top of page
Keresés

Jóslatok a Földön bekövetkező nagy változásokról

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon érdekel bennünket a spirituális fejlődésetek, és ez igaz rátok, mint társadalomra és mint egyénekre is. Mindkettőt nézzük, és látjuk, hogyan hat az egyén a társadalomra, és hogyan hat a társadalmatok mindannyiótokra, mint egyénekre. Tudjuk, hogy a spirituálisan éber emberek egy nagyobb közösségének a tagjai vagytok, és tudjuk, hogy ezen a közösségen belül sok ígéretet tesznek nektek a nagy változásokról, amelyek a külvilágban fognak bekövetkezni. Észrevettük, hogy sokan közületek azért kapaszkodtok ezekbe a jóslatokba, mert annyira kétségbeesetten vágytok a változásra, és azt látjuk, hogy egyre többen csalódtok, sőt elegetek van a sok ígéretből és a nagyon kevés eredményből.


Ez elégszer előfordult már ott a new age és a spirituális közösségben ahhoz, hogy sokan közületek úgy döntsetek, hogy nem fogjátok megvárni a nagy változásokat. Valójában azt látjuk, hogy az emberi kollektív tudatosság mostanában sokkal inkább növekszik, tágul és fejlődik, és az emberek kezdenek rájönni, hogy nekik kell kezdeményezniük a változást. Egyre több embert látunk, akik magukban keresik, hogyan engedhetnek el valamilyen hiedelmet, negatív érzelmet vagy gondolatot, amit folyton gondolnak. Látjuk, hogy elég sokan változtatjátok meg a rezgéseteket azáltal, hogy befelé mentek, hogy hatalmas hatást gyakoroljatok a kollektív tudatosságra, aminek a részei vagytok, és tudjuk, hogy mindez bátorítóan hat rátok. De ismétlem, ha csak magatokon kívülre néztek, és azon tűnődtök, hogy a nagy változások mikor fognak visszatükröződni számotokra a fizikai birodalomban, akkor lehet, hogy megint elkedvetlenedtek, vagy akár megint betelik a pohár.


Ezért annak, ami rajtatok kívül történik, irrelevánssá kell válnia számotokra abban az értelemben, hogy nem hagyjátok, hogy ez határozza meg, hogyan érzitek magatokat és milyen frekvencián rezegjetek. Igen, nem tehetsz róla, hogy elszomorít egy helyzet. Nem tehetsz róla, hogy haraggal reagálsz valamire, de spirituális fejlődésednek azon a pontján vagy, ahol fel kell ismerned, hogy ezekben az állapotokban való maradás nem szolgál téged. Sokkal inkább azt szolgálja, ha minél gyorsabban átjutsz rajtuk, hogy elérkezhess ahhoz, ami igazán számít, ami a saját rezgésed magasabb frekvenciájú állapotba való elmozdítása. Ez az, amit mindig megtehetsz; ez az, ami mindig a te kezedben van, és ami a legnagyobb hatással lesz a világodra. Sokkal nagyobb hatást tudsz gyakorolni a pozitív, magas rezgéseddel, mint bárki más az alacsonyabb, negatív rezgésével.


Ezért vissza kell venned a hatalmadat, és nem szabad úgy látnod, hogy a hatalmi és befolyásos pozíciókban lévőknek minden beleszólásuk megvan abba, hogy mi történik veled, és mi történik embertársaiddal. Előbb-utóbb abban a világban élhetsz, amelyben élni szeretnél, de nem fogsz eljutni oda, hacsak nem rezegsz harmóniában vele, és nehéz harmóniában rezegni vele, ha folyamatosan a most rajtad kívül lévő világot nézed, és reagálsz, majd nem teszel semmit a reakcióiddal. Mindig hagyd, hogy az, ami nem kívánatos a tapasztalatodban, inspiráljon téged arra, hogy rezgésileg a kívánt felé mozdulj, és el fogsz jutni oda.


Ez nem csak a mi garanciánk; ez az univerzum törvénye, amelynek ti is részesei vagytok, és amelyre támaszkodhattok, és amelyet mi most megerősítünk nektek. Folytassátok tehát azt a befelé vezető utat, amelyen eddig is jártatok, mert ezek a jóslatok folyton elmaradnak, és tudjátok, hogy ott a világotokban változást értek el, még akkor is, ha nem azt a változást éritek el, amit tettekkel akartok elérni. Még akkor is, ha a rezgésetek emelésével értek el változást, annak akkor is megvan az a hatása, amit szeretnétek, és megvan az a hatása rátok is, amit szeretnétek. És szeretnénk gratulálni azoknak, akik ezt a munkát végzik, mert elmozdították a tűt, mert a tudatosság szintjét ismét magasabbra emelték. Köszönjük nektek, tisztelünk benneteket, és várjuk, hogy lássuk, mi vár még rátok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page