top of page
Keresés

Jóslatok, idővonalak és egyszerű univerzális igazságok

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Megadjuk nektek, amit tudunk, amikor csak tudunk, mert van egy érzékünk arra, hogy mire vagytok készen, és mi fog tönkretenni bizonyos meglepetéseket, amiket magatok számára tartogattok. Azt sem tudjuk soha, hogy melyik idővonalat választjátok magatoknak, mert ez a lehetőségetek megvan. Ti választhatjátok meg, hogy mit fogtok megtapasztalni, és sokan ezt nem veszik észre. Van néhány nagyon egyszerű igazság, amit mindannyiótoknak el kell fogadnotok, ha van esélyetek arra, hogy örömben, szabadságban és kreativitásban navigáljatok életetek útján. Az egyik ilyen nagyon egyszerű igazság az, hogy a rezgéseteket valamilyen módon, formában vagy alakban vissza fogjátok kapni.


Nos, ez az igazság néha zavart okozott a new age és a spirituális közösségekben, mert egyesek azt feltételezték, hogy nem merik érezni a szomorúságukat, a haragjukat, a félelmüket vagy bármilyen úgynevezett negatív érzelmet. Attól tartanak, hogy ha megteszik, akkor nagyon negatív életkörülményeket teremtenek. Ha érzünk valamit, legyen az valami pozitív vagy negatív, amikor a tudatosságunk felszínére került, akkor az már ott volt. Azzal, hogy érzitek azt a negatív érzelmet, elengeditek azt, és megadjátok magatoknak a szabadságot, hogy azt válasszátok, hogy mit akartok érezni, hogyan akartok vibrálni, és mit akartok teremteni.


Most megértjük, hogy bizonyos emberek elfogadják ezt, mint igazságot magukra nézve, a személyes életükben, azzal kapcsolatban, hogy bőséges életet élnek-e, hogy jó-e a szerelmi életük, az egészségük, és így tovább. De ezen a csoporton belül sokan vannak, akik úgy gondolják, hogy a globálisabb tapasztalatok még mindig a sorsuk, mintha bizonyos mértékig ők teremthetnék meg a valóságukat. Mi pedig azért vagyunk itt, hogy elmondjuk, hogy ez nem igaz. Ti választjátok meg az idővonalatokat, akár személyes, akár globális szemszögből nézitek.


Most már az is a célotok és a felelősségetek, hogy annyi embert vigyetek magatokkal, amennyit csak tudtok, amikor átugrotok arra a jobb érzésű idővonalra, ahol jobb körülmények uralkodnak az egész emberiség számára. Meghívjátok embertársaitokat, hogy csatlakozzanak hozzátok azon az idővonalon, amikor nyíltan optimisták és pozitívak vagytok, és amikor a dolgok, amiket mondtok nekik, erőt adóak. Embertársaitokat azáltal tudjátok megerősíteni, hogy meglátjátok bennük is az Istenséget és a potenciált, és ezért olyan érdekes számunkra, amikor annyi jóslatot látunk a világotokban, és annyi ujjal mutogatást. Nem azért vagytok ott, hogy csak leszóljatok más embereket a rossz viselkedésükért, és imádkozzatok azért a napért, amikor megkapják a maguk büntetését.


Azért vagytok ott, hogy lássátok a rezgéseteket visszatükröződni, és ha ez valami olyasmi, ami nem tetszik nektek, akkor tegyétek meg a pályakorrekciót. Bocsássatok meg magatoknak, és bocsássatok meg másoknak. Legyetek együttérzők önmagatokkal, és legyetek együttérzők másokkal. Szeressétek magatokat feltétel nélkül, és ajánljátok fel ezt a feltétel nélküli szeretetet másoknak, és akkor egy olyan világban fogtok élni, ahol mások is ezt teszik. És ez a világ nem úgy hangzik, mint a paradicsom, mint a földi mennyország? Ez az, amiért ti ott vagytok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page