top of page
Keresés

Izgalmas események az emberiség jövőjében

∞A 9D Arkturiánus Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Már nagyon régóta nagyon izgatottak vagyunk az emberiség evolúciójának ezen időszaka miatt, mert tudjuk, hogy most éppen egy sokkal jelentősebb földönkívüli kapcsolatfelvétel küszöbén álltok. Tudjuk, hogy sokan közületek állandóan űrhajókat észleltek, és tudjuk, hogy néhányan közületek kapcsolatba kerültek gömbökkel, és másoknak álomállapotban, vagy akár ébrenléti állapotban is vannak tapasztalataik, olyan fizikalizált földönkívüliekkel, akiknek valamilyen testük van. Mi is izgatottak vagyunk miattatok, mert tudjuk, hogy ezek a tapasztalatok közelebb visznek benneteket a felemelkedésetek befejezéséhez.


A felemelkedésetek sokkal többről szól, mint arról, hogy valami rajtatok kívül történik. Ez a saját tudatosságotok felfedezéséről szól. És először is, felfedeztétek, hogy léteztetek már ez előtt az élet előtt is, és felfedeztétek, hogy vannak más életeitek is ott a Földön, amelyek múltbeli életek lennének onnan, ahol most vagytok. Legtöbbetek elfogadta azt az igazságot is, hogy voltak más tapasztalataitok, más inkarnációitok, amelyeknek semmi közük a Föld bolygóhoz.


Más szavakkal, ti voltatok azok a földönkívüliek, akikkel találkozni fogtok abban, amit ti a jövőnek neveztek. Voltak tapasztalataitok azokban a különböző formákban, azokban a különböző testekben, azokban a különböző fajokban, és amikor ezt el tudjátok fogadni, akkor könnyebbé válik számotokra, hogy megismerjétek magatokat, mint valódi éneteket, mint egész éneteket. És amikor ezt megteszed, akkor válsz a felsőbb éneddé. Ötödik dimenziós éneddé válsz, amikor az éned minden darabkáját újra összerakod, és elkezdesz teljes énedként működni. Nos, ez a legteljesebb változata annak, aki vagy? Nem, de ez egy kezdet.


Mindig egyre közelebb és közelebb fogtok kerülni ahhoz a kiindulóponthoz, ami a Forrásenergia dimenziója, és onnan még több felfedeznivalótok lesz. De ez az evolúciós ugrás, amit most tesztek, hatalmas ugrás, és ez az oka annak, hogy az életetek olyan nagy kihívást jelent. Nem azért indultatok el, hogy csak úgy megtestesüljetek, szüljetek pár gyereket, szerezzetek munkát, menjetek nyugdíjba, és aztán egy bizonyos ponton hat láb alatt találjátok magatokat. Ennél sokkal többért inkarnálódtatok, és ezt teszitek, méghozzá tudatosan. Ez azt jelenti, hogy nemcsak hogy komoly hatást gyakorolhattok a kollektív tudatosságra, de ha úgy döntötök, élvezhetitek ezt az utazást.


És az utazás következő része magában foglalja a fizikai földönkívüli kapcsolatfelvételt. Ezt egy bizonyos ponton a fizikai felemelkedés fogja követni. A szénalapú testetekből egy fénytestbe fogtok költözni. És amikor ötödik dimenzióssá váltok, sokkal többet fogtok tudni felfedezni szeretett galaxisunkból és univerzumunkból, és ezek olyan dolgok, amelyek a jövőben várnak rátok, hogy izgatottak lehessetek miattuk.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page