogjátok osztani velük, mert tudjátok, hogy ti is túljutottatok azon az időn, amikor titokban tartottátok, hogy valójában milyen hatalmasak vagytok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page