top of page
Keresés

Jóslatok az "Eseményről" és a Napvillanásról

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton csatornáján keresztül

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

Nagyon támogatjuk, hogy az emberiség válassza meg a saját útját. Nem érezzük, hogy jobb perspektívánk lenne, mint nektek arra vonatkozóan, hogy mi legyen az emberiség következő lépése. Tudjuk, hogy rengeteg jóslat létezik arról, hogy minek kell történnie ahhoz, hogy tudatosságotokat megváltoztathassátok, de ez a változás soha nem külső tényezőkről szólt. Soha nem arról szólt, hogy mit csinál a Nap, vagy mit csinálnak a bolygók a naprendszeretekben és azon túl. Ez mindig is egy belső játék volt, egy belső munka, és ezért mindannyian választhattok, hogy mi következik az egyéni utatokon, és mit akartok megtapasztalni az emberi kollektíva részeként.


Az ok, amiért nem kell figyelnetek egy Eseményre vagy egy Napvillanásra vonatkozó jóslatokra, az az, hogy nem egy jövő van, és nem csak egy Föld és egy emberi kollektíva létezik. Több van, mint amit el tudtok képzelni, és ahhoz igazodhattok, amelyiket a legjobbnak éreztek. Nem kell szorongó várakozással várnotok, hogy mit mond valami magasabb dimenziós lény vagy kollektíva, hogy eldönthessétek, mikor kell felhalmozni a készleteket vagy építeni egy óvóhelyet a bolygó felszíne alatt. Ti vagytok azok, akik egyénként választjátok meg a sorsotokat, és tudatosan vagy öntudatlanul választjátok meg, hogy az emberi kollektíva melyik változatához csatlakoztok a felemelkedési utazás során.


Ezért mindig azt tanácsoljuk mindannyiótoknak, hogy ne keressétek magatokat kívülről, és mindig emlékeztetünk benneteket, hogy minden bennetek van. A legfontosabb, hogy a rezgésetek bennetek van. Ez az a részetek, ami megmondja nektek, hogy mihez igazodtok. Egy olyan világhoz akartok igazodni, amely nagyon is harmadik dimenziós természetű, ahol harc folyik a jó és a rossz erők között? Megtehetitek, ha ezt akarjátok. Vagy inkább a Föld és az emberi kollektíva egy olyan változatához igazodnátok, ahol mindenki összejön, egyesül, megbocsát egymásnak, elengedi a gyűlöletet, és a tudatosság magasabb szintje felé halad, mint egy egységes egész? Megtapasztalhatjátok ezt, ha ezt akarjátok, és számunkra ez sokkal inkább úgy hangzik, mint egy tudatváltás.


Az emberek az új korszakban túlságosan belefeledkeznek abba, hogy kinek milyen technológiája van, és mire használják azt. Túlságosan belefeledkeznek abba, hogy mit nem mondanak el a nyilvánosságnak, és hogy a technológia mely darabjait tartják vissza az átlagemberek elől. Mostanra már biztosan tudjátok, hogy a belső technológiátok sokkal erősebb, mint bármi, amit emberi vagy földönkívüli kezek létrehozhattak. Felébredt lelkekként már tudnotok kell, hogy milyen erő van bennetek, hogy hozzáférjetek belső technológiátokhoz, hogy megemeljétek rezgéseteket, és hogy a Föld és az emberiség azon változatához igazodjatok, amelyről úgy érzitek, hogy a leginkább rezonál azzal, aki és ami valójában vagytok.


Tehát alapvetően azt mondjuk, hogy ha valami, amit olvastok, néztek vagy hallgattok, nem a rezgésetek emeléséről, a szeretetről, a megbocsátásról, az ítélkezés elengedéséről és a gyógyulásról szól, akkor nem fontos számotokra, hogy a valóságnak ez a változata a tudatosságotok része legyen. Csak a valóságnak arra a változatára kell összpontosítanotok, amelyet meg akartok tapasztalni, amelyről a tapasztalat segített eldönteni, hogy az a megfelelő számotokra. Ez tehát a mi ajánlásunk, és azért tesszük ezt, mert látjuk, hogy sokan inkább a 3D típusú mentalitásba, a mi-ellenük paradigmába és a spirituális bölcsességnek álcázott félelemkeltésbe esnek, és mi segíteni akarunk.


Segíteni akarunk visszavezetni benneteket önmagatokhoz, ahhoz, ami fontos számotokra és ami bennetek van, hogy eldönthessétek, hogy egyénként merre tartotok legközelebb, és hogy a kollektíva, amelyhez igazodtok, merre tart. Csatlakozunk hozzátok, bármerre is mentek, és bárhogyan is döntötök, és továbbra is vezetni fogunk titeket, szeretni fogunk titeket, és energetikai letöltéseket küldünk nektek, de azt is szeretnénk, ha tudnátok, hogy megvan a hatalmatok a választáshoz.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentarios


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page