top of page
Keresés

Jóindulatú földönkívüliek és rosszindulatú földönkívüliek

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Mindig keressük a lehető legjobb módját annak, hogy elérjük az embereket az energiánkkal, amit nagyon hasznosnak tartunk. És észrevettük, hogy olyan lehetőségek kínálkoznak számunkra, amelyek újak és izgalmasak. Ti mindannyian fogékonyabbak vagytok az energiánkra, ami nagyrészt annak köszönhető, hogy a tudományos-fantasztikus regényeitekben milyen sok pozitív ábrázolás született a földönkívüliekről. Az emberek a földönkívüliek új fajtáját látják.


A földönkívülieket most barátságosnak, segítőkésznek, tudósnak és talán még spirituálisan is fejlettebbnek láttatják, és ez segít áthidalni a szakadékot az emberek és a földönkívüliek között. Tudjuk, hogy a sci-fi írók, rendezők, mindenféle történetmesélők letöltéseket kapnak, és ezek a letöltések megjelennek az általuk készített művekben. De a földönkívüliek evolúciója a sci-fikben a tudatosságotok evolúciójához is kapcsolódik.


Amikor először láttátok a földönkívülieket ábrázolva a különböző történetmesélő műveitekben, akkor azok groteszkek, gonoszak voltak, és arra készültek, hogy elfoglalják a bolygótokat, és kiirtsanak minden életet. Most már sokkal reálisabb képet láttok a f