top of page
Keresés

Jóslatok az "Eseményről" és a Napvillanásról

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton csatornáján keresztül

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

Nagyon támogatjuk, hogy az emberiség válassza meg a saját útját. Nem érezzük, hogy jobb perspektívánk lenne, mint nektek arra vonatkozóan, hogy mi legyen az emberiség következő lépése. Tudjuk, hogy rengeteg jóslat létezik arról, hogy minek kell történnie ahhoz, hogy tudatosságotokat megváltoztathassátok, de ez a változás soha nem külső tényezőkről szólt. Soha nem arról szólt, hogy mit csinál a Nap, vagy mit csinálnak a bolygók a naprendszeretekben és azon túl. Ez mindig is egy belső játék volt, egy belső munka, és ezért mindannyian választhattok, hogy mi következik az egyéni utatokon, és mit akartok megtapasztalni az emberi kollektíva részeként.


Az ok, amiért nem kell figyelnetek egy Eseményre vagy egy Napvillanásra vonatkozó jóslatokra, az az, hogy nem egy jövő van, és nem csak egy Föld és egy emberi kollektíva létezik. Több van, mint amit el tudtok képzelni, és ahhoz igazodhattok, amelyiket a legjobbnak éreztek. Nem kell szorongó várakozással várnotok, hogy mit mond valami magasabb dimenziós lény vagy kollektíva, hogy eldönthessétek, mikor kell felhalmozni a készleteket vagy építeni egy óvóhelyet a bolygó felszíne alatt. Ti vagytok azok, akik egyénként választjátok meg a sorsotokat, és tudatosan vagy öntudatlanul választjátok meg, hogy az emberi kollektíva melyik változatához csatlakoztok a felemelkedési utazás során.


Ezért mindig azt tanácsoljuk mindannyiótoknak, hogy ne keressétek magatokat kívülről, és mindig emlékeztetünk benneteket, hogy minden bennetek van. A legfontosabb, hogy a rezgésetek bennetek van. Ez az a részetek, ami megmondja nektek, hogy mihez igazodtok. Egy olyan világhoz akartok igazodni, amely nagyon is harmadik dimenziós természetű, ahol harc folyik a jó és a rossz erők között? Megtehetitek, ha ezt akarjátok. Vagy inkább a Föld és az emberi kollektíva egy olyan változatához igazodnátok, ahol mindenki összejön, egyesül, megbocsát egymásnak, elengedi a gyűlöletet, és a tudatosság magasabb szintje felé halad, mint egy egységes egész? Megtapasztalhatjátok ezt, ha ezt akarjátok, és számunkra ez sokkal inkább úgy hangzik, mint egy tudatváltás.


Az emberek az új korszakban túlságosan belefeledkeznek abba, hogy kinek milyen technológiája van, és mire használják azt. Túlságosan belefeledkeznek abba, hogy mit nem mondanak el a nyilvánosságnak, és hogy a technológia mely darabjait tartják vissza az átlagemberek elől. Mostanra már biztosan tudjátok, hogy a belső technológiátok sokkal erősebb, mint bármi, amit emberi vagy földönkívüli kezek létrehozhattak. Felébredt lelkekként már tudnotok kell, hogy milyen erő van bennetek, hogy hozzáférjetek belső technológiátokhoz, hogy megemeljétek rezgéseteket, és hogy a Föld és az emberiség azon változatához igazodjatok, amelyről úgy érzitek, hogy a leginkább rezonál azzal, aki és ami valójában vagytok.


Tehát alapvetően azt mondjuk, hogy ha valami, amit olvastok, néztek vagy hallgattok, nem a rezgésetek emeléséről, a szeretetről, a megbocsátásról, az ítélkezés elengedéséről és a gyógyulásról szól, akkor nem fontos számotokra, hogy a valóságnak ez a változata a tudatosságotok része legyen. Csak a valóságnak arra a változatára kell összpontosítanotok, amelyet meg akartok tapasztalni, amelyről a tapasztalat segített eldönteni, hogy az a megfelelő számotokra. Ez tehát a mi ajánlásunk, és azért tesszük ezt, mert látjuk, hogy sokan inkább a 3D típusú mentalitásba, a mi-ellenük paradigmába és a spirituális bölcsességnek álcázott félelemkeltésbe esnek, és mi segíteni akarunk.